Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Şimdi gezerken gördüm, elemanın söyledikleri çok hoşuma gitti. Yani radara yakalanmayan füze denemeleri yaparak değil de, böyle şeyler yaparak, abdye karşı haklılığını daha rahat savunurlar diye düşünüyorum Iranians Give The West A Lesson In Decency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 İkisini de yapmak zorundalar. Bu olayda kartlarını çok iyi oynadılar keşke bizde de o cesaret olsa, kendimizi bu kadar ezdirmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Tabi orası kesin zaten. Ama ne hepsi kahve olmalı ne de hepsi şeker. Yani bu mükemmel karışım olmuş ikisi bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 her ne kadar ters fikirlerde olsamda seviyorum bu ahmedinecadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 savaş yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bizde de o cesaret olsun, biz de mi adam kaçırıp vermem diyelim. Sonra da küstahça "Hediye ediyoruz" diyelim. İnsan hediye edilir mi ya? Nesini seviyosunuz bu adamın? Hem faşisthem yobaz garip bi adam. Fare dağa küsmüş dağın haberi yok misali NATO'yu karşısına almış, var olmayan silahlarıyla tehdit ediyor. Artistik yapıyor, diğerleri de çok saf inanıyorlar, bi yerleri tutuşuyor. Bu dünya ne halde ya, komedi resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 çok çok akıllı adam. dış siyasette gerçekten başarılı.gerek kuzey ırak'ta kandil dağlarını bombalayarak türkiyenin yanındayız mesajı vermesiyle,gerek rusya ve çinle yaptığı müthiş ticaret anlaşmalarıyla gerçekten iran'ın bi yerlere geldiğini görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Hitler de dahiydi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 iyidir bazen faşistlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Adam ikili oynuyor bi kere. ABD'nin yanındaki bütün ülkeler düşmanımızdır diyerek bizi düşman ilan ediyor, sonra oraları bombalayıp kanka yapıyor. Politikadaiyi de olsa iyi bir insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 adam kaçırma ne alaka? iran karasularına girip suç işliyorlar, bu yüzden iranda esir alıyor askerleri. üstelik adamları yedirip içirip giydirip geri yolluyor. çuvalcı, işkenceci zihniyete insanlık dersi verdi bir bakıma. esir askerleri bırakacağı zaten başından belliydi ama bunu en güzel şekilde kullandı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 e onu amerika da yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Ben Bush'u da sevmiyorum Ahmedinejad'ı da. Yaptıkları şeyler hemen hemen aynı ama yobaz olduğu için Ahmedinejad'dan ayrıca nefret ediyorum. Ama Bush'tan kat kat daha akıllı orası ayrı.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Kafamıza çuval geçirtmemek benim için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Adam politika yapmaktan anlıyor mu? Evet... Ülkesinin onurunu korumayı beceriyor mu? Evet... Tutarlı mı? Evet... Ülkesinin çıkarlarını en az zedeleyerek ülkesinin menfaatlerini koruyabiliyor mu? Evet... Siyasi görüşünü sevmesemde kesinlikle iyi bir politikacı ve lider. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 20:33 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 said: Bizde de o cesaret olsun, biz de mi adam kaçırıp vermem diyelim. Sonra da küstahça "Hediye ediyoruz" diyelim. İnsan hediye edilir mi ya? Nesini seviyosunuz bu adamın? Hem faşisthem yobaz garip bi adam. Fare dağa küsmüş dağın haberi yok misali NATO'yu karşısına almış, var olmayan silahlarıyla tehdit ediyor. Artistik yapıyor, diğerleri de çok saf inanıyorlar, bi yerleri tutuşuyor. Bu dünya ne halde ya, komedi resmen... İsteseydi o adamları vermezdi, hakkıydı bu onun. O esirleri yargılamak kanuna aykırı değildi, milletler arası antlaşmalara da aykırı gelmiş olmuyordu. İstese vermeyedebilirdi. Ki Amerika ya da İngiltere olsa kesinlikle vermezdi. NATO'nun bilemediklerini sen biliyorsun öyle mi? Ne kadar zekiymişsin sen ya? Dünyadaki ince ve hassa dengeleri bilmeden burada atıp tutmak kolay, komediymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 İran'ın NATO'dan korkması lazım abi. Ellerinde silah yok, belki olacak. Yapmak istiyorlar bu açık. Ama NATO'daki askeri güç İran'ın kaç katı.. Bu durumdayken Ahmedinejad'ın adamlara kafa tutması, verdiği demeçlerle magandalık yapması komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 İşte herşey göründüğü gibi değil. İsrail, Amerika bu devletler de NATO'ya üye. Kaç kere uluslararası antlaşmaları ihlal ettiler, noldu peki? Hiç bir yaptırım uygulayamadılar. NATO her yanlış yapanın höt diye tepesine binemez. Zaten son yıllarda ortalık iyice gergin, direk dünya savaşı başlar. Dünya Irak savaşını kaldırdı fakat muhtemel bir İran savaşında, ülkelerin tarafsız kalacağını düşünmüyorum. Lakin böyle bir devirde Amerika'nın yaptığı sömürgeciliği, bir çok ülke kabullenememiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Nato'yu alakadar eden bir durum sözkonusu değil. Olası iran savaşı ABD - İsrail - İngiltere vs İran şeklinde geçer. Bahsettiğiniz gibi Dünya Savaşı gibi birşey söz konusu bile olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Haha saydığın İran'a karşı olan devletlerin Orta Doğuda, her açıdan verimli toprakları bir kez daha işgal etmesine Avrupa'nın göz yumacağını mı düşünüyorsun? O zaman Avrupa Birliği'ni boşuna kurmuş bu adamlar, Dünya'nın en büyük gücü kim olursa olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Dünya savaşı olsa bile bence İran dost bulamaz. Hiçbir Hristiyan devlet müttefiği olmaz. Ama ABD'ye karşı olurlar. Dolayısıyla İran'ı kendilerine alıp, ABD ve tayfasını saf dışı bırakmak isteyebilirler. Ve bence NATO daha güçlü olmalı. Pat diye savaş çıkaramamalı NATO üyesi bir ülke. Çıkarırsa da NATO o ülkenin arkasında durmalı, ya da şutlamalı.. Her zaman birleşik bir dünya hayal ettim ben, savaş çıkma olasılığının en az olduğu, refaha ve bilime odaklanılabilir böylece. Buna en yakın şey UN ve NATO ama onlarçsüzleşti.lik olamıyorlar, rahat batıyor... [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 20:54 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 said: Dünya savaşı olsa bile bence İran dost bulamaz. Hiçbir Hristiyan devlet müttefiği olmaz. Ama ABD'ye karşı olurlar. Dolayısıyla İran'ı kendilerine alıp, ABD ve tayfasını saf dışı bırakmak isteyebilirler. Sonuçta dediğimle aynı yere geliyor. Ha onlar İran'ın yanına geçmiş, ha da İran'ı yanına almışlar, bir farkı yok. Sonuçta Amerika'nın karşısında saf alıyorlar. Mantıksız olmuş. said: Ve bence NATO daha güçlü olmalı. Pat diye savaş çıkaramamalı NATO üyesi bir ülke. Çıkarırsa da NATO o ülkenin arkasında durmalı, ya da şutlamalı.. Savaşı çıkartan ülkenin geçerli bir sebebi varsa arkasında durmalı, İsrail gibi "askerimizi bulamıyoruz" diyerek Filistin'e bomba yağdırırsa şutlamalı. said: Her zaman birleşik bir dünya hayal ettim ben, savaş çıkma olasılığının en az olduğu, refaha ve bilime odaklanılabilir böylece. Buna en yakın şey UN ve NATO ama onlarçsüzleşti.lik olamıyorlar, rahat batıyor... Hepimizin isteği budur heralde. Bir de Amerika, İsrail ve İngiltere gibi hala sömürgecilik için didinen ülkeler olmassa, savaşların sayısı azalır. Fakat dünya üzerinde insanlar olduğu sürece savaşın olması kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 "birleşik dünya" düşüncesi 11 eylülden sonra hayal oldu. bu kadar olaydan sonra çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Ne petrolmüş be arkadaş. Bitsin de kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Amerika , İngiltere yok İsrail öyle İran'a giriş nedenini arıyor şu anda. İddalara görede 6 Nisan 04:00 te İran'a saldıracakmış. Kimsenin eli armut toplamıyor arkadaş. AB falan da dingil değil sonuçta. Vericekleri tepki Emperyalist güçlerin dikkatini çekicektir. Irak kadar kolay olmaz bu iş. İran tehlikeli. İran'la Irak'la aynı kefeye bile konulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar