nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Biri kalp krizi geçirmiş, ayrıca Anıtkabir'e yürünemiyor. Çok kalabalıklar, İstanbul trafiğinden beter bir insan sıkışıklığı var. Ki aslında bu iyi birşey :) (kalp krizi değil tabii) Ama umarım herkes Anıtkabir'e yürüyebilir ve Atatürk'e bağlılıklarını orada da gösterebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 az önce geldim mitingden.bir milyondan fazla insan darbeci değiliz cumhuriyetçiyiz,atatürkçüyüz ve laikiz diye bağırdı. ayrıca ampul tayyip ananı da al git denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/405418.asp Burada yapılan yazılar gerçekten üzücü ve korkutucu. Nasıl algılıyorlar bu mitingi. Biri orada bu kadar kolay mı kaybedilecek, korkuyorlar demiş de bu kadar kolay kaybedilmeye başladı bile. Başımızdaki adamın söylemiş olduğu sözler yeterince açıklayıcı. Atatürk'ü kullanarak onların propagandasını yaptıklarını düşünüyorum şahsen.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Böylesine önemli bi olayı bile vermiyor ya bizim medyamız cidden de şerefsizin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 @lopeth miting başlamadan önce kanaltürk canlı yayına geçti ve kesintisiz devam ediyor hala bitirmedi, ara ara cnn ve ntv de gösterildiğini gördüm. diğer kanalları bilmiyorum ama onlarda yer vermiştir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 oradaki havayı yaşamanızı isterdim.olağanüstü idi. tüm o bayağılık,yavşak tiplerden arınmış tek yumruk haldeydi herkes. çok eğlendim,çok duygulandım. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 13:43 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 SKY Türk'te de veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 KanalTürk'ten izliyorum. Satılmış medya istemiyoruz Çankaya Şeriata kapalı diye slogan atıyorlar hepsinden allah razı olsun oraya gidemedim ya. içim yanıyor içim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Haberleri merak ediyorum ben haberleri. arkadaş dün gece mersinden ankaraya dönmüş.Mola yerleri gece hep doluymuş oturulucak yer bulunamıyormuş. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 13:50 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yalnız feci şeyler oluyor, uydudan falan Doğan Haber Ajansı'nın yayınını seyredebilen varsa seyretsin arada bir. Sanırım canlı yayın aracındaki logoyu falan gördükleri için aracın yanından geçenler "Doğan Medya Dışarı" falan diye tezahüratta bulundular. "Satılmış medya" falan diye bağıranlar da cabası. Hayır bunun ilginçliğinin yanına canlı yayın aracında konuşulanları duyabilmemiz de eklendi. Elemanlardan biri "Sanki doğan grubunu getiriyoruz buraya, siz de beyin olsa bunu yapmazsınız" diye konuştu kendi kendine falan. Hatta tam bunu yazarken tek başına yaşlı biri bağırınca aynı şekilde, eleman yine kendi kendine "ya babam sen ne bağırıyon şimdi bize, ne işin kinin var da yapıyon ya" falan diye döktürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 o yorumları yazanlar armut piş ağzıma düş e alışmış tipler genelde tepkilerine bakın : chp,vs muhalefetin gazına gelip sokaga dökülmüş "1 avuç" insan hayır efendim idrak edemedikleri nokta u ; oraya insanlar gerçekten öyle düsündükleri icin , dogruluguna inandıkları eyler icin gittiler ha ben chp vs yanlısı degilim hiç sevmem hatta böyle kalabalıgın önüne atlayan yök müş vs. miş tiplerin BU KALABALIK BIZIM CAGRIMIZA GELDI psikolojisine girmelerini (giriyorlar ise) komik buluyorum insanların böyle bir tepkiye ihtiyacı wardı gidemeyenlerin ah keşkelerini duyuyoruz işte olay tam bu nokta da 2. bir ansımız da seçimlerde gelecek o zaman gerçek cevabı verebiliriz. ama özellikle belirtiyorum koyun sürüsü vs. gibi aşağılamaları yapan/düsünen insanlar bir daha düsünsünler cünkü oraya giden kalabalıgın 90% birilerinin kara kaşının kara gözünün hatrına gitmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Allah belasını versin bu medyanın. Ayıp ya. Şerefsiz herifler. Seçimleri merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bu ülkede akademisyenler ne zaman konuşsa daima dikkat çekmişlerdir ve bu mitingede pek çok akademisyen yer aldı. O yüzden, bence çok ses getirecek bir hareket oldu. (Tek nedeni bu değil tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yalnız biraz daha politik tezahüratlar atılırsa birbirlerine girecekler, Tayyip'e atmaları normal de başka partilere atmaya devam ederlese tatsızlık çıkaca. Bu arada "Tayyip pabucu yarım, çık dışarıya opynayalım" diyorlardı demin :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kanaltürk izleyin, canlı yayın full muazzam kalabalık hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bi kadınla röpörtaj yapıyorlardı arkadakiler tezahurata başladı sarışın bi kızdan çıktı ilk önce "tayyibi alana unakıtan bedava" sarışın kızı bidaha göremeyiz sanırım :) güzeldide yazık oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 hurriyet net sitesinde 35bin kişi var yazmış. yuh yani satılık meyda istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kanaltürk'ün röportajlarından bişey anlamak ne mümkün. Sürekli kopukluk oluyor. Anlaşılmıyor dedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 orda 300binden fazla insan var.tabi sadece görüntüdeki bide üstten çekseler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 said: orda 300binden fazla insan var.tabi sadece görüntüdeki bide üstten çekseler... sabah saat 7 de meydanda bir milyon kişi var idi.ondan sonra yüzlerce otobüs geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 çok çok daha fazla dır o rakamdan bence, şimdi snapshot aldım [spo][/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 14:16 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Millet coştu.. AKP nin uşağı feto nun yanına diye koparıyolar ooy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 O fotoğraflar 35.000den ne kadar fazla insanı gösteriyor. Ki onların en az 10 katı kadar da tandoğanda var. Yani... Satılmış medya hakikaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 anıtkabir tamamiyle dolduğu için yaklaşık bir saat önce giremedim ve eve geri döndüm. muazzam bir kalabalık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yaklasik 2.5-3 milyon insan var Anakrada elinde bayraklarla tayyip pabucuyarim cik disariya oyniyalim tuttum bu slagani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar