Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HRCA4 22 nisan - 21.00 - Studio Live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yanlış hatırlamıyorsam 22 nisan da başka bi grup geliyor, 23 ünde orphaned land. tabi biletler aynı kombine o ayrı sevindirik oldum ya bu gün duydum haberi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Orphaned Land'le ilgili başlıklar hep konser haberleri, ıvır zıvırla alakalı. Bu "official topic" olsun. Özellikle son 1 senedir hastalık derecesinde bağlandım yetim kardeşlere. Günde 1 kez Mabool şarkısını dinlemezsen elim ayağım titremeye başlıyor, ağzımdan köpükler çıkıyor. Yav o ne biçim bir giriş ne biçim bir şarkıdır? Hele şu kısımda Kobi öyle bir vokal patlatıyor ki görüp göreceğim en sert ve duygulu brütal vokaldir sanırım: Shattered glass reflects this shattered world, barren in the landscape here Thunder roars as a lion caged, heat that comes like waves of fear Oceans rise and rage as we watch the world powers fall redeeming their sinful ways with their souls May the truth fill their hearts, let them see the light, when they embrace their gods Henüz tam olarak Sahara Storm albümüne ısınamadım (eski topraklar kızacak biliyorum) ama bence Orphaned Land gerçek kimliğini yerel motifleri biraz daha ön plana çıkardığı ve bunu sert bir müzikle harmanladığı Mabool albümüyle kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Live boktan bi yer ya, OL fazla kaçar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mükemmel oldu Nisan ayı yav. İzmirdeyim ben. 22 nisan Rotting Christ, 25 Nisan Orphi, 28 Nisan Pentagram. Deliricem über oldu. Gerçi ne para nede boyun kalıcak ama =) Değer doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 3 gündür paso Whisper My Name When You Dream On dinliyorum. 03:42'den sonra gelen melodi için bu sevgili kardeşlerime kocaman saygı ve sevgilerimi iletiyorum. İyiki varsınız, bu sayde dertlerime bir parça olsun yoldaş bulabiliyorum. feel my passion unto you flow i watch the halo slowly grows and from this moment i now know you whisper my name when you... dream on... i cry for you oh my lord, (sing for me) my kingdom of lust is yours (oh, sing for me) bonded by love we are one, you are the moon and i am the sun Bir insan evladı bu kadar güzel söz ve müziği ancak bu topraklar üzerinde bir araya getirebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Orphand Land din/siyasi içerikli olup, hiçbir saldırgan tavır izlemeyen nadir gruplardan. Hiç bir kitleyi rencide etmeden kendi hallerinde müzikleriyle fikirlerini yayıyorlar. Ve grup bence gerçekten mükemmel. Tarzlarındaki orta doğu esintisi zaten alıp götürür, konserde görüşürüz. Baktım duramayacağım yazarken, bitir xunn dedim. Bak hala yazıyorum, imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 insan verdiği linki okumaz mı ya =) ROTTING CHRIST -OVERGARVEN // 22 Nisan 2007 - Studio Live ORPHANED LAND - OVERGARVEN // 23 Nisan 2007 - Studio Live edit: bir de not için e gidin içerisi çok pahalı olacak emin olun..bir duble viskiye 32ytl çekme cürretini gösteren bir yer studio live.. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 11:21 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Studio Live akustik olarak Yeni Melek'ten daha iyiyse gelebilirim de, değilse hiç kasmayayım. Yeni Melek gibi rezil bir yerde izledim Orphaned Land'i, izlediğimden de bir şey anlayamadım. Aynı yerde Necrophagist te izledim ki onu hiç sormayın zaten. Studio Live nasıldır kısacası? Hiç gitmedim oraya. istanbulda di mi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 studio live'da direk underground konser havasında geçecektir..sahnenin hemen önü seyirci alanı 200 kişi 300 kişilik bir yer zaten..konser güzel geçer o kesin.. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 14:50 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Rotting Christ'e gidilir aslında da Orphaned Land'e gideceğimi zannetmiyorum. Yok seviyorum da okul yüzünden. Gerçi sanırım ikisine de gidemicem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Orphaned Land iyi alıştı Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 en fazla fan'ı burada çünkü.. İbrahim tatlıses söyledikten sorna baya meşhur olmuştu 200de [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 21:23 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 rotting'e gitmemde ol de ordayım iyi oldu hatırlattığın yarın bilet olayını hallediim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Rotting Christ kaçmayacak, oradayım birkaç arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 güzel konser oldu, beraber 23 nisanı kutladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 güzel konserdi,türk formaları girmeleri daha da hoştu.. "bugün 23nisan neşe doluyor insan"ı coverladılar ciddi ciddi,helal olsun:D konserde çalınan o 23nisan ve estarabim coverları elinde olan paylaşımcı biri var mı acaba? [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 19:32 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 aha burada; http://www.youtube.com/watch?v=iTs2gcDqCLU [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:51 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @pekaziz o bölüme bende bitiyorum...şarkının sadece o bölümünü de dinleyebilirim çoğu zaman gerisi fasa füso gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Keşke aynı melodinin sondaki düzenlemesi biraz daha uzun olsaydı. 3 saniyelik yeri en az 50 kere dinlemişliğim var üst üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @cthulhu: hah yeni farkettim, ben link'i verdiğimde henuz tarihler belirli degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 slow enstrümantal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://www.pasifagresif.com/wp-content/uploads/orphaned_tarih_1.jpg Albüm geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Şarkı listesini de koyalım. Part I: Godfrey’s Cordial – An ORphan’s Life 01. Sapari 02. From Broken Vessels 03. Bereft In The Abyss 04. The Path Part 1 – Treading Through Darkness 05. The Path Part 2 – The Pilgrimage To Or Shalem 06. Olat Ha’tamid Part II: Lips Acquire stains – The WarriOR Awakens 07. The Warrior 08. His Leaf Shall Not Wither 09. Disciples Of The Sacred Oath II 10. New Jerusalem 11. Vayehi Or 12. M I ? Part III: Barakah – Enlightening The Cimmerian 13. Barakah 14. Codeword: uprising 15. In Thy Never Ending Way (Epilogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hehe estarabim i rock the nations da da çalmışlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar