Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 xaty runuo anlamıorum ve açıkçası loot/Crim sistemindende pek hazzetmiorum ama ginede saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İmza.. Çok emek verdik. İnşallah istediğimiz yerlere geleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İmza shardın adı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Aynen öle..yazınca imzayı sitede öyle yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 wish türkiyenin gelmiş geçmiş en komik serverlarından biri olmaya aday.. sorumsuz kadrosuyla aradan geçen (cuma-cumartesi-pazar-pazartesi-salı) 5 güne rağmen websitesine bir açıklama dahi koymayarak büyük adımlarla ilerliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 web sitesine ultimaonline.gen.tr yönlendirmişti..Bugü tekrar bozuldu.Orda gerekli açıklama var muhtemelen yarın yada Perşembe günü açılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 birde bu topicin başında pozitiffin bir server çalışması var,baya beğenide toplamış acaba ondan haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nerde yazıo ultimaonline.gen.tr de illa iki saat kaydolup forumlara araştırmamız mı gerekiyor alt tarafı skindirik bi bilgi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben wish.gen.tr yazdım girdim direk o siteye..Ordan üye oldum okudum..Wish bana göre Corbeau ile çekişir.Coderin dandik bir server açacağını düşünemiyorum şahsen.Mutlaka Wish iyi bir yere gelecektir benim kanaatimce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bu hadise nereye gider biliyormusunuz ? sevgili apaçıya burdan bir atıfda bulunarak yazıyorum "Fokhugs! uo şart"'ın yeni versiyonuna aday olacak kadar iddalı olur doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Beyler uzun zmn sonra yeniden başlıcam uo ya. 1 tane sphere 1 tane runuo serveri arıyorum.Lütfen yardım edermısınız bide mumkense şu an açık ve kaliteli serverlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende yeni acılmış full phli sphere bir server arıyorum ama halen bulabilmiş degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Wish devrediliyormuş.. şaka şaka. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 20:14 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kıme hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hg rulz :) not: evet o benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 wish 1 haftayı da geçti hala yalan? ehe ehe eziklikte son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Lostage'den sonra bunları demen beni şaşırttı.Bir hafta boyunca tüm craft skilleri kas.Üstüne pure mage,warlock kas...Sonra bir sabah uyan server 1 hafta geriye gitmiş olsun.Acc bile kalmamış.Eziklikte son noktayı ilk o gün demiştim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 lostage iddaalı değildi wish kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 wish'de yalan oldu. 1-2 diye diye oyalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Wish zaten yalandı..aptal aptal playerlarda türetmişler.Hepsi wish acılıacak en iyi server wish falan dıyorlar.Lan daha acılmadan nerden anladınız ıyı oldugunu...Bırakın ya hicbişe olmaz o playerlardanda,wishdende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Asgard açıldı 3. saat 84 player (= Yarın 100 garanti diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Asgard cok kotu eskisiyle alakası yok.Cok erken acılmıs.Orda burda clıent cokuyo.Wish 2 oldu asgard bence..Makroya karsıyız der gıbı bır tutum var.Asgardda edıt zaten doluydu eskıden.Sımdı eskı ownerın arkadası acmıs.Asgarddan bırsey olmaz... [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, Samanosuke tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Owner benim Asgard'da. Eski owner'ı da tanımıyorum? Sadece scriptleri aldık kendisinden. Heyecanla cevap bekliyorum nasıl böyle bir kanıya vardın arkadaşıymışım falan? Macro olayını kaldırdım makelast'ı normal yaptım. Client'i de ben göçertemedim henüz nasıl yaptın acaba? Tamamen eski scriptleriyle açıldı server. Sadece sysmessagelar ve vendor isimlerini değiştirdik! Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın! [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:34 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 prudent serverın cok kotu bunu ben demıyorum sadece palyer bır cok arkadasım serverına basladıgı gun bıraktı.O kadar kotu kı serverın clıentım kac kez goctu.Burda yalan solıcek halım yok.Jandorla konustum.Sıstemlere sadıgız,eskı owner arkadasımız vs dedı.Serverda ben olmazsam 3 4 kısı daha var bakıcak dedı.Asgard bundan once edıt serverıydı.Ben hepsınde oynadım asgardın.Sımdı gelmıs burda bana edıt falan olmaz ayakları komıgıme gıdıyor.Yolunuz açık ola ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar