Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Coca-cola.com.tr bir ara böyle bir şey yapmıştı, bir sürü bulmacası vardı... Bulmacaları çözdükçe buz küpü kazanıyordun falan filan. Bu tarz başka websitesi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 lam ben de sarıyeri özledim! (maksat çıkış olsun) o değil de boğazda bu le ottomans ın arkasında pafuli diye bi yer vardı. ne güzel hamsi tava yapıyordu var ya!! UFFF bi de laz böreee amaney!! (klavye üzerine akan salyaları siler) bööle boğaza karşı.. lam biraz daha ısınsın havalar accıkta zaman olsun hemen toplanıp akalım lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Yok artık... Hem konuyla alakalı değil, hem de spam :P Yeni bir extension yazmanın zamanı geldi demek... "Paticik ignore system" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yaaa dasaaa hakli bende sariyer i ozledim. Orda bi borek yiyip daha sonra kazandibi ordan hemen yukari Rumeli orda bide balik raki allah allah of offf ne guzel ne guzel. ayrica pafuli de bombadir. kurucesme de benim yerime gidin ulan biseyler hamsi yiyin bide mihlama super mihlama yapar. :( [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 16:35 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 di mi ya ne güzeldi serinyer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.yogurt.com.tr/files/serinyer/main_demo.swf?nick=tunct&neighbor=5&playerID=1&gameID=100&url_globals=dat/global_demo.dat İşte bundan bahsediyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 sarıyer okudum ben de ya asdsf, eski bir sarıyersporlu olarak nabber toprağım muhabbetine akıcaktım olmadı. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 20:02 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 rumelide bi de don juan mı ne var ya.. offf! denize nazır brunch keyfi.. aah ah! lan bi tur mu yapsak sarıyerden ortaköye doğru.. her noktada durur yemek yeriz.. serinyerin oyunları da ayrıca çok güzeldi, buz kazanıyorduk... eğlenceli idi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar