Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o adam jonesun pedallarını ben toplamak isterdim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yok bis yapmamalarının sorumlusu seyirci demiyorum gayette bis istemeyen bi kitle vardı. ya 2 kere thank you very much demiş bi gurup dönüpte biste yapmayı versin. movie izliyormuş gibi hissettim 2 rekat dön seyirciye bişi de gitariste şarap uzatacagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bis ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 üşendim yazmaya yorgunum acaip ekşiden copy paste konserlerde bir grubun sahneyi terkettikten sonra seyircinin alkislari sonucunda tekrar sahneye cikmasi. cogunlukla sayisi birdir, ama iki veya uc de olabilir... (robin, 20.05.2000 17:50) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 04:08 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 grubun sahneyi terkettikten sonra seyirci tarafından alkışlanarak ve ismi söylenerek sahneye geri çıkması, ingilizcesi encore. bu arada merak ediyorum, şarkıyı önde olmayıpda beğenmeyen varmı? öndekiler duyamadık maynardı diyolar çünkü bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yahu böyle bir mantık yok ama yani. Zaten o konseri hayatı için çok önemli bir deneyim olarak gören insanlar 150 kağıdı gözden çıkarıp ne yapıp ne edip verdiler de en önde duruyorlardı. Arkada da çok önem verenler konsere yine en önlere yığılmışlardı, onun dışındaki seyirci de zaten Rosetta Stoned'la beraber konserden kopup kaldırımlara falan oturdu. Herif seyirciyle anlaşamadı çünkü bir kere en ön kitleyi sesinin duyulmamasıyla kaybetti, arka kitleyse zaten en ön kadar sesi duyamıyordu, onlar o kadar gaz olamazdı dolayısıyla (arkaya da gittim sonralarda, tamam azıcık bir şey vokal duyulur gibiydi ama bu sefer de ses kısıktı anasını satıyım). Bu kadar konserden soğumuş bir seyirciye de neyin bisini, neyin encore'unu yapacak ki adamlar? Bence tam bir Tool konseriydi aslında yani, efektleriyle, çalma tarzlarıyla, Maynard'ın başlardaki sahneleriyle tam bir Tool konseri olma sözü veriyordu, ancak Maynard'ın sesinin duyulmaması seyircinin soğumasına, seyircinin soğuması Maynard'ın ve grubun hevesinin kaçmasına, seyirciye yüz vermemelerine, o da daha büyük sorunlara sebebiyet verdi. Bu kadar basit. Zaten diyordum ikide bir "O kadar yüksek beklentilerimin olduğu bir konser ki, muhtemelen karşılanamayacaklar." diye ancak en azından biraz yakınından geçer diye bekliyordum yahu. Sahneye kenevir ağacı çıkarmak yada tüm o görselleri göstermek yerine bir Maynard'ın sesini açsalardı çoooook çok daha farklı olabilirdi konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya yakın bi arkadaşım Avusturya'da izlemişti Tool'u, dün gece o da ordaydı. Aynı , bir farkı yok dedi. Yani Tool'un olayı bu.. yapabilecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tool'un arkalardan seyredilmesi gereken bir grup olduğunu duymuştum konserden önce, hem sahneye bütün olarak görebilmek için hem de ses daha iyi olacağı için. netekim öyle de yaptım, ilk 4-5 parça çok mutluydum, çünkü bi tek aenima albümüyle ilgiliydim, 2. parça stinkfist, 3. de forty six & 2 olunca yetti bana. sonra 3-4 votka daha içip çıktım zaten bitmeden. ses bence fena değildi, vokal açılsa iyi olurdu ma basslar filan gibi bir sound eşekliği yoktu arkalarda, bu minalde bu konserde sahne önü bileti uygulaması baya ters olmuş diyebilirim. die hard fanlara en eksik konser deneyimi yaşatılmış olmuş, sux. velhasıl bence tool çok süper bir konser grubu değil, birlikte gittiğim arkadaşımla adamların tek başına evde dinlenmesi gereken bir grup olduğuna karar verdik, zira o kadar sahne setupın rağmen enerjileri yok. aklımıza slayer konseri geldi hatta (ne alaka diyeceksiniz, sonuçta farklı kulvarlar ama), son konserlerine giderken "amaan bizden geçti, bi köşeden bakarız, saygılarımızı sunarız, bizden geçti" filan demiştik, konser başladıktan 10 dakika sonra en önlerde tepinip çığlık atıyorduk "angel of death" diye, öyle bulaşıcı bi enerjileri var mesela onların. neyse, bi de antimodesi gördüm, albümün ilk sayfası güzeli olduğu için ıp diye tanıdım, oh dedim patiler burada bi yerlerdeler herhalde, hoşuma gitti ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 delioğlanın hesabından yazıyorum. ben kiminin tanıdığı odium. geldim, gördüm. bence fena değildi ama ne yazık ki orda olmak beni heyecanlandırmadı. zaten öyle baştan sonra bilen fanlarından değildim ama mesela dream theater'da da öyleydim ama konserden sonra ben de onlardan biri oldum. ya tool'un bana göre olmaması ya da mp3playerdan bilgisayardan dinlemesi daha güzel geldiği için. zira şu an paso tool dinliyorum. efendim ilk başta en ön sırada bulunmama rağmen arkadaş çağırdığından arkadan izlemek zorunda kaldım. iyi ki de kalmışım, maynard dahil komple duydum. bi de baştaki izdiham ne feciydi. jewların suçu hep. 95te israilde bi festivalde izdihamdan insanlar ölmüş öyle dediler. adabını bilmiyolar lan. edit : ayrıca efenim o kitleye ben de bis yapmazdım. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 11:29 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hacı kitle dionuzda ben camıs gıbı cıp dumanlı kafayla gırdım, konser bıttıgınde ayıktım. Ne ses duyuldu ne bişi adamın dudaklarını takıp edıoduk. arkılar güzel tabiki, ama ne bileyim zaten 2 saat anca durdun ne dıye rosetta stoned falan calısyorsun ki? Tabi bnm hayalımdekı tool konserı boylde degıldı,adamların yaptıkları muzık bellı otururuz elımızde bıralar, aradan duman verılır kaymıs bı sekılde 10k days dınlerız dıye hayal edıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 10kdays çalmadı evet, hatta flood çaldı ki; hala şokundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Benimde gelme hayallerim vardı ama sizi görünce iyi ki gelmemişim dedim çünkü açıkcası öyle odun gibi (ağaç da koymuşlar galiba herhalde dediğim şeyi temsil amaçlı)sahnede durup hiç iletişim kurmayan gruplara kılımdır çok sıkıcı olurlar hiç çekilmezler.En iyisi evdeki rahatlıkla dinlemektir o güzeldir hoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 antimodesin reklamını ben yapayım=) http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=4299 Antimodes beylerin yazdığı Tool konser kritiği, bekleriz [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:25 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ema abla bende seni bostancı deniz otobüslerinin orda gördüm galiba.emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 beni orda göremezsin be güzelim, yok ki benim bostancıyla alakam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 anee cok benziyodu taklitlerinden kacınalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tool hic bis yapmadi sanirim bu son turda, daha oncede fazla bis yaptiklarini zannetmiyorum. boyle bi grup yani maynard'in memleketi sayilan amerikanin guneyinde bir yerde adam bir iki saka yapti, seyirciyle baglanti kurdu die konserde millet sasirmisti filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tool konserinden cıktım sabahı düüne gittim düğünde daha çok eğlendim... kro piyanist şantor bile daha coşkulu geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Önce cenx'i kınıyorum ve şimdi uzun incelemeli tool yazıma başlıyorum... Biz arkadaşım çakoyla 5:30 gibi konser alanına vardık. Kapıda 3 gibiden beri orada bekleyen Chastise , Marlon ve Odium vardı. Sağolsunlar diplerine sotelendik. Sonra da arkamız doldu zaten. Hemen yanımızda da saatlerdir beklemekte olan İsrailli Jew arkadaşlar vardı. Kendileri oradan kalkıp buralara "Tool bize de gel" demek için tshirt bile bastırmışlar maşallah. Yedide denilen kapı yedi otuz gibi açıldı. Önce biz girdik. Yani hakikatten biz girdik, önce marlon sonra ben sonra bi jew sonra odium derken bir anda jewlerdan biri koşmaya başladı. O koşunca biz de koştuk. Haliyle daracık koridorda izdiham yaşandı ve Chastise ile akraba olduk. Marlon ve çako da jew bi sarışına pis dayadı. Sonuç olarak kan bağı kurduk eheh. Hatta jew'lardan biri ingilizce; "sanırım az önce seks yaptım" diyince gülmekten yere düştük. Tabi izbandut badigardlar bizi tek tek alınca sıraya geçtik. O izdihamdan hayatta kurtulmamızın ardından üstümüz arandı, biletler alındı falan. Bir de öncesinde burger kingden aldığımız 2 tavuk burgeri 5 kişi yedik eheh. Sonra içeri girdik. Tuvalet falan derken vip olmayan biletlerimizle geçilebilecek en orta ve en öne geçtik. İşte o andan sonra sinirler bozulmaya başladı. Öncesinde yaşanan vakit kaybı burada da başladı. Olduğumuz yeri bırakıp su almaya gitsek yeri kaptırıcaz çünkü oluk oluk insan var. Sinir bozucu bekleyiş , fuu faytırz, sımaşin pamkinz gibi grupların pileybek yapılması ile katlandıkça katlandı. Jewlar da o kadar izdiham yarattılar ama vip biletleri varmış. Sağlam küfürü aldılar bizden. En sonunda benim badigardlardan su yalvarmamdan ve çakonun ona yaslanmasından sıkılan Odium "ben gidiyorum" diyip çıktı sıradan ve arkalara doğru yol aldı. Ama biz dayanmalıydık. Bu kaderimizdi sdfjhsd. Bir anda sahne karardı. Maynard ortaya çıktı. Baktık davullar dolmuş bas dolmuş ama Andy abimiz yeni geliyor. Bi verdiler distortionu, arkadaki ekranlardan lavlar çıktı maynard abimiz artık silüet. Jambi ah jambi. Alın size ekşiden bi ss; Jambi bitiminde biz kutsanmıştık. Tanrı yere inmiş ve konser vermişti. ŞAAAAAAYN OOOON FOREVIIIIIIIIR diyorduk , kendimizden geçmiştik. Tam anlamıyla we became one . Zaten sonrası düş gibiydi. stinkfist girdi , tam girdi. Bir de extended, o davullar yarabbim. Sonrasında çaktırmadan ions girdi , fark etmedik tabi sonra ekşiden okudum ben. Forty six and two gelince gene coştuk. Artık tek beden olmuştuk. Tam anlamıyla maynard ekranla , ekran davulla , davul gitarlarla , gitarlar da bizle senkrondu. Maynardı duymuyorduk artık. Sadece biz söylüyorduk. O da içkisini içiyordu. Yanında bir eleman o şişe bitirdikçe getiriyordu. Sanırım schism girdiğinde veya girdikten sonra maynard abimiz o kendinden geçmiş ve we know the pieces fit diyen kalabalığa ; "bu son konserimiz, kafayı sağlam çekicem, taşırsınız dimi" dedi. Kimse anlamadı , biz "yeaaa" dedik. Komikti ama o atmosferde kimsenin bilinci yerinde değildi. Schism bittiğinde hem biz dinlendik hem onlar. Lost keys başladı ve ardından da Rosetta. Rosetta beklemeyen biz çok şaşırdık, maynard yine duyulmuyordu, o hızlı sözleri bile söylemeye çalıştık. Ardından tüm heyecanıyla Flood girdi. Floodun davullarıyla iyice kıvama gelen kalabalığı lazerlerle bekleyen bir lateralus efsanesi vardı ki konserin doruk noktasıydı. Parabolümüzün tepe noktası lateralustu yani. Bundan sonra bizi hiçbir müzik kesmezdi , ama aenema bizi beklenmedik yerden vurdu. Şerefsiz ya... Gene coştuk. Tek damla içmemiştik ama sarhoştuk. Aenema bitince Vicariousun rifflerini duyduk, üzülüyorduk, bitecekti, ama sanki daha varmışçasına eğlendik. Vicarious öyle bir bitti ki Chastise ve ben orgazm olduğumuzu dile getirmiştik. Ekşiden lateralus ssi sanırım. Tam hatırlamıyorum; Bir de konser sonrası taksiyle gidecektik ama sorna vapurla gitmek zorunda kaldık boş taksi yok diye, veda ettik chastiselere istemsiz olarak :( , ardından bir yağmur başladı ki efsane. Yazık oldu elemanlara. Bizi çakonun babası yağmuru duyunca aldı yol üstünden tabi. Ama herşeye değerdi. Herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Söylemeyi unuttum ; konserin sloganı = "WHO HEARD MAYNARD?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Gitmeden önce başka konserlerini de inceleseydiniz adamların seyirciyle pek muattab olmadığını , hatta maynardın kafası güzel olması nedeniyle şarkının ortasında arkasındaki perdedeki görüntülere kitlenip kaldığını , hatta bi seyirci üstüne atlayınca birlikte yerde yuvarlanıp o sırada herife 3-5 tane vurduğunu falan görürdünüz :D Ben şahsen sevdiğim halde konser olayından pek zevk almayacağıma inanıp evimde dinledim içtim daha iyi oldu arkadaşlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Lan ben dayamadım, asdf. kız arkadaki insanları göstererek ''onlardan korkuyorum'' gibi birşey söyledi, bende ''gel bebem korurum ben seni'' diyerek Türk insanının yardım severliğini gösterdim israilli ablamıza. =p Şaka bir yana gerçekten benim elimde olan birşey değildi, ablamız sulanıyordu. Bu organizasyona gelince, bir kere bunu konser diye izlemeye gitmiş insanların beğenmemesini doğal karşılıyorum, konserden öte apayrı bir olaydı. Bir kaç parça daha çalarlar diye düşünüyordum ben, bir tek o sorun olabilir benim için. Dinleyici kitlesi iyi sayılırdı, neredeyse hepsi şarkıları söylüyordu, ezberindeydi. Yanıma bir ara gelip sonra kaybolan ''dim my eyes'' i ''yımmaayyynaayyyyess'' diye söyleyen eleman, İsrailli yarım kadar bir arkadaşında arada çıldırması dışında pek sorun olmadı. Maynard'ın sesini bir tek Rosetta Stoned da ayırt edemedim, o da alıştığımdan farklı söylendiği içindi. Ama olsun o şarkıda da görsel şölenle eğlendim, birazda dinlendim. ehah. Jambi'yla giriş pek şükela oldu, öncesinde olmasın istiyordum playlist üzerine bazı söylentiler Jambi'in ilk şarkı olucağını söylüyordü, hoşuma gitmemişti, istemiyordum öyle olmasını. Jambi ilk şarkı oldu, çokta güzel oldu aslında. Stinkfist olması gerektiği gibi, Forty Six And 2 çok güzeldi. Ama Schism'de beklediğimi bulamadım pek. Flood'ı canlı dinleyince Undertow'a haksızlık ettiğimize ve daha fazla dinlememiz gerektiği sonucuna vardık Çestiz'le. Zaten Lateralus ve Flood efsaneydi bence. Ve kapanış; Aenema. Herkes Lateralus'un ardından ''hey.. hey.. hey.. hey!'' diye bağırmaya başladılar, ardından şarkı başladı. Gece eve dönme çabasında yakalandığımız o yağmur Aenema çaldığı sırada tüm konser alanı şarkıyı söylerken başlasa çok güzel olurdu. Ben alandan ayrılırken gayet memnundum, sandığımdan iyi bile oldu diyebilirim organizasyon. Yakın bir tarihte bizi yeniden ziyaret etmelerini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yavrum marlon bi sen çıktın beğenen benden başka, gelsinler gene birlikte gidecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 toolu istanbulda izlemiş olmak beni yeterince mutlu etti ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar