druenler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 daha yeni gordum bunu. videoyu izledim. lvl 70 hunter azuregos'u 2 saat 7 dakkada solo kesmis eheh. kullandigi gear i felan da vermis. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=267626780&sid=1&pageNo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 benim priesttan fazla heal bonus var nerdeyse :o edit:oha fazlaymış ztn =p [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 09:06 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yanda 127 dakika yaziyo videoda 1 saat 27 dakika demis, ya salak 1 saati 100 dakika zannediyo ya da karistirdi. gene de tebrix, sabir isi. bende de bi ariza olabilir. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 09:20 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 insan olanın oku biter kardeşim yuhh bide çinli hunterların yeni farm noktası azuregos :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Azuregosu ne tanklıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sırf böyle orjinal atraksyonlar yapmak için (ciddi anlamda saatlerce kafa patlatabilirim böyle şeyler bulmak için) açıcam bi hunter o olucak. Gerçekten sabır işi, ama bence sırf böyle atraksiyonlarından dolayı açılası bi class gibi geliyor bana hunter. Açsam mı Dru, ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 pet tanklıyor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 2x olmuş [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 10:00 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Pet nasıl tanklıyor yav onu anlamadım yani healer yok bişi yok yoksa benmi yanlış gördüyorum bi healer peti healliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hunter healliyor 1400 healingle :o mend pet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 1400 heal olsunda 2 saat mana mı kalır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Şu yeni aspectleri yeter sanırım %25 int kadar mp5 kazandırıyor. Geara bakmadım ama 1400 heal varsa baya bi int sahibidir arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ne tanklıyor sorusuna hala gülüyorum :)) ilk bende görememiştim bu azu azgını neye vuruyo demiştim...arkadaşlar azuyu bir ovl tanklıyor hani kaplumbaa felanda değil direk ovl...allam varlocklada çeksinler böyle bir video tam olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Abi pet in hp nedir öyle ya , biz azuregos keserken bize bir çakıyordu , neye uğradığımıza şaşırıyorduk. O ne manadır. Desene güzelim Azuregos un da işi kalmadı bu wow un topraklarında. Artık herkes sololamaya kalkar. ps:abi kimse geçmiyormu ordan? hadi olmadı biri geçer, dalar , dürter falan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Yok yok bu oyun bitti gercekten...Sen bizi daha beterlerınden koru yarabbim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 heh dysph heroic durnholde sololadi gecen azuregos iyi gene pet teleport yemio buyuleri resist edio filan heroic durnholde feci millet daha normalinde zorlanio lvl70 de gerci dysp bu adam lvl60 da dm north, scholo ve LBRS yi sololiyordu ama kesinlikle farm gozuyle bakmamak lazim kendim denedim bole atraksiyonlar insanustu sabir istiyor hadi med pet spamliyarak kesmek bi derece kolayda 2 saat kite yapicak derece sabirli ve konsantrasyon sahibi bi adam direk biraksin wow u taijutsu ya kung fu ya filan gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 lol adamın tekide oradan gecerken bakıyor. kkafası karışmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Yok ya kenardan biri kesin heal basıyordur pete yetmez öyle mend pet ile world boss tanklamaya heal. Uzanamadım, pis diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 adamin priestlerden fazla +heal, +mana ve mana regen itemi var, gelsin beni de heallesin ben de tanklarim azuregos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sen tanklayamazsın o petin immunitylerine sahip deilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kac paraysa aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yani gayet normal açıkçası petler bc öncesi anub rekhan tanklıyorlardı.aoe yemedikleri için boss u kitelamıyordunda. adamda 100 mana regen ve 1400 healla çok rahat keser dps düşsede 900k hpsi var azuregos un aşşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ahah artık instancelara hunter pet dps alırlar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yok almazlar abi ne alakası var yaw. dps deilki burda olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar