Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sinan,güneş abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sayın Müşterimiz; 07 Eylül 2007 Cuma günü gerçekleşecek Tool konserinde, konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası alınmayacaktır. Kameralı Cep telefonları alana alınacaktır ancak grubun özel ricası sebebiyle bu cihazlarla görüntü alınmasına ve çekim yapımasına izin verilmeyecektir. Saygılarımızla Biletix Müşteri Hizmetleri Dear customer, for the Tool Concert on September 7 Friday; * Professional audio and video record devices aren't allowed into the event area. * Only Cell phones with camera are allowed into the event area. * As a special Tool requests; please do not use your cell phones to take any photos or record any videos. Best Regards, Biletix Customer Relations Department [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 16:07 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 OHŞ. MANTAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben de diyordum niye youtube'da vs. bu kadar az live çekim var. Demek piskopatmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Yahu kacirdik bunu kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Kötü mü oldu? İntihar et plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 mjk istesin cep telefonu bile götürmem konsere bve amjk geliyorrr hüleühleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 RADYODA TOOL ÇALIYORUM GELİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hani be :D bidaha çal [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 19:23 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 içici tayfa, maddi durumdan dolayı içmeye gelemicem benim için de için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yuvarlaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bende ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Benim işlerim güçlerim var , şan dersine gidicem ordan eve gelicem ordan bişeyler yapıcam , taksimde içme sefasına gelemeyeceğim sanırım . Akdeniz de benim tanıdık NAH çaldırırsınız tool , böyle patlayın , böyle . Şaka , ama patlayın , gelemiycem o şaka değil yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 gnctrcll rulez bedavadan bilet yerde güzel air konseri cok güzel geçmişti orada. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 01:47 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: yuvarlaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 konser kaçta beyler ? biletixde 23:59 yazıor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben şimdi akdenize gidiom siz ordamısınızki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hayalkırıklığı... Tool konserini en iyi tanımlayabilecek kelime bu sanırım... Duyulamayan Maynard vokalleri, seyirci olarak "WE CAN'T HEAR YOU, WE CAN'T HEAR YOU!" diye bir tezahürat üretmek durumunda kalmamız, buna rağmen durumun düzeltilememesi ve bütün konserin Maynard'ın sesini nadiren kısık bir şekilde duyabilmemizle geçmesi. Oysa çok güzel çaldılar, oysa hayatımda gördüğüm en güzel görsel gösterilerden biri hazırlanmıştı. Olmuyor işte, Maynard'ın vokalinin duyulmamasıyla seyircinin konserden ister istemez yavaş yavaş soğuması, grubun bir kez bile bis yapmaması... Hayalkırıklığı... Yeterli bir kelime sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 nası duyamadınız ya, ben gayet duydum? konser müthişti bence gelemeyenlere baş sağlığı diliyorum. kendime de ayak masajı diliyorum. bacaklar koptu bide beşiktaşa yürüdüm konser sonrası playlisti yazayım, sırasından emin değilim ama şunları çaldılar: jambi stinkfist fortysix & 2 schism flood(rüyalarım gerçek oldu) vicarius lost keys+roseta stoned lateralus aenima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Biz sahne önü biletine parayı baydık, bi sik duyulmuyordu oradan afedersiniz. Arkalara geçtik sonlara doğru, oradan duyuluyordu biraz, ama yine azdı. Önlerde böğür böğür böğründüğümüzü görmediniz mi WE CAN'T HEAR YOUUEAEAEEA diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Enstrümental tool konseri dinledim. Pardon daha doğrusu kareoke gibiydi bütün ön kısım BAĞRINIYORDUK kendi ciğerlerimizi yırttık tadı çıksın konserin diye. Allah kahretsin, sinirden titriyorum resmen ya. Parasıyla rezil olmak terimini birebir yaşadık bilmemkaç yüz kişi ön tarafta ağlaya ağlaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hele Rosetta Stoned'da megafonla falan kısımlarında HİÇ BİR ŞEY duyulmuyordu resmen HİÇ BİR ŞEY. O şarkı boyunca BİR KEZ BİLE Maynard'ın sesini duyamadık. 0. Sıfır. Ağlıyıcam sinirimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 üzüldüm senin adına antimodes. olsun en azından dünya gözüyle gördün :D gidemeyenler bile var bak şanslısınız yine de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar