Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Evet çıkmış duyduğuma göre ben bu kitabı almayı düşünüyorum . Sizce internetten mi çekeyim yoksa paraylamı alayım . Alırsam eğer türkçe ingilizce hangisini alayım . Türkçe sonuçta ana dilimiz ama kötü çeviri varsa eğer ingilizcem var ingilizcede alabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Internetten çekmeye karar verdim . Acaba bana indireceğim bütün kitapları yazarmısınız ? Player's Handbook Dungeon Master's Handbook Monster Manual Sword and Fist Tome and Blood Song and Silence Defenders of the Faith Protecters of the Wilderness Galiba bunları adobe acrobat reader'ın formatında bulabilirim . Not : Internetten çekiyorukm çünkü bu kitaplara verecek yeteri kadar param yok . Kısa zamanda orjinallerini almayı düşünüyorum çünkü koleksiyonlara düşkün birisiyim bende isterim kaplı kitaplarımı sırayla dizmek ama çok pahalı bu seri . Saygılarımla... Not 2 : Bunları tanıdığım birisi sayesinde şirket internet ağlarından çekeceğim yani dosya büyüklüğü pek de bir sorun değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 benim arşiv Şöyle: Players Handbook Defenders of the Faith Sword and Fist Arms and Equipment Guide Book of Vile Darkness Monster Manual II Book Of Challenges Lords of Darkness Deities And Demigods Enemies And Allies Dungeon Masters Guide Fiend Folio Epic Level Handbook Faiths and Pantheons FR's Silver Marches FR's Unapproachable East FR Campaign Setting Manual Of The Planes Masters Of the Wild Monster Manual Monsters of Faerun Races Of Faerun Savage Species Magic Of Faerun yazmadan az gözüküyodu. Yazdım baya bi kitap varmış ama kendin de diyosun umarım sorun olmaz kolayca indirirsin. Ps: Bazı kitapları sadece bizim dm istiyo diye indirdim içlerinde bakmadığım kitaplar bile var ama bu kitapları indirirsen hiçbir sorununun olmayacaktır. Saygılar...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 sakın ola D&D 2e felan çekme. Hepsinin üstünde D&D 3e yazması lazım. Dosya adında felan öyle yazsa da yanlış çıkabilir.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 solonor ne güzel bi koleksiyon o öyle bende sadce players handbook (3rd) drow of the underdark var dosya büyüklüğü önemli değil se iy içünkü fr ın campaign setting i 70 mb falandı :D[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 August 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kadıköy ansalonda 3 core rule book (phb, dmg, mm) 2. el mevcut. kaçırmayın derim :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ansalon a girmeye korkuyorum anime siparişi vermiştim ama almadan bursaya dönmem gerekti adam beni dövecek diye tırsıyorum amasalon da baya güzel şeyler var[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ansalon kadıköyün neresinde? Akmarın yakınlarında fln mı?[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Dominos Pizza'nın yanında REx Sokağın karşısındaki sokak yani[hline]MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 29 August 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bahçelievlerden oturan biri için çok açıklayıcı oldu bonus neyse icqdan annatırsın :)[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Solonor, 28 August 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Fiend Folio Bu first edition fiend folio mu?[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 3rd de de var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bende Solonor un yazdıklarının üzerine 3.5 edition un kitapları players handbook ve dm's guide da pdf olarak mevcut. Gerçeği söyeleyeyim bende hepisini tam olarak okuyamadım.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 a 3.5 lar çıktı mı? indirem hemen. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Türkçe sakın alma çünkü ingilizcesi daha anlaşılır Heyula Seda (Ghost Sound) gibi çeviriler var ama alında alınabilirde Türkçe daha bi güzel oluo Uzun kılıcımı çekip savaş tanrıma bir ilahi okuyorum ve o iblisin kafasına indiriyorum. İngilizce - Türkçe karışımdan güzel bence[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 abi necromancy nin meftulüm olduğu bir oyun kitabıyla ben oyun falan oynamam![hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 avaturk te 38 mil yon filan ama adamlar çok türkçe yapmışlar necromancera meftalüm gibi hatta büyüleride çevirmişler iğrenç olmuş ingilizce-türkçe karışımı oynamak süper[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 karfurda gördüm geçen gün türkçesini(kozyatağı karfur) 39.500.000 TL ye satıyolar. aldım karıştırdım biraz. adamlar çevirirken klasik entel mantığı kullanmışlar"ne kadar anlaşılmaz o kadar iyi, o zaman arapça farsça ne kadar sözcük varsa dolduralım bişeye benzesin", sonuç: el-kitabül oyuncu Osmanlıca... hangi zihniyet "disguise"ı Tebdil-i Kıyafet diye çevirir??? kılık değiştirsek olmuyo. 4. Murat misali "tebdil-i kıyafet çıkıyorum breh breh demen lazım. ve daha nice "türkçe" çeviriler var.(örnek canavar yerine mahlukat denmesi) en güzeli bulduğunuz yerde biraz gözden geçirin o size yeter. gidin ingilizcesini alın nasıl olsa orjinal. nette fazladan bişey bulursan rahat rahat anlarsın kitaplara gelince ana üçlüyü kitap olarak al, kalanını netten çek. bulursan 3.5 al. bu arada nette nerden bulup takır takır indiriyosunuz anlamadım... bi 3.5 PH bulsam bana yeter[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hem ingilizce almak "ı swordumu pullup fiendin headine hitiyorum" demeni gerektirmez rahat rahat "gılıcımı çekip kafasına bi tane koyuyorum" denilebilir yazdım rahatladım[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 abi bende su var bu var bnetten cektim demekten ziyade Bende var ve surdan cektim demek daha yi olmazmi, Hadin bi guzellik yapinda koyun surdan buldum diyin bizede bizde gonul rahatligiyla indirelim belesi tadina varalim :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 olm netin neresiden çekiyonuz lam? ara ara ara başım döndü bana şu kitapları bulabileceğim yeri söyleyenin tuttuğu herşey altın olur inşallaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 aaamiiiiin.... tütütütütütütütü.....[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kazaa dan çekilebiliyor bir miktarı az önce aradım vardı ancak ne kadarı var çok dikkat etmedim ayrıca sadece kazaada değil de birde google da felanda phb dmg ve mm i aratırsanız bulursunus gibi aratırken birde sonuna download ekleyin olsun bitsin ingilizcemi türkçemi konusuna gelince ingilizcesi iyi ancak anlamadığımız bazı büyüler için türkçesine başvurmamız gerekiyo[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bunları çekebilceğim toplu bir internet sitesi var mı ? Kazaa veya iMesh gibi programlara güvenmiyorum . Ama mecbur kalırsam kullanıcağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 kazaada ne kadar kitap varsa var efenim.. test edildi onaylandı.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar