Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Hmm pardon o zaman haklısınız Virus e mesaj atayım kaldırsın.Bilmediğim birşeydi açıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 valla ben spoilerlık hiç bişi görmedim. son bölüm üzerine gayet normal bir yorum yapılmış. bu topicte manga okuyup gelenler çok fazla atar yapıyor gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Son bölümün gidişatı ve naruto dünyasının özelliklerinden dolayı manga bilmeden öyle bir yorum yapmak imkansız neyse bu konuyla alakalı daha konuşmayalım çünkü başka spoilerlar ortaya cıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi ne yani, kakashi'nin aslinda madara oldugu ortaya cikmadi mi shippuden'de? ehuaehua saka lan, yok oyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi gozler ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 maskenın içinde aynı var babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Naruto sasuke aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Virus said: Son bölümün gidişatı ve naruto dünyasının özelliklerinden dolayı manga bilmeden öyle bir yorum yapmak imkansız neyse bu konuyla alakalı daha konuşmayalım çünkü başka spoilerlar ortaya cıkabilir. tekrar diyorum mangayı okumuş insanlar çok gereksiz yere atar yapıyor millete. başlığı değiştirme gereği duymak da ayrı bir tuhaf olmuş. naruto shippuuden öncesi mangaya kadar okudum ben. naruto shippuuden itibariyle mangayı hiç okumadım. animeyi izliyorum sadece yani. o yüzden ben şu cümleden hiç bir spoilerlık bir şey göremedim: "Güzel bölümdü gerçekten bide ben bu arcın daha uzun olacagını sanıyordum ama beklediğim kadar uzun olmayacak sanırım.Gerçi güzel bişi." Gören varsa, neden böyle gördüğünü spoilera girmeden açıklarsa sevinirim. Yani mesela aynı mantıkla, ben buraya "Pain iyi dayak yiycek" yazarsam gene spoiler mı denicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Sen editlenmeden önceki halini görmemişsin ondan olabilir bonek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Cuce said: Beyt, bu konuda mangadan spoilerları spoiler tagın icinde bile vermiyoruz. olayı bu konunun. Beyt said: Hmm pardon o zaman haklısınız Virus e mesaj atayım kaldırsın.Bilmediğim birşeydi açıkcası... beytki kendi msgının mangadan spoiler içerdiğini kabul ediyor ayıptır sorması bone sana ne oluyor?Daha olayı bilmeden yanlış msglardan bahsediyorsun bahsi geçen msg 166 sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 En son hangi bölüm çıktı, neler oldu ? Deidara bölümlerinden sonra izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 en son 131 çıktı, izlemediklerinin hepsini indir izle, süper. jiraiya amagakure arc devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 said: bahsi geçen msg 166 sayfada ha o zaman anladım. o mesajı görmedim ben, ben de alıntıladğım mesaja bu kadar bağırıldığını görünce şaşırmıştım. said: bone sana ne oluyor? bilmem, iyidir, güzeldir. senden ne haber peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 spoiler istiyorum şu konu hakkında: you, you're diyor en sonda, ne you're'ı o dediği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 132 pain cidden god mode, boşuna tanrılık iddia etmiyor. :/ bastır ero-sennin! (tu) bone en son konuşan pain'in suratına dikkatli bakarsan anlayacaksın kim olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kim? söyle sam spoilerla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kim oldugu 3 cocukten olen, bunu soruyosaniz eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ged 19:38 16:02 bütün söyleyeceğim bu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben soyledim olm, artizlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ohooo, bütün heyecanını kaçırdın işin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 heyecan sevmeyenler icin. gerce o oldugunu anlamamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hakikaten anlaşılmayacak gibi değil, daha 4-5 bölüm önce anlaşılması lazımdı aslında konan'la konuşurken filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Söyleyin tabi ben o kadar detaylı kasmıyorum izlemeye :) Nasıl oluyor o onuda anlatın hatta. aquila said: heyecan sevmeyenler icin. gerce o oldugunu anlamamak zor. Ben anlamamıştım valla, aklıma bile gelmedi hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 anlatamayız çünkü önümüzdeki en az bir düzine bölüm o muamma üzerine dönüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Rinnegan tam olarak nedir ya manga da da okudum animede de bu hafta izledim bi çeşit six path ten falan bahsediyorda kesemedim hiç nedir ne değildir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar