ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya ben sadece vistadaki o yuvarlak başlat menüsünü istiyorum onu yapabilmek mümkünmü ? (vistayı toplu yükledim saçmaladı makine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya toggie'nin bahsettiği şey direk system dosyalarını değiştiriyo, herhangi bi ram yeme olayı yok çünkü ortada program yok ^^ ben de şu warcraft mı ne o temaya bayıldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kötü o wow teması ya çözünürlüğün ne kadar fazla olursa olsun böyle dosyalar başlat menüsü falan büyük oluyo bide bazı pencerelerde türkçe karakter desteklemiyo tavsiye etmem , bu arada şu başlat tuşu hakkında bişi bilen yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yükledim ve geri kaldırdım. alttaki görev çubuğu çok kalın.. microsoft un plus super pac ini indiriyom şimdi orda bakalım neler var ^^ start tuşunun sadece şeklini değiştiren bişe yok sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 style xp ile şunu kurdum bende. ayrıca stylexp yi calıştırmaya gerek yok dolayısıyla hiçbirşey yemiyor. [spo][/spo] pencerelerde güzzel görünüyor. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 05:00 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 @ulfang; Şu foruma göz at derim, "start orb"u yaratmak için 2-3 farklı metod anlatıyor: Orblar [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 07:20 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 [spo][/spo] [spo] [/spo] Şirin oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 orda bomba tarifleri diye bir txt var hın hın hın [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 15:40 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 aboov grim fandango! isterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bu XP yi Vistaya ceviren eklentiler ve benzerleri yasal mi ?? fontlari, texturelari falan yurutmus oluyor muyuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Son çalışmam... [spo][/spo] [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 18:45 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 @A-R-E-S; ObjectDock mı kullanıyorsun? Gerçekten değişik bir çalışma olmuş. =) Bu da benim birick şaheserim: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: @A-R-E-S; ObjectDock mı kullanıyorsun? Gerçekten değişik bir çalışma olmuş. =) O programı benzeri olan rk launcher kullanıyorum,teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 pekaziz, wallpaperını upload edebilirmisin? çok hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Geçen gün değişti benimki de. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 [spo] [/spo] çoktandır böyle benim üşeniyorum deiştirmeye hemde güzel gerçi :P [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 04:18 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 VİVA ARGENTİNA gabriel omar batistuta. [spo] [/spo] [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 04:40 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar