Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 rakamlarımız da olur 1 3 6 2 31 69 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yok 49u geçen sayı olmaması gerekiyor. Sayısal oynanmıyor yoksa. Heh ama milli piyango sayııs olabilir bak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 mümkünse gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 24 un turk versiyonu duyuruldu! jack bouer i azicik makyajla polat alemdar oyniycak bol bol terorist yakaliyip iskence edicek ve gencleri sevindiricek okul onlerinde artik sari kafali ajanlar turuiycek ve bunlar tinercileri filan avlamaya cikicaklar OC nin turk versiyonu BD bodrumda cekilicek ryan i leonarda dicabrio ya benziyen su sarisin velet oynicak bodrumda cekilicegi icin artik zeki murende bizi gorucek! desperate housewifes in turk versiyonu dedikoducu karilar ise proje asamasinda acarkent te cekilmesi planlaniyor su anda six feet under in turk versiyonuda rtuk e takildi "basroldeki turk erkegi nonos olamaz bunu yunanli yapin" diye bastiriyormus recep tayyip ust kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Sitcom niyetine izlerim yemin ederim.. Resmen ölürüm lan gülmekten tiplere böle bide orjinalini izleyip ordan esinlenicekler tüm oyuncular falan ahaha hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 [spo][Jack's explaining his excuse for his tour de stade after injuring his ankle] Jack: Just trying to work a few things out. Desmond: Ah, a girl, right? Jack: A patient. Desmond: Ah, but a girl patient. What's her name? Jack: Her name's Sarah. Desmond: What'd you do to her, then? Jack: Do to her? Desmond: You must have done something worthy of this self-flagellation. Jack: I told her... I made her a promise I couldn't keep... I told her I'd fix her and I couldn't. I failed. Desmond: Right. Just one thing - what if you did fix her? Jack: I didn't. Desmond: But what if you did? Jack: You don't know what you're talking about, man. Desmond: I don't? Why not? Jack: Because with her situation that would be a miracle, "brother." Desmond: Oh, and you don't believe in miracles? [Jack laughs and shakes his head] Desmond: Right. Well then, I'm going to give you some advice anyway. You have to lift it up. Jack: Lift it up? Desmond: Your ankle. You have to keep it elevated. It's been nice chatting. Jack: Jack. Desmond: Jack, I'm Desmond. Good luck, brother. See you in another life, yeah? [/spo] [jack boğazı gören bir meyhanede olma nedenini açıklıyor] jack: sadece biraz kafa dağıtmak istedim. desmond: hatun sorunu di mi birader! jack: yok ya doktorum ben, konuda bir hastayla ilgili ama akşam akşam seninde başını ağrıtmayayım! desmond: anladım ben senin derdini kardeşş, adı neymiş peki bu hastanın . jack: bir hasta işte. desmond: peki olay nedir. yani ne yaptında kendini bu hallere soktun kardeşş. jack: ne mi yaptım? ya abi şimdi olaylar o kadar basit değil anlıyor musun? desmond: anlat kardeşş. dertlerimiz elbet bir yerde buluşur. jack: ona yardım edebileceğimi söyledim. onu iyileştirebileceğimi. anlıyormusun ona yalan söyledim, yalan, yalan desmond: bak kardeşş bizim orda bir söz vardır. çıkmadık candan ümit kesilmez. jack: mucize diyorsun. desmond: sen nasıl adlandırırsan kardeşş bu arada sana bir tavsiye ; durmaz jack: durmaz? desmond: rakı diyorum kardeşş şişede durduğu gibi durmaz. hahha bunlarda senaryodan ilk replikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 izmir-rize otobüsü konya yakınlarında kaza yapar ve etrafı uçurumla çevrili minik bir kratere düşer. olaylar gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 yuh ve lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 onlarda yeni senaryo yazacak akıl olsay en başta lostu kopyalamayı düşünmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Resim dizinin nasıl olacağını süper anlatıyor yalnız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Kahraman Türkler(Heroes) Ben GAZMAN osurarak uçabiliyorum Ben Polat teröristler bacağından tutup fırlatabiliyorum. ama terörist olması laızm. Ben Tamer Karandağlı taş fırın ekmeiyem. Moldovalıların bi muamelesi var ki sorma. Ben Levent Kırca herkesin ilgisini abuk subuk konulara çekebiliyorum. Ben yoboncı domot aylardır yunan dizisinde oynuyorum ama bi türlü yunancayı sökemedim. neden acaba. ha ben süper gerizekalıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bence saçma bir dizi olur doktorlarda saçma zaten bence sinemalarda bile özenti film ler son zamanlarda artmaya başladı gerçi töre filmleride artık baymaya başladı hicmi değişik fikir gelmiyor bunları akıllarına paso aynı tur diziler yada özenti diziler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kizla adaya kacsinlar, the others da asirete haber versin. olaylar gelissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 şaka bi yana da Kate i Berrak oynicakmış Berrak Organize İşlerde ata binen hatun. sırf kızı görücem diye izlerim be. ata demirer hakkaten oynuyor lan... oha.[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 00:06 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 doktor dizisi tamamen geyik bi dizi.kutsi yasemin ergeneyi yiip durur.aysun kayacı mal mal hareketler yagmur atacanla falan olcak işler deigl bunlar.grey s anatomy i izliodum bi ara ben doktorlar komik olmuş :) lost nasıl olur kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ilham mansız ve jin hın hın hın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Şaka maka "Kayıp" adıyla Show Tv de ekranlara gelicekmiş dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Film, dizi konusunda Cinlilerden beteriz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 04:30 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Yalnız bu oyuncular izleyici kitlesinin oluşturduğu fake bi liste. Yapımcı tarafından düşünülenler değil yani. Bir de Desmond Feridun Düzağaca acayip derecede benziyor, o listede o olmalı Desmond'ın karşılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Feridun Düzağaç bildiğim kadarı ile bir müzisyen oyuncu değil. Her şarkı söyleyen zaten dizi çeviriyor allah aşkına müzisyen müzik yapsın oyuncu filmde dizide oynaısn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Sadece Feridun Düzağaç mı ters oradakiler arasında. Manken, futbolcu birsürü insan var zaten orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bakmadım ve kim kim de fazla bilmiyorum açıkcası, türk magazinin fazla takip etmiyorum. Oyuncular dışında filmde oynayan herkes terstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Hah bi bu eksikti. Önce bunu yapsınlar sonrada ardından yerli heros çekerler. Süper kahramanlar olarakta Gazman, Bücür cadı falan oynasın tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Abdülhey ne alaka ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar