Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Nisan 2007 Anıtkabir Yuruyusu..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/news/405418.asp

Burada yapılan yazılar gerçekten üzücü ve korkutucu. Nasıl algılıyorlar bu mitingi. Biri orada bu kadar kolay mı kaybedilecek, korkuyorlar demiş de bu kadar kolay kaybedilmeye başladı bile. Başımızdaki adamın söylemiş olduğu sözler yeterince açıklayıcı. Atatürk'ü kullanarak onların propagandasını yaptıklarını düşünüyorum şahsen.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız feci şeyler oluyor,

uydudan falan Doğan Haber Ajansı'nın yayınını seyredebilen varsa seyretsin arada bir.

Sanırım canlı yayın aracındaki logoyu falan gördükleri için aracın yanından geçenler "Doğan Medya Dışarı" falan diye tezahüratta bulundular. "Satılmış medya" falan diye bağıranlar da cabası. Hayır bunun ilginçliğinin yanına canlı yayın aracında konuşulanları duyabilmemiz de eklendi. Elemanlardan biri "Sanki doğan grubunu getiriyoruz buraya, siz de beyin olsa bunu yapmazsınız" diye konuştu kendi kendine falan.

Hatta tam bunu yazarken tek başına yaşlı biri bağırınca aynı şekilde, eleman yine kendi kendine "ya babam sen ne bağırıyon şimdi bize, ne işin kinin var da yapıyon ya" falan diye döktürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

o yorumları yazanlar armut piş ağzıma düş e alışmış tipler

genelde tepkilerine bakın : chp,vs muhalefetin gazına gelip sokaga dökülmüş "1 avuç" insan

hayır efendim idrak edemedikleri nokta u ; oraya insanlar gerçekten
öyle düsündükleri icin , dogruluguna inandıkları eyler icin gittiler
ha ben chp vs yanlısı degilim hiç sevmem hatta böyle kalabalıgın önüne atlayan yök müş vs. miş tiplerin BU KALABALIK BIZIM CAGRIMIZA GELDI psikolojisine girmelerini (giriyorlar ise) komik buluyorum insanların böyle bir tepkiye ihtiyacı wardı gidemeyenlerin ah keşkelerini duyuyoruz işte olay tam bu nokta da 2. bir ansımız da seçimlerde gelecek o zaman gerçek cevabı verebiliriz.
ama özellikle belirtiyorum

koyun sürüsü vs. gibi aşağılamaları yapan/düsünen insanlar bir daha düsünsünler cünkü oraya giden kalabalıgın 90% birilerinin kara kaşının kara gözünün hatrına gitmediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...