Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe Dungeons Dragonds Player's Handbook ?

Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Internetten çekmeye karar verdim . Acaba bana indireceğim bütün kitapları yazarmısınız ?

Player's Handbook
Dungeon Master's Handbook
Monster Manual
Sword and Fist
Tome and Blood
Song and Silence
Defenders of the Faith
Protecters of the Wilderness

Galiba bunları adobe acrobat reader'ın formatında bulabilirim .

Not : Internetten çekiyorukm çünkü bu kitaplara verecek yeteri kadar param yok . Kısa zamanda orjinallerini almayı düşünüyorum çünkü koleksiyonlara düşkün birisiyim bende isterim kaplı kitaplarımı sırayla dizmek ama çok pahalı bu seri .

Saygılarımla...
Not 2 : Bunları tanıdığım birisi sayesinde şirket internet ağlarından çekeceğim yani dosya büyüklüğü pek de bir sorun değil .
Sosyal ağlarda paylaş

benim arşiv Şöyle:
Players Handbook
Defenders of the Faith
Sword and Fist
Arms and Equipment Guide
Book of Vile Darkness
Monster Manual II
Book Of Challenges
Lords of Darkness
Deities And Demigods
Enemies And Allies
Dungeon Masters Guide
Fiend Folio
Epic Level Handbook
Faiths and Pantheons
FR's Silver Marches
FR's Unapproachable East
FR Campaign Setting
Manual Of The Planes
Masters Of the Wild
Monster Manual
Monsters of Faerun
Races Of Faerun
Savage Species
Magic Of Faerun

yazmadan az gözüküyodu. Yazdım baya bi kitap varmış ama kendin de diyosun umarım sorun olmaz kolayca indirirsin.

Ps: Bazı kitapları sadece bizim dm istiyo diye indirdim içlerinde bakmadığım kitaplar bile var ama bu kitapları indirirsen hiçbir sorununun olmayacaktır.

Saygılar...[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Sosyal ağlarda paylaş

sakın ola D&D 2e felan çekme. Hepsinin üstünde D&D 3e yazması lazım. Dosya adında felan öyle yazsa da yanlış çıkabilir.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

solonor ne güzel bi koleksiyon o öyle

bende sadce

players handbook (3rd)
drow of the underdark

var

dosya büyüklüğü önemli değil se iy içünkü fr ın campaign setting i 70 mb falandı :D[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

[b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 August 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ansalon a girmeye korkuyorum
anime siparişi vermiştim ama almadan bursaya dönmem gerekti adam beni dövecek diye tırsıyorum

amasalon da baya güzel şeyler var[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

[b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe sakın alma çünkü ingilizcesi daha anlaşılır
Heyula Seda (Ghost Sound) gibi çeviriler var
ama alında alınabilirde Türkçe daha bi güzel oluo
Uzun kılıcımı çekip savaş tanrıma bir ilahi okuyorum ve o iblisin kafasına indiriyorum.

İngilizce - Türkçe karışımdan güzel bence[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

closest one to aket atum
member of the Comachero enstitüsü
Sosyal ağlarda paylaş

karfurda gördüm geçen gün türkçesini(kozyatağı karfur) 39.500.000 TL ye satıyolar. aldım karıştırdım biraz. adamlar çevirirken klasik entel mantığı kullanmışlar"ne kadar anlaşılmaz o kadar iyi, o zaman arapça farsça ne kadar sözcük varsa dolduralım bişeye benzesin", sonuç: el-kitabül oyuncu Osmanlıca... hangi zihniyet "disguise"ı Tebdil-i Kıyafet diye çevirir??? kılık değiştirsek olmuyo. 4. Murat misali "tebdil-i kıyafet çıkıyorum breh breh demen lazım. ve daha nice "türkçe" çeviriler var.(örnek canavar yerine mahlukat denmesi)
en güzeli bulduğunuz yerde biraz gözden geçirin o size yeter. gidin ingilizcesini alın nasıl olsa orjinal. nette fazladan bişey bulursan rahat rahat anlarsın
kitaplara gelince ana üçlüyü kitap olarak al, kalanını netten çek. bulursan 3.5 al. bu arada nette nerden bulup takır takır indiriyosunuz anlamadım... bi 3.5 PH bulsam bana yeter[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki)
Sosyal ağlarda paylaş

hem ingilizce almak "ı swordumu pullup fiendin headine hitiyorum" demeni gerektirmez
rahat rahat "gılıcımı çekip kafasına bi tane koyuyorum" denilebilir
yazdım rahatladım[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende su var bu var bnetten cektim demekten ziyade
Bende var ve surdan cektim
demek daha yi olmazmi,
Hadin bi guzellik yapinda koyun surdan buldum diyin bizede bizde gonul rahatligiyla indirelim belesi tadina varalim
:D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa dan çekilebiliyor bir miktarı az önce aradım vardı ancak ne kadarı var çok dikkat etmedim ayrıca sadece kazaada değil de birde google da felanda phb dmg ve mm i aratırsanız bulursunus gibi aratırken birde sonuna download ekleyin olsun bitsin

ingilizcemi türkçemi konusuna gelince ingilizcesi iyi ancak anlamadığımız bazı büyüler için türkçesine başvurmamız gerekiyo[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...