Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Locke

Öne çıkan mesajlar

Asgard cok kotu eskisiyle alakası yok.Cok erken acılmıs.Orda burda clıent cokuyo.Wish 2 oldu asgard bence..Makroya karsıyız der gıbı bır tutum var.Asgardda edıt zaten doluydu eskıden.Sımdı eskı ownerın arkadası acmıs.Asgarddan bırsey olmaz...

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, Samanosuke tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Owner benim Asgard'da. Eski owner'ı da tanımıyorum? Sadece scriptleri aldık kendisinden. Heyecanla cevap bekliyorum nasıl böyle bir kanıya vardın arkadaşıymışım falan? Macro olayını kaldırdım makelast'ı normal yaptım. Client'i de ben göçertemedim henüz nasıl yaptın acaba? Tamamen eski scriptleriyle açıldı server. Sadece sysmessagelar ve vendor isimlerini değiştirdik! Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın!

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:34 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

prudent serverın cok kotu bunu ben demıyorum sadece palyer bır cok arkadasım serverına basladıgı gun bıraktı.O kadar kotu kı serverın clıentım kac kez goctu.Burda yalan solıcek halım yok.Jandorla konustum.Sıstemlere sadıgız,eskı owner arkadasımız vs dedı.Serverda ben olmazsam 3 4 kısı daha var bakıcak dedı.Asgard bundan once edıt serverıydı.Ben hepsınde oynadım asgardın.Sımdı gelmıs burda bana edıt falan olmaz ayakları komıgıme gıdıyor.Yolunuz açık ola ne diyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...