Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wish türkiyenin gelmiş geçmiş en komik serverlarından biri olmaya aday..
sorumsuz kadrosuyla aradan geçen (cuma-cumartesi-pazar-pazartesi-salı) 5 güne rağmen websitesine bir açıklama dahi koymayarak büyük adımlarla ilerliyor..
Mesaj tarihi:
Ben wish.gen.tr yazdım girdim direk o siteye..Ordan üye oldum okudum..Wish bana göre Corbeau ile çekişir.Coderin dandik bir server açacağını düşünemiyorum şahsen.Mutlaka Wish iyi bir yere gelecektir benim kanaatimce...
Mesaj tarihi:
Beyler uzun zmn sonra yeniden başlıcam uo ya.
1 tane sphere 1 tane runuo serveri arıyorum.Lütfen yardım edermısınız bide mumkense şu an açık ve kaliteli serverlar olsun
Mesaj tarihi:
Lostage'den sonra bunları demen beni şaşırttı.Bir hafta boyunca tüm craft skilleri kas.Üstüne pure mage,warlock kas...Sonra bir sabah uyan server 1 hafta geriye gitmiş olsun.Acc bile kalmamış.Eziklikte son noktayı ilk o gün demiştim ben...
Mesaj tarihi:
Wish zaten yalandı..aptal aptal playerlarda türetmişler.Hepsi wish acılıacak en iyi server wish falan dıyorlar.Lan daha acılmadan nerden anladınız ıyı oldugunu...Bırakın ya hicbişe olmaz o playerlardanda,wishdende...
Mesaj tarihi:
Asgard cok kotu eskisiyle alakası yok.Cok erken acılmıs.Orda burda clıent cokuyo.Wish 2 oldu asgard bence..Makroya karsıyız der gıbı bır tutum var.Asgardda edıt zaten doluydu eskıden.Sımdı eskı ownerın arkadası acmıs.Asgarddan bırsey olmaz...

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, Samanosuke tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Owner benim Asgard'da. Eski owner'ı da tanımıyorum? Sadece scriptleri aldık kendisinden. Heyecanla cevap bekliyorum nasıl böyle bir kanıya vardın arkadaşıymışım falan? Macro olayını kaldırdım makelast'ı normal yaptım. Client'i de ben göçertemedim henüz nasıl yaptın acaba? Tamamen eski scriptleriyle açıldı server. Sadece sysmessagelar ve vendor isimlerini değiştirdik! Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın!

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:34 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
prudent serverın cok kotu bunu ben demıyorum sadece palyer bır cok arkadasım serverına basladıgı gun bıraktı.O kadar kotu kı serverın clıentım kac kez goctu.Burda yalan solıcek halım yok.Jandorla konustum.Sıstemlere sadıgız,eskı owner arkadasımız vs dedı.Serverda ben olmazsam 3 4 kısı daha var bakıcak dedı.Asgard bundan once edıt serverıydı.Ben hepsınde oynadım asgardın.Sımdı gelmıs burda bana edıt falan olmaz ayakları komıgıme gıdıyor.Yolunuz açık ola ne diyim...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...