Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Eylül 2007 Kuruçeşme Arena, Tool konseri

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Sayın Müşterimiz;

07 Eylül 2007 Cuma günü gerçekleşecek Tool konserinde, konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası alınmayacaktır. Kameralı Cep telefonları alana alınacaktır ancak grubun özel ricası sebebiyle bu cihazlarla görüntü alınmasına ve çekim yapımasına izin verilmeyecektir.

Saygılarımızla
Biletix Müşteri Hizmetleri

Dear customer,

for the Tool Concert on September 7 Friday;

* Professional audio and video record devices aren't allowed into the event area.
* Only Cell phones with camera are allowed into the event area.
* As a special Tool requests; please do not use your cell phones to take any photos or record any videos.

Best Regards,
Biletix Customer Relations Department

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 16:07 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim işlerim güçlerim var , şan dersine gidicem ordan eve gelicem ordan bişeyler yapıcam , taksimde içme sefasına gelemeyeceğim sanırım . Akdeniz de benim tanıdık NAH çaldırırsınız tool , böyle patlayın , böyle . Şaka , ama patlayın , gelemiycem o şaka değil yani .
Sosyal ağlarda paylaş

Hayalkırıklığı...
Tool konserini en iyi tanımlayabilecek kelime bu sanırım...
Duyulamayan Maynard vokalleri, seyirci olarak "WE CAN'T HEAR YOU, WE CAN'T HEAR YOU!" diye bir tezahürat üretmek durumunda kalmamız, buna rağmen durumun düzeltilememesi ve bütün konserin Maynard'ın sesini nadiren kısık bir şekilde duyabilmemizle geçmesi.
Oysa çok güzel çaldılar, oysa hayatımda gördüğüm en güzel görsel gösterilerden biri hazırlanmıştı.
Olmuyor işte, Maynard'ın vokalinin duyulmamasıyla seyircinin konserden ister istemez yavaş yavaş soğuması, grubun bir kez bile bis yapmaması...
Hayalkırıklığı... Yeterli bir kelime sanırım bu.
Sosyal ağlarda paylaş

nası duyamadınız ya, ben gayet duydum?

konser müthişti bence gelemeyenlere baş sağlığı diliyorum. kendime de ayak masajı diliyorum. bacaklar koptu bide beşiktaşa yürüdüm konser sonrası

playlisti yazayım, sırasından emin değilim ama şunları çaldılar:

jambi
stinkfist
fortysix & 2
schism
flood(rüyalarım gerçek oldu)
vicarius
lost keys+roseta stoned
lateralus
aenima
Sosyal ağlarda paylaş

Enstrümental tool konseri dinledim.
Pardon daha doğrusu kareoke gibiydi bütün ön kısım BAĞRINIYORDUK kendi ciğerlerimizi yırttık tadı çıksın konserin diye.
Allah kahretsin, sinirden titriyorum resmen ya. Parasıyla rezil olmak terimini birebir yaşadık bilmemkaç yüz kişi ön tarafta ağlaya ağlaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...