Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gittim EWden aldım boxımı yüklüyorum, bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hangi worldü seçecez? criminal mi olacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Oyunda cok fazla murat hasan ali veli deli vs gibi isimler cıkmaya basladi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gta benziyo felan diye, millet çocğuna oyunu satın alıyormuş. Ne beklersin onlarda isimlerini yazıyormuş. gibi bi tahmin yürüteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ne olacak ki adam ismini yazsa ya da türkçe nick kullansa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 nick takma ad ya oradan şeetdirdim. Ayrıca birşey olduğu yok. Bende severim türkçe nick kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hangi world desiniz? criminal misiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Coğunluk crim sanırım ama kim hangi world de bilmiyorum zaten bi pati organizasyonu yok bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 @BlindArcher Hade len ordan sen ne anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nick: Tatar Takım elbiseli aviator gözlüklü, Tarantino'nun Rezervuar Köpeklerinden fırlamış bi tip oldum baya zevkli ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 tatar obeya'da mısın? server 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 oyun guzelmi D&Rlarda satiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bir önceki sayfaya baksan aradığın cevapların yarısını bulursun, daha önceki sayfalara baksan bütün aradığın cevapları bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 evet Obeya yani server 1 deyim ve evet D&Rlarda da satılıyor her yerde var bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Boş yolda karşıdan gelen kendisiyle alakasız arabanın üstüne kırıp yolunu kesmeye çalışanlara kafam girsin. Mikrofondan avaz avaz FAAAAAAAAKKK ve türevleri şeklinde atanlarada kafam girsin. Ayrıca şu npc sürüceler üstlerine doğru gelen arabalardan kaçınmak için bi manevra fln yapsalar herşeyi bizden beklemeseler hoş olucak. Birde bir görevi kabul ettikten sonra yapmak zorunda mıyız? /Abortmission fln yazınca hiç bir şey olmuyoda mission iptal etmenin yolu nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sonunda çalışıyor oyun. geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 alicam bende bugun akarim bi kac saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 alıp beğenmeyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 iyi pc ve iyi net lazım bu oyunda çünkü herşey cok hızlı gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 beni çok uğraştırdığındna olsa gerek. ben pek beğenmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Oyun guzel ama acayip memory leak var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 @Revenant Sen bide BETA da iken görecektin memory leakleri, şu an iyi durumda. Yakında yeni bir patch çıkacak muhtemelen çoğunu düzeltmiş olurlar. Oyunu beğenmeyen yok :P ama şu dönemdeki orta halli bir makine gayet rahat oynatıyor. Çok süper bir alete ihtiyaç yok. Memory leakler şişirmese daha güzel olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 3 şey düzelse harika olacak bu oyun. memory leak recoil bi de ince şeylerin arkasından vurulma :D adam cam trabzanın arkasına bile geçse vuramıyosun :P bi de matchmaker sistemi asimetrik galiba, birbiriyle karşılaşan güçler denk değil. ben oynadığım 2 saat boyunca elimde STAR diye bi silahla grubumda benzer şekilde. adamlarda keleş vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bende 2gb ram 8800 GTS var 2.66gz memory leaktenmidir yoksa ramimmi yetmiyo bilmiyorum fps 0lara dusuyo kitleniyo belli bi sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 benzer bi makina ile oynayamamıştım ben de. şu an şöyle bi config ile 5-10 fps anca oynuyom. core 2 duo 2.13 4096 ram ati radeon 4650 HD (1 gb ram ekran kartı) windows 7 64 bit bence bu oyuna ciddi bi kaç patch lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar