dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Sponsorluğu Becks olan define avı oyunu. 1gün boyunca Nişantaşında sağa sola koşturmaca bulmaca çözmece hedesi.. 3kişilik takımlarla (2kız 1 erkek veya 2er 1kız)kapışıyorsunuz negzel! Valla arkadaşlar başvurdu ise katılıyorum ben.. (tel açtılar.. sen oynar mısın diye.. evet tabii dedim) son başvuru tarihi 9nisan...edit: katılıyorum evet =) başvuru yapılmış öneleme 9-13nisan arasında yapılacakmış.. sizleri de beklerim daha fazla bilgi için Beck'Street[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 22:19 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 onun yerine bilimsel araştırmalara sponsor olsalar ya o_O *hebe* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 valla biranın malt oranını arttırırken çıkan kabarcıkların lineer dağılımını inceleyip bunu bira dinlendirme tanklarında ki CO2 çıkışı ile dengeleyip üretimin maliyetini azaltıcam dersen para verirler araştırman için =P ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Back Streets Boys geldi aklıma nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben katıldım. biz kazanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 az önce telefon geldi.. takım arkadaşımdan ve haber verdi... elemeleri geçtik.. finallere görüşürüz ;) biz kazandık sayın siz artıkın.. buradan veririm mutlu haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ille kız olacak yani grupta. ne yani defineyi bulunca sevinçten sevişecekler mi oracıkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 kızı güçsüz halka olarak koyuyorlar gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ulan paylaşılacak ödül de yok ki dassaa bize de plx diyelim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 abi bosuna ugrasmayin, halam efeste yuksek mevkiilerde, kuzenim bu organizasyonu duzenliyo, sinek tvde de kankam var sunucu. elimde olsa tum odulleri alcam ama interrail yeter dedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 52 ye düştü bizim takım of uraş dur baştan.. ne güzel ilk gün hile yapabiliodk 9sn de bitiodu ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 nan banane yav ben yapacaktım bunu. Çok önce bulmuştum ben ama bana ne bana ne =/ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 olay ne tam olarak anlatsanıza ne yapıosunuz ne arıosunuz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Hediyeler beni pek kesmedi,ne bilim ps3 falan olsaydı belki:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 biz elemeleri gectik. takımımızın ismi new cherries. destekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 harikaydı.. harkulade! gelecek sene de katılıcaz kesin =) çok eğlenceliydi.. yarın falan yazarım daha ayrıntılı... ama muhteeşemdi.. uzun süreden beri böyle eğlenmemiştim (eğlenmemiştik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 1.Takım bi böbreği,dalağı bırakıp gelsinlerde oynarsınız seneye tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ??? ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Interrailde organ mafyasının masasına meze olacaklar diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 beyin düşerse ona da veririz paket yapıp diyelim.. lam olayı sadece ödüle indirgemiş adama ne denilir başka =) hızlıca başlayalım.. önce nişantaşı kız lisesinde(nuri akın) toplanıverdik.. kayıtlarımızı yaptırdık, t-shirtlerimiz, çantamızı, şapkalarımızı ve haritalarımız aldık.. 3er tane dev harita veriyorlar her gruba ve tshirtleri giymek zorunlu.. biz brifing zamanına kadar tshirtleri giymedik.. zorunlu dediler o zaman şeyettirdik.. haritayı inceledik, sağ altta askeri müzeden (halaskargazi cad) sol üstte hakkı yeten caddesine kadar kapsayan geniş bi bölge var haritada. brifing'de yapılmaması gerekenler anlatıldı; araç kullanmak yok, paten falan yok, milleti taciz etmek "cevabı söyle lan" yok, verilen zarfları ve ip uçlarını parçalamak yok falan.. o sırada brifingden çıkan iki grup ilk soru zarflarını alıp yarışmaya başlamaya çalıştı.. amcamlar hemen gidip ikisinide diskalifiye etti haksızlık olmasın diye.. tebrik ettim valla Bu soru zarflarının içerisinden çeşitli sorular çıkıyor. ilk başlarda soru değil direk adres çıkarken sonrasında daha karışık şeyler çıkmaya başladı.. hmm aslında yanlış anlattım... oyuna +100takım ve dolayısı ile +300kişi oynuyor.. herkesin sorusunun aynı olması sorun çıkartabilecek bişi.. onun için genelde sorularınız farklı ve gideceğiniz checkpointler farklı oluyor.. ilk başta bir adres çıkıyor ipucu 1 zarfından.. oraya gidip takım numaranızı gösterip, tüm ekip üyelerinin yanınızda olduğunu gösteriyorsunuz ve bir sonraki checkpoint ile iligli ipucu + oradaki checkpointe çözüp vermeniz gerek sorular + büyük görevin ipucu parçası (buna değinicem) çıkıyor içinden.. hadi yallah zarfı yırtmadan açıp içindeki kağıtları diğer ekiplerden uzak bi yerde çıakrıp başlıyoruz çözmeye.. ilk beş ipucu oldukça basitti, tersten yazılmış adres falan.. ve soru da "kim yalan söylüyor" sorusu idi.. bilirsiniz bi kalabalıkta sadece bir yalan söylüyor hangisi? sorusu zaten adamlar ilk aşama ısınma için dediler.. ilk aşama zor değildi.. ikinci aşama hoştu.. misal "en gerekli şeylerin numarası nedir?" (burada epey takıldık, vakit geçirdik biz.. elemanlar iyi valla.. ayrıca zeynep tunuslu oğluna 130ytllik alışveriş yaptı! çok bıcır bıcır bi çocuk.. pek geveze.. ama ortam güzeldi bak.. ısındık burada ehhehe.. konaklamamıza izin verdikleri için bol teşekkürler.. ancak lord of the rings tavlası neydi yahu? ilginç valla) ha bi de şey yok.. bunu böyle çözeceksiniz, şöyle yapacaksınız yok.. misal: Dansçı köçek - _ _ _ - sabotaj - _ _ _ _ - ayakkabı boyama - _ _ _ _ - ıssız -_ _ _ - hürmet - _ _ _ - yargı evi - _ _ _ _ _ - hükümdar - _ - medeni - _ _ _ - mide hastalığı - - _ _ _ topluluk - _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ ve bir soru daha 1415621241816117112 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ dur bi tane daha yazalım ikincim, altıncım, beşincim renktir dördüncüm, beşincim, yedincim, sekizincim çok serttir yedincim, ikincim, üçüncüm matemdir beşincim, dördüncüm beyazdır.. gibi çok zor olmayan ama düşündüren eğlenceli sorular.. büyük puzzle ise her farklı görevde bir parçasını topladığınızı bi şi.. görevleri bitirince bu puzzle ı çözüyorsunuz! elde harita bütün nişantaşını etc koşturduk.. bi sürü görev yaptık oyunevi tayfası ile tanıştık.. partide bedava bira vardı (biz erken kaçmak zorunda kaldık, yoğun tempoda bunu bile zor sıkıştırmıştık keza) 3,5-4 saatlik harika bir deneyim-eğlence oldu bizim için oyunevine ferhat abiye vs sevgilerimizi sunarız.. başka benzer bi oyun varsa yine varız! bir sonraki yarışmanın daha adventure tadında geçmesi dileğiyle.. ha unutmadan birinci olanlar sabancıdan mışlar.. oyunevi tayfasından öğrendik hemen.. biz saat 1740 civarı bronze sokak bulmacasını çözdük (!) lunapark [ki kutlama lunapark ta yapılıyor, kadayıf ve "reşat (aktane.. bulmacada geçen hayali kişilik.. buna parola söylememiz lazım) parola muşamba" çıkınca.. hmm adamlar kutlamayı lunaparkta yapıcak o zaman lunaparkta son oyun.. oraya gidelim!! dedik ve koştuk, kadayıf yiyen, kadayıf ile alakalı birilerini aradık baktık yok.. orada epey bi zaman kaybedip geri döndük.. acaba biz bi kağıt falan mı düşüdük diye? =) neyi görmemişiz, büyük puzzle'ın etrafında ki şifrelenmiş mesajda ayrıca "çek konsolosluğu" yazıyormuş =D biz bi gazla ahanda lunarparka diye koşuvermiştik halbuki.. ondan sonrasında yine şifreli mesajlar fala çıkıyor ve son oyunda bir telefon numarası bulup, o numarayı arıyorsunuz, parolayı söylüyorsunuz.. ilk giden ekip 1.anahtarı alıyor ve sandığı açmaya hak kazanıyor =) ya şimdi oynamadan, buradan okuyarak olmaz.. kesin denemeniz gereken bi şi.. buna benzer bir de orienteering var.. ama o biraz daha "yabanıl" ve safi yön bulma ile ilgili bir olay.. ancak o da denemeye değer. eğer doğayı çok seviyorsanız size daha uygun.. yok daha şehir insanı iseniz budur olay abi! soruda "_" nun boldu çıkmıyor. onları "-" ile değiştirdim.. aynı şey yalnızca bold yazılı olacak [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 03:18 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 seneye olanına mutlaka katılcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ben de, ben de. Kıskandım valla, bu kadar ballandıra ballandıra anlatılır mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Beklerim valla.. ne kadar katılım o kadar iyi oyuncu ve nihayetinde zor soru! çok eğlenceli bişi gerçekten.. kuzen de yazar sanıyorum kendi sitesine.. o yazarsa onun yorumlarını da kopyalarım buraya. geçen sefer taksim de yapılmıştı, bu seferki nişantaşı.. seneye bağdat caddesinin bi bölümü (kadıköy de olabilir belki) veya etiler bekliyoruz bölgeyi bilmek çok avantaj sağlamıyor.. çünkü herkesin haritası var! a bak aklıma ne geldi.. ilk bölüm -kolay olan- için sokak tabelaları olan yerler seçmişlerdi.. bakınca hmm ben kodaman sokaktayım ve piyango sokak hemen bi üst sokak diyebiliyorduk ancak 2. aşamada sokak levhaları olmayan yerleri gezdik genelde.. ilk aşamanın kolay tutulması oyuna ısınma için harika olmuş.. son olarak artıkın ben nişantaşını biliyorum uleeyynn diyebilirim.. tonla tiki arasında koştura koştura gezmemiz ve bize garip garip bakmaları, hayvan gibin sokak ortasından koşmamız ve hızlı karşıdan karşıya geçişlerimiz (hatta ben trafiğin ortasına atlayıp yolu kestim!! amerikan polisi gibin! karşıya geçicez diye.. zuahaha) amcaların bize "önce selamüünalyeküüm. kolay gelsin gençler.. siz naapıyonuz şimdi" şeklinde ısrarlı soruları, adamın birinin tam yanımda "nereye koşuyo lan bu denyolar?" demesi ve benim patlayıp adamı hemen geçtikten sonra "zuahahah adam bize denyo dedi lam!! zuahah" çıkışımla toplu halde kopmamız.. her büfe gördüğümde "yahu yemek yerken çözsek şunları" oburluğum, Ayda'nın 5dk kuzenle benim baktığı bulmacayı 2snde çözmesi gibi anlar hafılara kazındı.. tabi en fecisi "lunapark" yazısı çıkınca lunaparka koşmamız oldu.. sonra oyunevinin ortaklarından sanıyorum (oyun kurucu olarak geçiyor) ferhat abi'ye olayı anlattığımızda "yahu.. bak biz onu düşünmemiştik.. ama haklısınız valla" diyiverdi adam.. bize şeyi anlattı.. İMKANSIZ KATEDRAL! 3.aşamanın bi sorusunun cevabı bu.. ekiplerden biri imkansız katedral yazısını görünce kalkıp pangaltı ermeni kilisesine gitmişler, kapıları iterek açmışlar ama içeride kimse yokmuş! sonra bunlar da "imkansız diyo olm! imkansız yani katedral olması imkansız" diye düşünüp camiiye gitmişler!! işte konuştuk elemanlarla epey.. çok süperler valla.. halka açık organizasyonları olursa katılırım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 YAKARİİİİİİİİİİİİ!!!! yine geldi! yine geldi! bu sefer tikkyler arasında bağdat caddesindeyiz! yine aynı ekip ile katılacağız. heyecan ve merak ile bekliyorum bu seneki organizasyonu. pati poposunu kaldıracak ve toplu hareket edebilecek bi topluluk olsa "sene de bir de biz kendimize yapalm böle treasure hunt!" derdim vallahi. çok eğlenceli be, çok eğlenceli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Kayıtları yarın bitiyor ve internet elemesi 2 gün önce başladı.En kısa sürede bitiren ilk 50 takım geçicek elemeyi.Bizim takımın derecesini söylemiyim ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar