pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Yeni albümün trailerı yayımlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bateristlerini tam performans kullanmış olmaları güzel, albümlerden çıkmıyor ama konserlerde gördüğüm kadarıyla baya iyi çünkü bateristleri. Yossi Microsoft'ta çalışıyor bu arada, öyle garip bir özelliği var sdf. Gitaristlerden biri işte karıştırmış olabilirim. Stewen Wilson'ı görünce bir titreme geldi ama bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bu yaz gelsinler gene bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 konseer olsa da gitsek cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bir şarkılarını yayınladılar.myspacelerinde var.ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 EFSANE LAN YENİ ŞARKILAR hueahueahuea of albümü edinmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 albüm düştü. çok kral. ama çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yine gidemiyorum konserine. bahtsız adamım arkadş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Vay yeni albümleri mi çıkmış ? İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 3 şarkı falan metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 beni pek sarmadı albüm bitiremedim sıkıldım başka şarkılara atladım 2dir eski havayı vermedi ama bi kere tam olarak dinlemeyim ayıp olmasın D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben dinledim baştan sona. ciddi keyif alamadım. nerde eski brutal vokali nerde EEYEAYEAYYAEAYEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben çok beğendim valla biraz soft moft ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 soft olması bana bi umut verdi. daha denemedim, ama denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dinlemedim, topiği ofiste görmenin öfkesini yaşamaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Phae said: Dinlemedim, topiği ofiste görmenin öfkesini yaşamaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 from broken vessels(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çastiz said: albüm düştü. çok kral. ama çok. şu fikrim değişebilir bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben daha albümü dinlemedim fakat 3 tane şarkı var myspace de isimlerini hatırlamiom da o 3 şarkı da çok güzeldi direk takıldı ve sürekli loopda dinledim sadece o 3 şarkı mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o koydukları 3 şarkı kusursuz. albümün geri kalanı ile ilgili bi sorun var. neyse bikaç kere daha dinlemek lazım. edit: albümün geri kalanı değil de, ne biliym bi sorun var işte eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 estarabim şarkısını myspace sayfalarına koymuşlar http://www.myspace.com/orphanedmyspace çok hoş olmuş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 (tu) süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Şarkıları hazmede hazmede dinliyorum. Şu an için şahane görünüyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu adamların ezgileri şahane ama bu albüm diğerlerine göre baya soft olmuş. myspacede estarabim koyduklarına göre yeni albüm sonrası turnede Türkiyede 1-2 konser verirler mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Türkiye turnesi Allah'ın emri zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar