jonq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Kanuni said: I am back ! http://www.rockpapershotgun.com/2010/08/17/realtime-worlds-enter-administration/ Yatirimci bulunamazsa iflasin esiginde yapimci firma. Demicem bu sefer o kelimeyi... Develop is reporting that Realtime Worlds' Project MyWorld has been purchased by an "anonymous US firm". According to the article, beleaguered All Points Bulletin is not part of the deal leaving its fate unknown. Last week twenty three former RTW employees were rehired to work on MyWorld but it remains to be seen whether or not the new buyer will keep them on board to finish the project. Heh yırttı paçayı yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben patriota gectim crim acip obeya'nin cogunlugu baya bir leş tipler çıktı orada crim oynayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 and the story ends... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 PATLADI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 It's an announcement that no MMO fan likes to see, but it hits even harder when it comes from a game with such potential. APB Community Officer Ben Bateman broke the news just a short while ago: "APB has been a fantastic journey, but unfortunately that journey has come to a premature end. Today we are sad to announce that despite everyone's best efforts to keep the service running; APB is coming to a close." The announcement is followed by statements from many members of the APB team, and while there is not a specific shutdown time at the moment, Ben says that the servers are currently up and invites everyone to come say goodbye. We at Massively wish everyone at Realtime Worlds and APB the best of luck in the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 leeen 49 saatim kaldııı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 patlattim ustume gelmeyin bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bu sefer ben önce patlattim galiba bu sefer geç kaldın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Temeli benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oha çok şanslıyımmı diyim ne diyim bilemedim. dün tam alıyodum oyunu son anda vazgeçtim iyiki vazgeçmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Nası ya?! Daha dün yeni patch çıktı! RTW bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Kapatsınlar şirketide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 oha yani 2 ay içinde paylayan paralı bir oyun :D belki biraz daha kısa veya uzun. Bende bir ara almayı düşünmüştüm. Yazık oldu para verenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 jonq said: Nası ya?! Daha dün yeni patch çıktı! RTW bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Kapatsınlar şirketide... Ne oynayacaz şimdi lotr'a devam mı?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 APB iyidi ya eğleniyordum ben. Neyse aynen Lotro a devam, ben zaten arada giriyordum. Shire da gemi vurmuş kıyıya Pazar'a kadar Event var oraya gitmek lazım.Akşam ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Kanuni said: patlattim ustume gelmeyin bi daha :D Memur bey bu arkadaş yaptı. İtirafta ediyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tabul rasa 6 ay onceden kapatma tarihini belirlemisti, atiyorum 15 subat 2008, adamlar 10 subatta patch cikarmislardi. neden diye sormadan edememistim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dünde patch cıkacaktı herkes bu patci bekliyodu ertlediler işte 5-6 saat sonra diye baktık ses seda yok sonra bi baktım patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 benim düşüncem oyun içi rtw puanlarının ticaretinin yapılması yani oyunda 100k kasıyosun 5 günde 100 k ya 1000 rtw alıyosun 2 ay bedava oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Adamlar bir konuda 1 numara oldular şimdi... Tarihte en kısa süre aktif olan oyunlar. #1 All Points Bulletin Launched: June 29th, 2010 Canceled: September 16th, 2010 #2 SEED Launched: May 2nd, 2006 Canceled: September 28th, 2006 #3 Fury Launched: October 16th, 2007 Canceled: August 5th, 2008 #4 Tabula Rasa Launched: November 2nd, 2007 Canceled: February 1st, 2009 #5 Auto Assault Launched: April 11th, 2006 Canceled: August 31st, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hahah komedi ya, para verenlere yazık oldu. bu arada 4 ve 5 güzel oyunlardı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 durun! belki epic games alacakmis mis da bu saatten sonra neye yarar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Fury de güzeldi, mmorpg olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ulan kahretsin, geçen hafta erasmus ile londraya geldim, yanımdaki iki oyundan biri apb idi. çatır çatır oynuyordum yahu, level 40 yapacaktım progressleri. fffffuuuuu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ah ya oynamak istediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar