Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Direksiyon almak istiyorum fakat hem ps2 hem pc için çalışan direksiyon varmıdır acaba? kaliteli birşey olsun istiyorum. aklımda logitech in direksiyonları var.. tavsiyeleriniz nelerdir bu konu hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Redogski bendeki hem ps hemde pc için. çok ahım şahım bişi değil. pedal, vites, el freni falan var. ucuzda bişi. markası snopy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 valla ben de bi ara niyet etmiştim.. ama alamadım bi türlü.. sonra da unuttum! logitech pro mu ne vardı.. o çok iyi.. hemen bakıyorum adına buldum.. logitech driving force pro.. buna wingman team'den mod çekiyorsun tek kelime ile harika oluyor istersen daha paran varsa canavar vites vs. bi sürü ekstra zamazingo alabilirsin.. bulursam youtube videosunu da koyarım logitech d f pro Wingman team you tube videoları için.. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 21:31 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ayrıca bi iyi şirket daha var.. pedalları aşağıdan mesnetli değil.. yukarıdan asılı duruyor ama oynaması çok eğlenceli.. force feed back bunun ki kadar da iyi değil.. adını ne yazık ki hatırlayamıyorum.. Seg li bişiydi yalnız.. hah şimdi buldum seitek R220 veya 80 miydi neydi.. IGN veya Gamespot'ta karşılaştırmaları olacak.. oraya bakarsan hangisi daha ucuz ve iyi görebilirsin. Tr'de Driving force pro bulmak oldukça zor. E-bay tercih edilebilir. Seitek bulunuyor... Ben bi sürü ürün denemiştim (arkadaşlar vs.) en harikası Drivng force pro idi, misal logitech momo dan kat be kat iyidir bu. 900' dönüş destekleyen direksiyonda sağlam force feedback var. ayrıca (şirketin adını hatırlayammıyorum) bir şirketin bunun için ürettiği bi vites kutusu var. Bağlıyosun bi güzel canavar gibi vitesin oluyor! birebir vites yani.. pedalları da çok güçlü.. seitek de hiç fena değil Logitech hem PC hem de PS2 bu arada [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 22:25 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 abicim bu arada bir xbox meleti var , tam adını bilmiyorum ; ama yanında koltuk , direksiyon , vites vs. aletleri veriyor.Bana hoş göründü.Ayrıca ps2 ve xbox formatına uygun. Dene derim , kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 evet bende logitech driving pro yu almayı düşünmüştüm zaten :D.yarın gidip bakacam.vatan ve teknosanın sitesinde var ama gerçekte varmı yarın görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 vatan çok pahali benim 100ytl ye aldığım speedlink direksiyonu 200e satıyordu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 teknosa ya göre ucuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ya izmirde teknosaya sordum vatana sordum ep:center a sordum bimeks e sordum hızlı sisteme sordum hiç biyerde bulamadım.hepsiburada da var hepsi buradan alsammı sağlam mı hepsi burada.ben hep weblebiden alışveriş yapardım orda stokta yokmuş.hepsi buradan alıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 al al bir şey olmaz. ben çok alışveriş yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 weblebiden sağlam öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 geçen hafta hepsiburdadan sipariş ettim.1 hafta boyunca tedarik sürecinden çıkmadı.bende mesaj yazdım derdimi anlattım şimdide getirtemiyoruz diyorlar.iptal edicem.yalan oldu galiba.iptal ederkende çektikleri parayı paşalar gibi koyarlar geriye inşalla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 PS3 için varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Malzemesine dikkat et , bazıları insanın elini aşırı terletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Redogski parayı 3-6 ay civarında alırsın sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 en kısa sürede halledicez fln dediler. senin başına geldimi böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 logitech g25 al dicemde 300 dalırcık =P değmez Logitech MOMO Wheel bu dalda g25 den sonra en iyisi diyebilirim hem konsol hemde pc dede çalışıyor ayrıca [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 03:06 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hepsiburda'dan ne aldın? bazı ürünleri bekletiyorlar biraz, bende benim direksiyonu ordan aldıydım 1hafta fln ürün bekledik ama gelir gelmez gönderdiler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 direksiyon alayım dedim.1 hafta sonra getiremiyoruz diye mesaj attılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 debriyajı olanlardan arıyorum bende :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 g25 aklıma yattı aslında :D.izin çıkarsa acımam alırım.bi sorcam hızlı sisteme getirtirlermi acaba.ama önce hepsiburadadan paramı almam lazım... edit:g25te debriyaj var.. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 21:43 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 paramı yatırmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bugun gorunce bu topic aklima geldi, hala almak isteyenler http://www.bendeistiyorum.com/index.php hizlisistemde 140 milyonluk direksiyonu 95 milyon kargo dahil fiyati, guzel fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 off a.q keşke almasaymişim zamanında direk alirdim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar