BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 kapım açık bizim eve tıkışırız :D baya tenha bir yerdir iki tek atarız pizza yaparız ohh miss :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 En son hali böyle buluşmanın.elleşmeyin pls! Yer:Marmara üniversitesi göztepe kampüsü kapısında buluşuyoruz.mekana gidiyoruz. Saat:14.20 (geç kalmayın arkadaşlar.kalacaksanız pm atın,tel numaramı verim,yeri bilmeyen varsa falan da tarif ederim) aktivite:sınırsız pizza yiyoruz. Listemiz füksü(kesin) hymnofsnuk(kesin tabi lan) mandoo(%75) sturm(%75) malik(kesin) ghost_boo(kesin) cthulhu(gelir) codename_curse(kesin) bellow (gelir o her türlü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 lan yemeğin naziği kibarı olmaz öküz gibi dana gibi yerim mütemadiyen.zevk işi. gelirim , yerim. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 19:02 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 taksim maksim yapsak olmazmı yahu? taksim hem anadoludakilere hem avrupadakilere yakın nautilus avrupalılara uzak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 yeni listemiz füksü(kesin) hymnofsnuk(kesin tabi lan) mandoo(%75) sturm(%75 redallhoor(%75 bile az) malik(kesin) ghost_boo(kesin) sheref(kesin) cthulhu(gelir) codename_curse(kesin) bellow (gelir o her türlü) duende kararlaştırdık be bi ya.bellow taa beylikdüzünden geliyor,gel sende ?:P edit:nautilusta falan değil buluşma,bitti o =) göztepede marmara üni kampüsünün önünde buluşup,gidiyoruz mekana. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 19:35 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 19:47 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 füksü kim abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 :Djoker. phyx galiba ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Koyun Bana Ordan Bi %75 Taksimde Bir Görüşmem Olucak, İptal Edilme Durumu Var.. Eğer iptal edilirse sizinleyim dostlar. Cumartesi Akşamdan Bilgilendiririm. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 20:00 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 redal 3 sınırsız yer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Malik, Göztepe'deki Pizza Hut düdük kadar bir yer, Cthulhu zor sığar oraya asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Yalnız zayıfların daha çok sınırsız yeme potansiyeli var sanırım. Benden kat kat zayıf bi arkadaşım 15 dilimi zorlarken ben 7'de patlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 lan bi dakka yarın değil mi buluşma..abi ben yalan..haftaya cumartesi vizelerim başlıyor..hay annesini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 hayatın yalan be çutulcu, başlığa baksana=) ayrıca buluşma saatini 14.20 yapıp, üstüne bir ede geç kalmayın demek ilginç olmuş, ayaklarınızda falan bir sorun yoktur umarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Kaanla Onur. Adamlar 20'de yapılan buluşmaya 24 sularında geldi. Bar kapanacaktı az kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 lol Kutulu Koydun Satışı Gidiyorsun Bakıyorum... [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 13:05 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 cami duvarına işeme kutulu, buluşma haftaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bende gelirim büyük ihtimalle c.tesiden arayın bi hatırlatın yeter :) pizza miza yer sonra bi güzel içeriz=) bu akşam taksim civarında olanlarda alo yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bende pek tip yok ama 15 - 20 yerim (makarnasız ve aç karnına) tok olursam 10 da keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @malik: benim evim bellowunkine yürünecek mesafede lol bellow gelmiyecek görürsünüz 2. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 abi, başlığa bakmadım valla phyx diğer topiğe link vermişti bende direk ordan dalıp bookmark yaptım..sori plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bellow gelir abi. gelecek yani. sheref gelecek,bellowu da getirirm her türlü.duende kaçma. @zaugna:bazen faşist olmak gerekiyor =) edit:@spidee: zorlayacağız.gerçi redall ve ben bir çeki ediceğiz ama,kardeşiz biz patiler,kucak kucağa otururuz,dimi lan :D [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 01:47 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 cthulhu,önemli değilse finaller bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Arkadaşlar Üzülerek Söylüyorum Gelemeceğim.. Yarın Herhangi Bir İşim Çıkmadı Görüşmem Olmuyor Fakat Ailecek Bir Takım Planlar Yaptık.. Haliyle Aileye Uymak Zorundayım.. Yazdım ama editliyorum.. AAAaAaAAa 15 Nisanmış.. Diyerekten [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 05:03 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Topicin adını neden kimse sallamıyor acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 +18 koyucam okusunlar başlıkları diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar