Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milky-Way / Samanyolu


Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Samanyolu'nun kollarından birini, dünyadan görünen kısmını çizmeye çalıştım. Pek benzetemedim ama çok da kötü olmadı sanki ...

Ahan da link ;
http://www.deviantart.com/deviation/52031218/

Pek kritik yapılacak birşeyi yok ama siz yine de yapın bi zahmet :)

edit : küçük haline değil de büyük haline bakarsanız daha iyi görünür.

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 19:15 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim. Orjinali nedir bilemiyorum birebir aynısını mı yaptın, orjinali de böyle tek renk ise uzay manzarası açısından pek renksiz bir haldeymiş. Referansı da gösterseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdim.

Ortadaki büyük yıldızların glowu göze batmış, keskin bir geçiş olmuş photoshopda yaptıysan farklı blending effectleri deneyebilirsin. Karanlıkta kalan uzaktaki yıldızların da mavi glowu aydınlanmayan siyaha nazaran o mesafedeki yıldızlar için keskin olmuş. Uzay nasıl parlar uzmanı değilim o sebeple bu da orjinalini bilsem daha sağlıklı olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda beğenmiş herkes. Şımarmak için yeterli sebep :)

Tamamını photoshop ile yaptım. Referans olarak herhangi bir imaj/fotoğraf kullanmadım fakat samanyolu'nun dünya'dan görünümü konusunda tüyo aldım. Gerisi hayal gücü, biraz da küçük yaşda gördüğüm samanyolu'ndan aklımda kalanlar ile yaptım. Bu arada dünyadan o şekilde mavi görünüyor haliyle. Atmosferden ötürü. Yoksa -özellikle- yıldızlara yaklaşsanız hayran kalacağınız görüntüler elde edebilirsiniz.

O ortadaki büyük yıldızları yaptıktan sonra abartı/yapmacık olduğunu farkettim ama katmanları birleştirdiğimden düzgün şekilde silemedim. Haliyle bu şekilde bıraktım.

Öyle işte :) Yalnız olur mu olmaz mı emin olamadığımdan 80x600 yaptım. Büyük halde güzel duvar kağıdı falan olabilirdi. Lazım olursa psd'yi gönderebilirim ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...