Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica: Beyond the Red Line Demo


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Freespace 2'nin kodunun açık olması ile birlikte bir çok harika oyun bu kodun üzerine yazıldı yapıldı. Bir kaç tane saymak gerekirse The Babylon, babylon 5, StarWars (şimdilerde atıl durumda)

Ancak hiç birisi beni Battlestar Galactica kadar heyecanlandırmamıştı. Gerek zaman zaman verdikleri videolar gerekse screenshotlar heyecanı yüksek düzeyde tutmayı başardı ve 3gün önce BSG nin Beyond the red line'ın demo olarak çıktığı haberi düştü mailbox ıma. Biraz yoğunum henüz indirip deneme imkanım olmadı ancak haftasonu sanırım dalıcam uzay boşluğuna!

Ayrıca Mac kullanıcıları için de demoyu çıkartmışlar. şimdi sırada Linux var. BSG çıktığında (TBP gibi olacak yani kesin gibi bişi) bedava olacak ve internetten dağıtılacak.

screenshotları
[spo]



[/spo]

anasayfası için BSG: BtRL

ve oyunu indirip kurmak isteyenler için forum

Vakit colonial viper'la ortalığın tozunu attırma zamanıdır. Ayrıca multiplayer desteği varsa (ki sanırım olacaktır) patinin de desteklemesi ve devasa savaşlara sahne olması dileğiyle

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 23:02 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üzülerek freelance ile freespace in sadece allahının ve çalıştığı platformların bir olduğunu söylemek istiyorum. Freelancer freespace in içerdiği detay düzeyinin 10'da 1ine dahi sahip olmayan eğlenceli ama yavan bir oyundur. Freespace in her bölümünde ve her modunda uzay boluğunun tadına varmak mümkündür. Freelancer newtonian uçuş modellemesinin yakınından bile geçemezken Freespace oldukçta tatmin edici düzeydedir ve TBP'te (ki o da bedava) çok başarılıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen yenisin galiba :)


Grafikler bayağı güzel gibi.
Privateer 2 de misal görev bolluğu vardı bir dereceden sonra aynılaşsada . Bir sürü gezegen vardı filan (bayağı ilerlemişlen format atmıştım bilg e hala bilmiyorum tam ne oldu adama diye en son düşen kargo gemisinden yükleri çalıp satan herifi sıkıştırmıştım diye kalmış aklımda. hafızayı kaybetmiştik ya)

Denenebilir tabi bsg gazı alıp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
arkadaşlar bu oyun freespace 3 mü oluyor? spoilerdaki screen shotlara baktım ve HUD freespace ile BİREBİR aynı.

anlayamadım yani
freespace'ten etkilenmek başka, aynısını daha güzel grafiklerle yapmak başka

freespace oyunlarını belli periodlarda kurup oynayan (hatta freespace 2yi zamanında orjinal olarak Usa'dan getirtmiştim) biri olarak bu taklitçiliği anlamış deilim.

bi de sitesine girip bakayım, boş konuşmuş olmiyim ama HUD aynı resmen yuh dedim (oynamamış olan varsa freespace bi yerden ekran görüntüsü bulup koyucam hatta sırf ss almak icin yükleyebilrim o zmn ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw baba resimlere bakmışsın da.. yazıyı okumamışsın

oyunu kurmaya kasma hiç sen.. ben sana daha kolay bi çıkış yolu göstereyim


ilk mesajda da yazdığım gibin..

Freespace 2'nin kodunun açık olması ile birlikte bir çok harika oyun bu kodun üzerine yazıldı yapıldı.


freespace3 değil BSG:BtRL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2-3 gün önce çekmiştim demin kurdum oynadım bitirdim. Toplamda 1 saat bile değil demonun oynama süresi. Gerçi normal demo için de battlestar galactica yı görmeden de bi tad vermiyor yaf. Oyun iyi olmuş aslında freepsace 2 grafiklerini geliştirmişler bayağı. Tabiki güncel oyunlara göre yine grafikler sönük kalıyor ama yine de oldukça iyi. Seslendirmeleri nasıl yapmışlar anlamadım oldukça başarılı. Bazı yerlerden amatörlükler belli oluyor ama gerçekten indirmeye değecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım başta ne yazıldığını cok iyi okudum merak etme sen. bi oyunun kodlarının acık bırakılması demek "aynı görünüşte yapılması" anlamına mı geliyor? yahu herşeyin yeri aynı adamlar bitek radarın şeklini deiştirmişler ama onun dışında herşeyin yeri aynı, fontları bile aynı yahu! sadece hud'un rengi deişik o da ztn freespace'te hud optionstan ayarlanabiliodu.
aynı oyunu al, grafiklerini biraz törpüle, yazılar fontlar her bi bok aynı olsun, ses dosyalarını deiştir ve binlerce kişinin seyrettiği bi diziyi etiket yapıp pazarlamaya çalış. freespace yükleyin oynayın çok daha iyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pek zor değil, oyunun son bölümlerine kadar hiç düşman düşürmesen bile gelebilirsin; ama zaten bu hayatta kalma yeteneğini gösterir usta bir freespace2 pilotu olduğunu değil. Gerçi bu bile seni çoğu çok oyunculu oturumda listenin üstlerine taşıyabilir.

Freespace1 ve 2 bitiremediğim nadir oyunlardandır, en son yıllar süren mücadelemi bıraktım ve sildim oyunu ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freespace 2 yi ilk çıktığında oynamıştım. Ozaman tabi ekran kartı banshee di. Şimdi yüklediğimde ise ekran kartını tanımıyor oyun. Software modda açıyor haliyle grafikler rezalet oluyor. Bunun bi hal çaresi war mı ? Sitesinden patch match te bulamadım.

soruma yanıt verebilcek kimse yok mu ?

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 21:10 tarihinde, fir3blad3 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...