ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 yerli lost geliyor! said: tüm dünya'nın nefesini tutarak izlediği lost'un türk versiyonu çekilecekmiş. Gözümüz aydın! Yüksek bir bütçeyle çeklieceği planlanan dizinin, en az 13 bölüm anlaşma yapılırsa yayına başlayacağı kararlaştırılmış. Grey's Anatomy'nin türk versiyonu olan Doktorlar'ın büyük başarısı (!) ilham vermiş olacak ki, yapımcı Ferdi Eğilmez hemen kolları sıvamış bu büyük bütçeli yapım için. Bakalım daha neler göreceğiz. ps.alinti 22dakika.org [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 16:34 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 öeh BİŞEYLER YARATIN KARDEŞİM.HEP KOPYA HEP KOPYA.YETER ARTIK YAAAA demiyorum tabii çünkü tv izlemiyorum hihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 güzel olabilir ama yaratıcı olupta o para ile lost tan daha güzel bir dizi de yapabilirlerdi [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 17:25 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Zeroes'un Türk versiyonunu çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ekran tore aga guneydogu dizileriyle dolu olacagina kopya olsun adam gibi olsun. Sirf Atv de Tore yi konu alan 4 dizi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 valla dogu kültür yagması dizilerinden bıktım bende ne zaman tv acsam agalar bacılar silahlar ama lostun türk versiyonunuda onaylamıyorum dur bakalım nası olcak yanlız orj. lost sahiplerinin buna izin vermesi gerekmiyormu ? birebirmi cekilecek anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Televizyonculuk ölüyor, Bİ'ŞEYLER YAPALIM!!! Amerikan dizilerini dönüştürerek, geri dönüşüme katkıda bulunuyoruz! Bizim dizilerimizi izleyin, katkınız olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 www.googlebizesenaryoyazsana.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 aptallar ya, kendimiz hiçbirşey yapmayalım herşeyi çalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 güzel güzel gülelim biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 büyük ihtimalle ergenekona düşerler.orada kaçmaya çalışırlar.dağı deler kacarlar.dahsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ya yeter artık dizi falan olmasın ya.. Dizi dizi bu ne be Türk kanallarını vallahi izlemiyorum artık [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 19:52 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 yukseu butceyle adam gibi film cekseler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 İstediği kadar yüksek bütçe desinler yaw, türkiyede yüksek bütçeli film dedikleri maksimum 1-2 milyon$ oluyo, lost'un sadece 1 bölümü 1.5-2milyon $'a çekiliyo. Çekicekler selena gibi iğrenç ötesi birşey 2 hafta sonra yayından kalkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 film degil dizi işinde tutarsa daha cok kar var diye dusunuyolar zaten ya tore dizisi ya zittiri zorttan bi aşk dizisi yada böyle çalma çarpa çakma kopya diziler. tv ve dizi izleme alışkanlıgım olmadıgından ben film izleyerek gayet mutluyum wala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: Lopeth demiş ki; öeh BİŞEYLER YARATIN KARDEŞİM.HEP KOPYA HEP KOPYA.YETER ARTIK YAAAA demiyorum tabii çünkü tv izlemiyorum hihihihih AHAHAH hayvan herif XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 cnbc-e dışında kanal açmıyordum,artık iyice açmayacağım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 bölümleri aynen kopyalarlarsa iğrenç olur. yok sadece fikri kopyalayıp bölümleri 0'dan yaratıp adam gibi birşey çıkarırlarsa ortaya izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ben oynarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 yok artık yaa bende oynamak istiyorum olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ben jack olurum! kimse sevmiyor elemanı zaten artık:) şaka bi yana saçmalık yani. Lost'ta aşk olayları min düzeyde tutuluyor. bizimkiler yaparsa herkes birbirini öper durur be. lost without you durumuna düşer dizi. hehe aslında kıbrısa düşse ya bunlar. sezon sonunda da aakıbrıstaymışız deseler. eheauheauh ne gzel olur be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Yerli Lost senaryo 20 erkek 1 kadın ıssız bir adaya düşerler.Aslında ada ıssız değildir ! Orada yaşamakta olan 50 erkeklık bir zenci kabilesi vardır.Kabile kahramanlarımızı rahat bırakmazken,kahramanlarımız adadan kaçmaya ve namuslarını kurtamaya çalışmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 PREVIOUSLY ON YERLI LOST.. - MOKOKO OR DEATH? -DEATH!! - HEHE MOKOKO TILL DEATH. waunnnnnnnnnnn... [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 17:15 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 memati nerdeyiz lan biz ? abi çocuklar bakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ahah çok komik olur bu yaf böle dramtik anlar falan da katarlar araya kürt-türk komploları felann ehe napıcaklar acaba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar