Nefr Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Harika program. http://torrentharvester.awardspace.com/ Okuyun detaylarını işte sitesinden, ama vereyim bir iki genel bilgi madem topic açtım; Bilmemkaç tane torrent sitesinin databaselerini verdiğiniz kriterlere göre arayıp sonuçları filtreleyip aslanlar gibi direk dl linkleriyle size sunuyor. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Tam ihtiyacım olan şey... Friends - sezon 9u indirmem lazım :P [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 15:53 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 mükemmel bir şey ama okulun sisteminde torrent koruyucu var yani.. dl etmio :) ama evdekullanmak için mükkemel for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 insanlara içmeleri için kefir yerine seni vermek lazım nefr. süpersin hocam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 http://www.torrentscan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 + rep gerçekten de. çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 terazinize tıkladım ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya bişi sorucam ben ilk defa kullanıcam bu torrent işini de indirdim bundan indirmek istediğimi hangi program dan nası yapıcam bi yardımcı olurmusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 torrent harvester'i kurdum böyle bir hata alıyorum açmaya çalışırken. sorun nerde acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 .net kurulu olması gerekiyor ondandır muhtemelen. program gerçekten harika tek tek aramak gerçekten zor. hele aradığınız oyun gta 2 ise :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bende de mavideki hatayı veriyor neden olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 St_dreamer sende net framework kurulu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Saolasin nefr,cidden yararli bir program... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 .net kurun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok bende frame work.net nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sanirim sadece public sunucularda ariyor? private sunucularda arasa zaten gerek yok gibi? sonucta ratio pek önemli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar