Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Uzun bir süredir bu parçayı arıyorum ne yazık ki bulamadım Kahpe Bizans'da köy sahnesinde bağlamasıyla bu şarkıyı söylüyor cem karaca (canlı söyler gibi değil,kayıttan çalıyor) Sözleri de şöyle birşeyler: şimdi dünya değişti gücü yeten yetene savaş demişler buna İnşallah yardımcı olacak biri çıkar [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 20:27 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Filmi mi izliyorsun sende? http://www.youtube.com/watch?v=NDEbLZ6z-X4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Filmi 5-6 kere izlemişimdir :) Birkaç senedir bu şarkının mp3'ünü arıyorum. Demin görünce yine aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Sarkinin adi Dost hakkina dokunma ahanda sozleri [spo] oğul! eskiden hak deyince akan sular dururmuş şimdi dünya değişti gücü yeten yetene savaş demişler buna yasası yok yasağı yok töresi yok tövbesi yok dost hakkına dokunma düşman kanı sorulmaz (nakarat) yurdumuza göz dikenler ölümü hak ederler dost hakkına dokunma düşman kanı sorulmaz[/spo] link bulamadim so sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 İsmini vermiş olman yeter çok teşekkürler. Bulursam linkini vereceğim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mehmet Ali Erbil'in söylediği, İmparator olmayı canım, Kolay mı sandın? Dünyaya kazık çaktım, Duyulsun adım! da baya güzeldi. Arada eser söylerim hala kendi kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar