malik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tellos da katılabilir aramıza.%50 o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 zaten bana %60 yazcaktı :D ama kesin yapmış nerdeyse :D:D :P duende cim arada msn de göründe senle bişi konuşcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 şunu nargile yapsaydıkta bende gelseydim keşke ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 çok isterseniz yaparız sonra,nargile de yaparız.hemen yanında bir yerlerde nargileci de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu kadar kalabalık olursanız nautilus'da ayakta yemek yersiniz pazar günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 göztepedeyiz.2.sayfada buluşma bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 göztepede bp varya ışıklar cami çeşme vs var oradan bu marmara kampüsü ne kadar uzakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Valla minibüsle 5-10 dakika sürer heralde. Yürüyerek de 25-30 dakika diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 zıplayarak ^o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ileri doğru mu, olduğumuz yerde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 şimdi arkadaşlar; öncelikle çok üzgünüm buluşmayı .rospu ettiğimiz için ama sanırım ben de gelemiyorum. sorun niye diye ? =) cevaplim hemen. strength(mukavemet) diye bir dersim var ve more circle diye bir konuya giriyoruz,bu seneye hem 3 dersimde hem de bu sene bu derste tamamen kullanacağım bir şey. sonradan anlamak bu konuyu girmezsem dersi,ömrümü yer. ben de memleketime gelmek istiyorum tabi,adama da dedim başka bir zamana alsak sınavlarımız var falan diye attım,o derse gelin dedi direk adam. böyle bir şey paketten çıktı,o yüzden satıyorum üzülerek sizleri. buluşma olacak sanırım,bilmiyorum kararlaştırırsınız. artık 2 hafta sonraki buluşmada görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 İyi de niye böle oldu ki buluşma. Biz de tam ayarlamıştık. Gelecektik buluşmaya. Allah allaaaah. Neyse. Cuma gününe kadar kesin bişi çıksın ortaya ona göre geliriz veya gelemeyiz belli olmaz. (Duy Ferit duy.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 malik yerler seni buralarda bilion dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hehe ben de gelemiyodum.vizelerin ortasında pizza hut mı olurmuş ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tepkili patileri cumartesi gecesi içmeye bekliyorum :) içip bu acı olayı unutmaya çalışalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 @ghost_boo:beni yiyen yemiş ,siz de yiyin,canın saolsun =) bak millet de bahane arıomuş zaten,satıcı da tek ben değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abi ben vizeyi bile ekerdim finali de bütü de ekerdim kralını ekerdim gelseydin.ama gelmiyosun işte ekmiyorum. : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 gelenlere soruyorum cumartesi olursa olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ruhum sizinle eha =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 14 nisan cumartesi 2007 - saat 1330: minibüs caddesi pizza hut olsun o zaman gelen listesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ulan yalan mı olacak yine? gelirim ben cumartesi.. pazar konserim var pazar olursa iptal benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ehah herkes satışlarda..rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Kedimin Kumunu Temizlemem Lazım Arkadaşlar Gelemiyeceğim :P Zaten Sularda Kesik [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 10:50 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar