robinson Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 girdim arada çalışıyor ama dandik hatalar veriyor arada
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 gördüm bir anda ohanes dedim. Nedenko yakında official Wow serveri da istiyoruz :D Aslında şuan ne CoD ne de başka bir oyun istiyorum.Sadece UO :D
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 biz saberimizi duvara astik, robeumuzu naftalinleyip dolaba kaldirdik.
tunca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 academy sux ya outcast olsaydı keşke =p
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Simdi tekrar deneyebilir misiniz? Baska bir cd'den yukledim..
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bende seneler verdiği hatayı yine verdi farklı cd olduğu halde. botlarla veya network'te oynarken CL_ParsePocketEntities: End of Message hatası verip oyundan atıyor nedir ne değildir?
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 cl_parsepacket entities crackleyince oluşan bir hata. v1.1 multiplayer (jamp.exe) için crack kullanmayın
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 oyunu yeni kurdum crack de yapmadım. nasıl düzeltebiliriz?
Jester Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Serverın lafını duyar duymaz geri döndüm :P JA Plus modu olacak mı serverda? Serverların neredeyse hepsinde bulunan bir mod ve oyunu çok daha ileri bir seviyeye taşıyor. yuncuların modu yuklemese bile oyuna girebilmeleri artı bir özellik, ki zaten küçük boyutlu (2 küsür mb) bir zımbırtı kendisi. Bir de jump, attack gibi temel force güçlerinin dışında diğerlerinin kapalı olmasını ve sadece lightsaber olmasını tavsiye ederim, diğer türlü saçmasapan birşey oluyor zaten oyun. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 17:13 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ]
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Cok ilginc, simdi ben girebiliyorum bir sorun yok hatta bir ara 4 kisi oyun oynuyordu sunucuda. Bu sorun 2 tarafin ya da 2 taraftan birinin kopya oyun kullanmasi sirasinda vuku buluyormus. Anlamadigim sizin cd'lerde mi benimkilerde mi sorun var? Siz diger sunucularda boyle bir sorun yasamiyorsunuz degil mi? (birde oyunu son gunlerde bir yerden edinmis olan varsa, nereden ne sekilde edindigini ozel mesaj atarsa, bizde ayni surume ulasabilirsek onunlada test etmis oluruz)
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Plus mod olucak sanırım ben download ettim içinden çıkabilirsem nendako ya da anlatıcam. Silah ve force olsun diyorum ben, aslında aynı server üzerinde hem lightsaber only ve silah ve force oluyor plus mod ile bildiğim kadarı ile. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 18:30 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Jester Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Eğer biri FFA oynarken duel e davet eder ve kabul edersen lightsaber only oluyor. Ancak oyunun özelliği saber üzerine olması olduğu icin diger silahların kullanılmasını mantıklı bulmuyorum ben (yoksa gidip unreal ya da quake de oynayabiliriz), force powerlar da oyunu dengesiz ötesi yapmakta bunda da herkes hemfikirdir sanırım :) bir de zaten oyuncuların ezici bir çoğunluğunun oyunu kabul ettiği ve oynadığı format no force/saber only şeklinde. bu arada servera girmeye calıstıgımda bana da invalid game folder dedi(oyunum orjinal.) bu hata server ile versiyon uyuşmazlığı varsa çıkıyor normalde, 1.01 degil mi server? [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 19:47 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ]
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 =(((( [spo][/spo] crack felan yok bnde [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 19:49 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 arada girip bakıyorum server yani bugün 15.00 dan itibaren bakmaya başladım hep 0/16
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Haydi girmeye çalışın bakalım tekrar Bugün bende 5 6 kere denedim hep 0/16 idi
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 tamamdır benim sorun çözüldü no-cd crack ile
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ö.m ile alabilir miyim bende =) ama diğer serverlarda hiç sorun yok. Belki onlara danışabiliriz ne lazım diye
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 1.01 patch kuruldu mu nedanko ? ya da arkadaşım var anlıyor bayağı özelden msn'ini vereyim sana
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 oyunu yuklesem pc ye bana da ogretir misiniz :)
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 kralı bile ederiz,ama önce öss'nin geçmesini bekle ki rahat rahat pc'ye oturalım :D
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Tekrar deneyebilir misiniz?
Öne çıkan mesajlar