Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direksiyon alıcamda...

Redogski

Öne çıkan mesajlar

valla ben de bi ara niyet etmiştim.. ama alamadım bi türlü.. sonra da unuttum!

logitech pro mu ne vardı.. o çok iyi.. hemen bakıyorum adına

buldum..

logitech driving force pro.. buna wingman team'den mod çekiyorsun tek kelime ile harika oluyor istersen daha paran varsa canavar vites vs. bi sürü ekstra zamazingo alabilirsin.. bulursam youtube videosunu da koyarım

logitech d f pro

Wingman team

you tube videoları için..

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 21:31 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bi iyi şirket daha var.. pedalları aşağıdan mesnetli değil.. yukarıdan asılı duruyor ama oynaması çok eğlenceli.. force feed back bunun ki kadar da iyi değil.. adını ne yazık ki hatırlayamıyorum.. Seg li bişiydi yalnız..

hah şimdi buldum seitek R220 veya 80 miydi neydi.. IGN veya Gamespot'ta karşılaştırmaları olacak.. oraya bakarsan hangisi daha ucuz ve iyi görebilirsin. Tr'de Driving force pro bulmak oldukça zor. E-bay tercih edilebilir. Seitek bulunuyor... Ben bi sürü ürün denemiştim (arkadaşlar vs.) en harikası Drivng force pro idi, misal logitech momo dan kat be kat iyidir bu. 900' dönüş destekleyen direksiyonda sağlam force feedback var. ayrıca (şirketin adını hatırlayammıyorum) bir şirketin bunun için ürettiği bi vites kutusu var. Bağlıyosun bi güzel canavar gibi vitesin oluyor! birebir vites yani.. pedalları da çok güçlü..

seitek de hiç fena değil

Logitech hem PC hem de PS2 bu arada

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 22:25 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya izmirde teknosaya sordum vatana sordum ep:center a sordum bimeks e sordum hızlı sisteme sordum hiç biyerde bulamadım.hepsiburada da var hepsi buradan alsammı sağlam mı hepsi burada.ben hep weblebiden alışveriş yapardım orda stokta yokmuş.hepsi buradan alıyım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...