Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Char açmak istiyorum var mı benle gelen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi server daha düşünmedim.. Yeni bir char açmak istiyorum ve uzun oynamak istiyorum son char'ı oynadığım arkadaşlar ve guilddekilerle biraz aram açıldı..

Yeni karakter kasmak istiyorum .. Böyle bir niyeti olan varsa sölesin =)
Mesaj tarihi:
aslında super olur bende actım yeni bir char ama tek basıma takılıyorum henuz bı guild filan bulamadım daha doorusu buldum kabul edıldım galiba ama beni guilde alan yok henuz:D hangi realm desin birlikte oynarız istersen..benim simdiki atıgım char xavius ta blood elf paladin..horde um yani ama istersen baska da acarim pek oynamadim zaten lvl 7 filanım..
-saygılar
Mesaj tarihi:
Bence Warsong, su an lvl 16 char var horde ve gece
yarisi girmeme ragmen cok sayida ayni lvl adam oluyor
server yogunlugu cok iyi instanslar hic sorun olmuyor
bu arada varmi warsongda oynayan
Mesaj tarihi:
warsong veya shadowmoonda açmanızı tavsiye etmem.

Ruslar tarafından işgal edilmiş iki serverda, kril alfabesinde yazılanları okuyabiliyorsanız o başka tabi.

yoksa deli olursunuz "pyc","mbl ylem ghazranka" falan diye.
Mesaj tarihi:
Xavius'da Swe dolu ama güzel server. Karşılaştığınız kişiler %50 Swe %30 Türk kalanıda karma çıkıyor genelde :D Arathi'de bir kere bile horde maç almadı benim gördüğüm kadarıyla ama genel olarak güzel server :D Horde geçerseniz bekleriz :D
Mesaj tarihi:
valla hemen başlamak istiyom ben ama başlarsam vizeler mındar olacak:p o yüzden ayın 16 sını bekliyom
edit:yalnız rp-pvp serverıymış orası ben bi noob olarak oynayabileceği mi sanmıyorum :)

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:19 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...