Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yuh. Şu an adminimiz olan Aredhelrim sadece Birol (eski owner)'u tanıyordu. Scriptleri aldık artık böyle şeylerle işi olmadığını söyledi. Server çok kötüyse 2. saatte nasıl 84 kişi olur herkes de gayet mutlu anlayamadım. Asıl senin "ayakların" komiğime gidiyor. Bana burda serverında edit var diyemezsin!
Mesaj tarihi:
Prudent asgard kac kez acılıp kapandı hepsınde vardım hepsınde edıt vardı.O forumlara goz gezdırırsen ınsanların bır cogu korkuyor gene edıt olucak mı dıye.Ikı korkuları var bırı gene asgard kapanacakmı vede edıt olucak mı?Edıte karsı bır sıstem uretırsenız ıyı olur o acıdan.Ornegın wısh'ın hos bır sıstemı vardı ama wısh daha acılmadan kapandı uygulanamadı.Onun gıbı bırsey yaparsanız edıt sıkıntısındanda kurtulursunuz.Onun harıcınde asgard'ın 3 ozellıgı vardır.(Bana baska seyler soylemen benı ınandırmaz cunku kac senedır uo nun ıcındeyım ve asgardın hepsınde oynadım)
1-Asgard zevklıdır,guzel serverdır(Kusura bakma bu sefer sevemedım ınsallah daha ıyı olursunuz)
2-Su anakı kadarkı tum asgardlarda edıt olmustur.Bır ıkı olsa haberımız olmaz ama edıt demekkı abartıldıkı tum playerların dılınde.
3-Asgard cabuk kapanır bır anda acılır..
Sıze kolay gelsın,yolunuz acık olsun...
Mesaj tarihi:
@Samanosuke

Wish zaten yalandı..aptal aptal playerlarda türetmişler.Hepsi wish acılıacak en iyi server wish falan dıyorlar.Lan daha acılmadan nerden anladınız ıyı oldugunu...Bırakın ya hicbişe olmaz o playerlardanda,wishdende...

Demişsin

----------------------------------------------------------------------------
Wish UO nun geçmişini Noxier ve Coder'in yaptıgı işleri ben biliyorum arkadaşım. Doğrudur bazı oyuncular bunu abartmış olabilirler fakat sırf böyle düşünenler için bu arkadaşların vermiş oldugu emeği böyle bir anda silip atmak hiç hoş değil.

İnsanlar bazı hatalar yapabilirler bunlar tecrübedir fakat bunlara kalkıpta hemen tekme vurmak hiç ama hiç hoş değilir.

Bırakın kendi emekleri kendi yaptıkları o nedenle fazla karışmayın bekleyin açılsın bir insanlar ne derse desin bak açıldı Elpida'dan saldırı geldi. Hea yılcaklarmı yılmayacaklar tekrardan açıcaklar o sunucuyu.

Ben kendilerine güveniyorum ve istiyorumki burda insanlar Wish hakkında pek fazla atıp tutmasınlar o insanlar atıp tutmuyor çünkü onlar bu saygıyı şuan hakediyor onlara destek olmak ve onlar iyi iş çıkardıklarında arkalarında destek olarak durmak gerekli. İşte o zaman UO nun kalitesini daha aşağıya doğru değil daha yukarılara doğru çekeriz.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:27 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:27 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Coder Noxier kaç ay playerları bekletti.Mukemmel bırsey ıstedı playerda bu sure zarfında.Bende şahsen boyle beklerdım.Sonra connector koyuldugunda Teot,Easy Uo,Multi vs ne varsa acılabılıyordu.Cpu tavana varıyordu.Coderın bu olaya cevabıda soyle oldu:
Kolay kasmanız ıcın iyi işte..

Daha sonrada server acıldı kapandı gelen baskılar sonucuda multıyı falan kaldırıp ayarlıcam dedı coder...

Sız burda bana ne emegıınden bahsedıyorsunuz?Bunları Coder dusunemedı mı?Yoksa Ugrasamadı mı?
Wishe bende guvenıyordum ama Wısh degerını bılemedı.Bu süre zarfında en ufak bir hata bile olmamalıydı.Güvenlikmiş falan filan.Coder bunların önlemini almadı.Wish'in büyük bir server olacağına inanmıyorum...Kimler olur büyük?Açıldığında görüceğimiz serverlar.Wish daha açılmadan ona Türkiye'nin en iyi serverı diyen zihniyet yalakalıkktan başka birşey yapmayanlardır.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:43 tarihinde, Samanosuke tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Wish benide şahsen hayal kırıklığına uğrattı.Coder çok değerli bir scripterdır benim gözümde.Fakat işleri yolunda gitmedi.Player kayıplarıda baya oldu.Fakat Coder gene Coderliğini yapıp Wish'i iyi bir yere taşıyabilir.Benim gözümde Wish ve Corbeau var.Bu iki serverdan en azından biri Türkiye'nin en kaliteli shardı olmazsa ben Uo'yu bir daha oynamam.
Mesaj tarihi:
RunUO olarak geçen yaz bu aylarda Raven açılmıştı.Raven baya iş yaptı kısa sürede çok kişiye hizmet etmişti ama bazı anlaşmazlıklardan dolayı kapatmak zorunda kalmışlardı.Zeus da Eros da çok değerli iki kişiydi kısa sürdüğü için çok duyuramadılar kendilerini ama o sırada oynayanların hepsi rVn ı baya sevmişlerdi.duyduğuma göre Zeus tekrar çalışmalara başlamış runuo 2.0 sorunlu olduğu için 1.0 a geçmiş ve baya bişeyler yapmış çok farklı olacağını söylüyor.Zeusu da Eros u da yakından tanırım.Zeus bu sefer çok değişik olacağını düşünüyormuş.Umarım eskisi gibi olur da o seviyeli ortamı tutturabiliriz.
Mesaj tarihi:
Bu aradan wishten haber yok hiç mithas forumları haala duzgun haber vermıyor.Asıl sorun ne acaba?Merak ettım 1 2 gunluk olay dedıler tam 2 hafta oldu.Wısh yetkılılerı durumun ne olacagı hakkında bır acıklama yapmayı dusunmuyorlar mı?Bence boyle davranmaları ayıp oluyor benım gıbı bekleyen playerlara.
Mesaj tarihi:
@b1vRiP

Yanlış anlama ama nblden bır staff arkımla oynamıştık akşam çok fazla kişi kestiğimizden dolayı zeus beni green area çekip neden speed yapıyorsun falan demişti şaşırmıştım olayı açıkladım speed falan yok ortada sadece iyi oynayıp çok kesıyorduk sonuç ban.3dk karar verdi owner zeus o gün bugün bakış açım farklı.
Mesaj tarihi:
Wishden ne köy ne kasaba..Prudent serverın laglı senınde yenı makınen fayda etmemıs.Onuda halletsen guzel bır server olacak...

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:05 tarihinde, Samanosuke tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi konsepti güzeldi o manada :D noxieri coderı bilirim güzel server olacaktı.

samanosuke şimdilik limit koydum yakında cpuyu yine yükselttireceğim yükselttikçe player da yükseliyor yetişemiyoruz :D
Mesaj tarihi:
@nomak

Runuo da speed çalışmıyor ki Zeus böyle bir şey yapsın :) ayrıca zeus a da sordum bunu yaşanmadı öyle bir şey dedi.bence bok at izi kalsın yapma istersen.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:40 tarihinde, b1vRiP tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ph ne zaman kapancak :P

shard sade ve güzel olmuş. arada bir göçmesi kötü sadece. bide şu spirit speak olayını ilk defa görüyorum bi sphere shardda. wishte oynayacak olan playerları toplarsanız baya iyi olur. kalabalık shardlara hasret kaldık (: (gerçi şu an ki online sayısıda fena değil.)

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Actıon yok...Pk sayısı cok cok az.Pru'nun ısıde cok zor.Playerlar afedersın ama %90'ı kazma hıcbırseyı begenmeyen gereksız tıplerle dolmuslar.

Ikıncı olarak ben serverı begenmıstım ki sana elestırım burda herseyı degıstırdınız.Afedersenız ama playerlar maymun ettı sızı.Artık bı tavrınızı koyun eskı deıl yenı asgardız bız deyın.Ownerların bı karızması duruşu olmazsa bu iş player der sen yaparsın durumuna düşer.Kesinlikle bi topic sabitleyip kendi otoritenizi belli atmanız lazım.Benim nacizane önerilerim bu yöndedir.Seni kırmak için yazmıyorum.O playerların ahmaklığına ve sizinde otoriter olmayaşınıza biraz kızıyorum..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...