bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben 32 yaşındayım hormonlar hala %100 bunu nasıl halledicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 biz kadinlar tarafindan buyutulmus bir erkek nesliyiz baska bi kadinin aradigimiz sey olduguna inanmiyorum ( bugun paso fayt kilab laflari yaziyorum haydin hayirlisi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paticik eğer denildiği gibi gerçekten "hormonlarını kontrol edemeyen" kişilerin yuvasıysa ya biz bu zaman kadar kördük ya da bu yuvaya biz de çok güzel uyum sağladık. Nasıl ki çok çişim geldiğinde eve gidene kadar onu tutuyor veya açsam lokantaya gidene kadar boğazıma hakim olabiliyorsam toplumsal ahlak çerçevesinde cinselliğimi de bir ölçüde gizlemek zorundayım. Aksi halde insan olmamın bir değeri, bir önemi kalmaz. Ha, yo benim gizleyecek birşeyim yok; sereserpe cinselliğimi yaşarım, arada da aşk şemsiyesi altında "hatun"ları götürürüm diyorsanız meydan sizin, dilediğiniz gibi takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Forumlarda sevişen yok merak etme Forumlardan kız kaldıran da yok [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:42 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ciddi bir yazı yazmak istesem basının cinselliği aşırı pompaladığından ve ingilterede daha yeni konu ile ilgili araştırma yapıldığından falan bahseder ve durumun normal olduğunu yazardım.. hele ki bu konuları açanların yaşlarının max 20 olduğunu gözönüne alırsak herşeyin açıklığa kavuşacağından bahsederdim falan da.. "baba sana ne elin kız merakından?" diye soran bir kısmım daha var.. isteyen yazar isteyen yazmaz.. sanane ;) o kız sever, diğeri sekse düşkündür, öteki sadece şefkat arıyordur, ağlak kızın baba sevgisine ihtiyacı vardır falan filan... ama cıvık olan ve bir kaç gündür aşırı ön planda olan yanım ise, kızlar güzeldir diyor.. ve gerisine karışmıyor.. evet lan kızlar güzeldir ehhehe [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:50 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nasıl mutluysan öle olacaksın kesim kesim insanlar var eğer duygu adamıyla takılırsan bu muhabbetleri duymassın ha nedir duyguları etkilenmiş adamlar vardır geneli böledir gençliğin o adamlarda her muhabbeti ederler arada bu muhabbetide katarlar bide tamamen bu muhabbeti edenler vardır onlarda iyidir herkes kendi ortamında iyidir eğer hoşuna gitmiyorsa tet bye dicen duygu adamlarına takılcan her malın bi alıcısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Pati de yeni yeni oluşan bişey var Höt dense gaza geliniyor.Laflar içinden laf sokuluyor ayarlar içinden ayar veriliyor. Kalıplaştı artık bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 1. Abi code sen en son bi kızla çıkıyodun ne iş?? (PM'den at son durumu :) ) 2. Bence bazı konularda haklı. İnsanlar üremek için yaşarlar demişsiniz de adam lisede. Lisede kaçımız hadi aşkım üreyelim, tane tane çocuğumuz olsun, soyumuz devam etsin der ki? O kız muhabbeti de gerçekten kötü bence de. Yani şu kız çok taş diye kızı tavlamaya çalışmak, bikaç hafta sonra (vermeyince) başka bir sevgili bulmak falan. Bence daha derin olmalı. Dediği gibi kendi kendine olmalı böyle şeyler. Yani "sevgi" olmalı. Bazıları sırf eğlenceolarak görüyor ve onun tepkisi de sanırım buna. Sen kasmasan da ayağına gelebilir fırsat, üstelik çok daha temiz bir şekilde. Ben mesela kasmadım, bi anda kassam bulamayacağım tatlılıkta bi kız beni kesmeye başladı şimdi paso kesişiyoruz. Tanışma planları kuruyorum :) Ama tipimde de bişey yok yani bakıp da "bu çocukla çıksam ne hava yaparım" diyemez yani. Bu dönemlerde kızlar yakışıklı bi çocukla çıkıp diğer kız arkadaşlarından üstün hissetmeye, erkekler de erkek arkadaşlarından üstün hissetmeye çalışıyorlar genelde. Bir kız beğenip tavlamaya çalışıyorlar, ama ona saygı duymuyorlar, değer vermiyorlar. Bu da insanların en sevgiye ve şefkate ihtiyaç duyduğu dönemlerde yalan sevgilere kalmasına sebep oluyor. Herkes mi böyle? Tabii ki hayır. Ama büyük bir çoğunluk için durum bu ve bence son derece rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sebepler: 1) ego tatmini 2) talep edilme isteği 3) en ucuza en çok utility sağlanabilecek olay: zeks 4) toplumsal güdü 5) güdü ne ağkü. büdü gibi. kelimeye bak lan 6) ankara 7) tayyip (bunu da sokuşturuverdim araya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 heh benimde merak ettigim bi konu valla hala anliyabilmis diilim 3 lafidnan 2 si kari kiz olanlari nerden biliyim asexuelmi derler ondanim iste umrumda diil fazla kari kiz daha okul avr askerlik yapmamisim bu sartlarda ciftlesip ureme gudusu derseniz komik kacar yani ayrica bilmiyorum vucudumdaki bazi enzimelrin beynimi etkilemesi bana son derece sacma geliyor bi kiz bulsan haydaa oraya gotur surda ilgilen telefon et vs vs ee askerlik yapmamisim daha ciddi bisey olmasi imkansiz zamanimi ve parami bosuna yiycem SAP im paticik saplar birligi geri gelsin istiyorum unutmayin yanliz birey guclu bireydir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 aşık degilsen surekli giden bi ilişkin yoksa tabiki öyle düşünüceksin.kendimi bildim bileli bende öyleyim.kovalarım ederim takılırım hiç biri kalıcı degil sadece eğlence ve ihtiyaç.ki çoğu kızda aynı şeyi düşünüo.degişik kızlarla insnalarla tanışıp gezmek tozmak deişik ortamlara girmek bu zaman sırasında bişiler yaşabilcegin kızlar bulmak bi hayat tarzı bence. evde oturup 7/24 bilgisayar başında geçirip bu tarz şeyler yapmamakta bi yaşam biçimi.insandan insana degişir.bazısı lafta kalır kız kız der ama icraat yoktur.bazısı bunu yaşar.gencim belirli bi arkadaş ortamım var.pek bir sıkıntım yok.hayatımı yaşıcam tabi herkes istedigini yapar düşünür kmseyi ilgilendirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesela ben böyle romantik, adam gibi birilişki istiyorum. Sevgi istiorum. Sadece eğlence ve kısa süreli ilişki değil. Ama bu yaşta bunu isteyen kızlar da nedense olmuyor. Güya bizden önce olgunlaşıyorlar... O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 nilep hislerimin tercümanı olmuşsun abi. aynen öyle. ama ne yazık ki yaşıtlarımız çaldırılsın istiyorlar , msn şifreleri paylaşılsın istiyorlar , arkadaşlarına hava atmak için bu bana bunu aldı bunu yaptı desin istiyorlar. haklısın ; sözde bizden erken olgunlaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hormon, bilinçaltı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 paticik ne kdr duygusalmış bak...bnde öyleyim mesela...demekki burdaki insanlar bu yüzden yazmıyomuşş...tam tersi kısa sürücekse olmasın daha iyi diyen bi insanım...ama bekleyerekde hiç bşi olmaz ona emin oldum...ama şunu anladım arayış içerisindeyken farkettimki yanı başımdaki bi insanmış bana böle bi sevgiyi uzun ilişkiyi (seks düşünmeden) sağlayabilcek kişi...bunun hormonlarla ilgisi yok bnce...sonuçta hiç bir insan yalnız kalmak istemez...ve bazen gerçekten size kimsenin göstermediği şevkati göstericek...sadece konuşmak sizin en büyük mutluluğunuz haline gelicek kişi veya kişiler gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Benimde benzer bi durumum var. Yani ne biliyim sırf laf olsun diye, sırf sevgili olsun diye, sırf çıkmış olmuş olmak için sevgili bulmak bana tuhaf geliyo. Ya nasıl anlatsam işte gerçek aşkı arıyorum desem fazla klişe olucak, demiyorum ama ne biliyim öyle bi durum işte. Ayrıca sanırım fazla seçiciyim(sanki kendim süper uber bi tipmişim gibi-ki değilim=), bi de düşüncelerim sürekli kendi içimde çelişiyo, o açıdan ortada bi belirsizlik var Mesela bi yanım dürtüyo git çıkma teklif et şu kıza diye, diğeri başlıyo gerçek aşk, hede hödö,bik bik bik, bi diğeri atlıyo eğer kimseyle çıkmazsan gerçek aşkını nasıl bulucaksın be dangalak diye, diğer yanım tekrar atlıyo eğer gerçek aşkım değilse boş yere dırdır çekmiş olurum hiç çekilmez şimdi diye.Öyle kaptırıyo gidiyo işte. (Şizofreni,kişilik bölünmesi filan var sanırım... Ya da o yolda son sürat yuvarlanıyorum) Bi de ben daha olayı rayına oturtamamışken seçicilik başlıyo mesela kız güzel olsa bile sevdiğim bi şarkıyı beğenmemesi, okuduğum bi kitabı bilmemesi ya da giyim tarzı gibi abuk konular yüzünden daha başlamadan hatta doğru düzgün tanışmadan itici gelmeye başlıyo ilgimi daha ilk saniyesinde kaybediyorum filan. Belki de bahane bunlar, belki de olmam gereken kişiden kaçıyorum ne biliyim.Ama yine de öylesine sevgili edinmeyi kendime uygun görmüyorum. Eşcinsel değilim, aseksüel olduğumu da sanmıyorum yani cinsel bir eğilimim var ama ya dediğim gibi kendimi direkt olarak kaptırmadığımdan, ya da uygun kişiyi bulamadığımdan(-ve belki de aramaya hazır olmadığımdan) uzak duruyorum, ve uzak kalmaya da devam edicekmişim gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 aşk duygusunu en kutsal duygu yapmanın acı sonuçları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 aşk kutsal bir şeydir tabiki hoşlanmadığım sevmediğim birine aşık olamam. yine aşık olmadğım kızla çıkarsamda rahat edemem. sadece vakir para ve efor kaybı olarak gelir valla bana aşık olmadığım biriyle çıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Aynen ben de öyle düşünüyorum, boşuna arkadaş olmamışız biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 valla ben de bıktım. herşeyden bıktım. kız olayından, okuldan, ırttan zırttan, hayattan. nabsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Dostlarınla konuş. Zira ben o yüzden konu açtım, biliyordum ki code bakacak, konuşacağız mutlu olacağım. Oldum da :) İşe yarar biraz konuşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bir kız çıkıp desin o zaman biz böyleyiz falan bizde genelleme yapalım yine , ne yapalım yani kızların geneli ego tatmini yapıyor dediğiniz gibi ne kadar çok erkek ile çıkarsan o kadar prim yapıyorsun çevrende böyle mi yani? yaşasın badaklık ne zaman kızlar akıllanır sular durulur o zaman severiz bizde peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Motor seveceğime sevmem daha iyi yani.. Bana sevgisi hava için olacaksa olmasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Rus gelin getiren siteler varmış hem? Onlarda bulalım gerçek sevgiyi abi denemek lazım diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Siteye para verme otele para ver. Git antalyaya, al sana "Little Moscow" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar