thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Herşey iyiydi güzeldi de çok kısaydı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Oldukça güzel ama bir o kadar da kisa bölümdü.Bölümün adi naruto's growth ama naruto-itachi sahneleri çok azdi.Bir de neji'nin ten-ten'de gözü var,ama hiç çaktirmiyor adam,demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 neji narutoya takmis kafayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 up yarın yenisi geliyor , nolur ne olabilir yorumlar bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 guy osurtur benım yorumum budur naruto'da genel olarak. bide Lee osurtur var ama oda ortamda guy bulunmadığı zamanlar gecerli son olarakda naruto osurtur var ama o gorulduğu üzere 3. secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo]çok deli spoiler verilir=D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo]bizde biliyoz vermiyoz caktırma[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben veriyim spoiler in kiralini itachi has no penis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 14.bolumden sonra cıddı bıcımde serı bıtene kadar seyretmemeyi dusundum 15. bolumde 14. gıbı olursa kararımı uygulayacam galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Benim bu konuda verdigim söz, cuma gününe kadar dayaniyor ancak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 135 i devirdim naruto da shippouden e başlayabilir miyim artık =( Sırf shippuudeni merak ettiğim için bi ton naruto izledim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 evet tam yerindesin. başla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Aslinda fillerlari izlemezsen çok sey kaçirirsin, demis olayim [spo]Nihahaha,kötüyüm ben kötüyüm...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 80 den fazla bölüm var yahu. Ölürüm ben izleyemem o kadar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 3 günde biter,kendin bilirsin tabi 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 http://yhbt.mine.nu/t/ns015.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 haha süperdi [spo]valla gai bullet time'a girdi çok keyifliydi, naruto da nihayet o dandini rasengan'ı adama benzetmiş. çok güzel shippuden :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]rasenganı hala 2 kişi atmasa güzel olcak kolpalıktan kurtulamadı bi sinirlerimi bozuyo. elalemin 1 elle attıgını 3 elle atıo nedir bu ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]Hala eziyolar şu Naruto'yu yeter lan! Bırakın işte yapsın 1 elle, ne gerek var kolunu bacağını sokmasına araya. Kaç yaşına geldi, öküz gibi chakrası var, nası hala çözemiyo genjutsuyu ya ayıptır. Gai sert vurdu orası ayrı. Bi de bu kopyacı dallamalar kim o da merak konusu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]şimdi gai 2 sn için mi açtı 345357 tane kapıyı =P güzel oturttu ama =P. bide bu adamlar akatsukiden diilmis ama direk gercekleriymis gibilerdi nasil oldu çözemedim ben=P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 akatsukı lıderı dedı ya, yuzde 30 chakranız lazım bu teknık ıcın. ıste bu teknık o teknık adam heryere klon yollayabılıyo. fors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]@ascraeus,%30 la kastettigi o degildi bence,orada phantom dragon seal ninjutsusu için itachi ve kisame'nin çakrasinin %30'unun gerektigini belirtti teknigi tamamlamak için.Görünen o ki bizimkiler savasin zorlasacagini,fazla chakra harcamak gerektigini anlayinca bir sekilde diger adamlarla degisim yaptilar. Bu savaslari bosuna izliyoruz galiba,her seferinde yenilen taraf saçma bir sekilde ortadan kayboluyor, cool karakterimiz ölmesin hesabi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo] Gai önceki bölümde acıyodu gateleri bu bölümdede sonucya olaşıyo. Zaten kisamnin yüzünde "lan iyiki clone'u göndermişiz" dediği okunabiliniyo, anlaşıldığı gibi Guy bunları cemiyetine tek atar acımaz. Narutada cok kastı canım benım ya peh peh peh ağladı falan böle üzüldüm valla, kakashi ve Garaa 'nın cıkması sonlara doğru cok feci darbe vurdu cocuğa yazık yahu. Itachi has no penis. bu arada görüldüğü üzere itachi diyoruz ama kakashinin kage bushin'i kitledi itachiyi taijutsuda, narutoda gömdürdü gayet rahat bi şekilde. bence akatsukiyi feci pataklar konoha takımı, işin içine jiraya tsunade ve diğer juninnler girerse hiç acımazlar diye düşünüyorum. bu arada naruto'yu öldürmek öle kolay değil, ölücek kadar sakat bi duruma girseydi cocuk zaten kyubi mudahale ederdi, zaten dispel etmeseler o verirdi chakrayı durdururdu genjutsuyu. SAKURA YOU DPS NOOB!!! DISPEL FFS!!![/spo] sakat spoiler bakmayın okumadıysanız. [spo]%30'u değil %70'ini yolluyolar öle ucuz değil clone işi. mangada ceviride bi bozuklul olmuş sonrasında kiseme %30 cakramzıdı bu yolladığımız değil, cakramızın %30'u duruyo diyomuş.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]göt oldular kısaca yine. bir naruto klasiği arkadaşlar. çünkü hikayenin uzaması lazım. aynı kişilerle bi 132423 kere daha savaşmassalar olmaz zaten[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]Kaldı ki Kisame ve Itachi en son ölcek akatsuki elemanları olur büyük ihtimalle. Çünkü Naruto ve dostlarının belalıları onlar sfdsdf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar