Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim ki awainting challenge'ta kalıyor 100'e kadar geldi sıkıldım çıktım neyi bekliyor? tek başına dolaşamıyor muyum? :)

gelin çarpışalım!
Mesaj tarihi:
İnternet'deki oyunları listeyelip istediğime zınk diye girebiliyorum ama paticik sunucusunu favorilere ekleyip favorilerden baktığımda kaç kişi var, hangi harita olduğunu gördüğüm halde ping süresini vermiyor.

Ayrıca bağlan dediğimde bekleyip duruyor. Bir de sadece Jedi Academy olanları göster dediğimde favorilerde benim eklediğim paticik sunucusu gelmiyor.

Sunucuya ne isim verdiniz ki? Olmadı internet oyunları arasında arayıp oradan bulup favorilere ekliyeyim.

Port açma olasılığı benim de aklıma geldi ama açmadan başka oyunlara girebiliyorum? Hatta dün bir Türk sunucuda bol bol rezil oldum.
Mesaj tarihi:
Birşey daha farkettim şimdi. Internet listesindeki bir serverin IP adresini manuel olarak kendim girip favorilere atınca ona da aynı şey oluyor. O da ping vermiyor. Ama listeden seçip favorilere atınca sorunsuz bağlanabiliyorum.
Mesaj tarihi:
Ayrıca ip copy paste olmuyor favoritese, alt+" yapıp consolu açın oyunu açtıktan sonra (menüde çalışıyor)
Connect yazıp ctrl+v ile ipyi paste edin. Enterlayın. Ben böyle giriyorum.
Mesaj tarihi:
lucasfiles da var patch =) indirin mutlu olun =)

ayrıca o minimizer bende çalışmıyor yahu

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 16:58 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet mükemmel cenabetlik üstüne cenabetlik, şimdide cdleri Xunn'a verdiğim için oyuna giremiyorum
...

minimizer için: saatin yanında simgesi çıkıyor ordan aç ayarlarını hallet

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 17:11 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...