ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Hangi server daha düşünmedim.. Yeni bir char açmak istiyorum ve uzun oynamak istiyorum son char'ı oynadığım arkadaşlar ve guilddekilerle biraz aram açıldı.. Yeni karakter kasmak istiyorum .. Böyle bir niyeti olan varsa sölesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Bizim guildde dağıldı app attım ama alışma süreci vs sıkıcı olacaktır belki diyeyim şimdilik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 gel deathwinge :o bende dün açtım 15 warlock her türlü yardım ederim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 2 ay beklersen össden sora açıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Karazhan'a gel ortam iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 gel bizim guilde kız :) aynı serverdayız zaten /w rsl alıyım seni guilde hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 2 haftası var.vizelerim bitsin gelecem.Ama emerald dreamde oynamak istiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 aslında super olur bende actım yeni bir char ama tek basıma takılıyorum henuz bı guild filan bulamadım daha doorusu buldum kabul edıldım galiba ama beni guilde alan yok henuz:D hangi realm desin birlikte oynarız istersen..benim simdiki atıgım char xavius ta blood elf paladin..horde um yani ama istersen baska da acarim pek oynamadim zaten lvl 7 filanım.. -saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bence Warsong, su an lvl 16 char var horde ve gece yarisi girmeme ragmen cok sayida ayni lvl adam oluyor server yogunlugu cok iyi instanslar hic sorun olmuyor bu arada varmi warsongda oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 warsong veya shadowmoonda açmanızı tavsiye etmem. Ruslar tarafından işgal edilmiş iki serverda, kril alfabesinde yazılanları okuyabiliyorsanız o başka tabi. yoksa deli olursunuz "pyc","mbl ylem ghazranka" falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ben de oynarım topluca biyer kararlaştırılırsa yoksa bıraktım bırakcam yani :) worıyır orc olasım var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 venture co ya gelsenize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 chromaggus'tan grim batol'e migrate ettim. alt falan kasasım var gelirsen /w zeytin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Xavius'da Swe dolu ama güzel server. Karşılaştığınız kişiler %50 Swe %30 Türk kalanıda karma çıkıyor genelde :D Arathi'de bir kere bile horde maç almadı benim gördüğüm kadarıyla ama genel olarak güzel server :D Horde geçerseniz bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bir yer kararlastiralimda baslayalim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 venture co ya gelin ben de paladin i kasayım sizinle beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 server bos ise ben kesinlikle gelmem var dolu bir server heran instanz yapabilecegimiz gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 medium pop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Horde/ally? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 emerald dream ismi benim çok hoşuma gidiyo :) hem patilerin çoğu orda diye biliyodum kimler var ventura co da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 burda baya biri var görünüyo ama kimler kaldı o başlıklardan bilemem. madboy var benim oyunda takıldıgım su an sadece patiden. ama siz de gelirseniz kalabalık oluruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla hemen başlamak istiyom ben ama başlarsam vizeler mındar olacak:p o yüzden ayın 16 sını bekliyom edit:yalnız rp-pvp serverıymış orası ben bi noob olarak oynayabileceği mi sanmıyorum :) [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:19 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 karazhan da açtım orc warriorumu.beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yahu ne olacak rp yapmayana öcü gözüyle bakmıyolar, ben de noob sayılırım ilk charım level 55 im işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar