Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 aynen bende merak ettim fanatik taraf cart curt bu ulkeyi geri goturmek hepimiz kaybediyoz bu sekilde hebele hobolo birileri basbakan in konusmalarini cok fazla dinliyor anlasilan melih gokcek dediginiz adami ABD baskani yapsaniz 3 tane bill gates ciakrtir 5 senede kendi tanidiklari icinden i melih gokcegin savunulucak bir yani yok bildiginiz esnek politikaci iste adami 280 derece bukseniz birakinca eski formuna geri donuyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 programı izleyemedim çok üzüldüm o yüzden. ancak haberlerde kısa kısa değiniyorlar. said: Çölaşan'ın serverini açıklayamaması rezillikti bence bence adam doğru olanı yaptı. sonuçta melih gökçek'in iddiası, "senin gazeteciliğini bitirecek belgeler var elimde" idi. çölaşan da o yüzden tgrt'de ona "hodri meydan" demişti. ancak melih gökçek bir belge sunmak yerine, "bankadaki hesaplarımızı kontrol edelim" dedi. yav melih gökçek'in asıl parayı kendi bankasından değil, direk belediyeden yediğini tüm Ankara biliyor. oysa emin çölaşan'ın öyle bir sanşı yok. lotodan, babasının arsasından, yolda bulduğu paradan, annesinin altınlarından vs kazandığı para sadece banka hesabında bulunabilir. ayrıca şu var. bir vatandaşın kendi banka hesabını açma zorunluluğu yok. yolsuzluk veya rüşvet olmadığı sürece de hiç kimse o vatandaşa "nerden kazandın bu parayı" diyemez. ki zaten melih gökçek böyle iddialara sahip olmasına karşın bunun belgelerini sunamamıştır. oysa bir belediye başkanı çok daha önemlidir. elindeki para halkın parasıdır. o parayı ne yaptığı konusunda halka karşı sorumluluğu vardır. melih gökçek "elimde nakit olarak 60 milyar var" demiş. çok üzüldüm. oldukça fakirmiş. bari aramızda para toplayalım da adama verelim. said: en garibi de ne biliyormusunuz ; çölaşanın bizi salak yerine koyması. bi yazı yazıyorsun bu yazıda bi belediye başkanından bahsediyorsun ve sonra bunu soylemekten kaçıyorsun. ve millette bunu yiyo. bide önüne atılan gayet adil olan iki kişilik ortak mal beyan belgesini imzalamamak icin olaya bakanları başbakanı üst düzey yöneticileri katmaya çalışıyorsun.. bide uzerine ikide bir melih e soruyosun sen kim sin ki benden hesap soruyorsun diee. Emin bey sen kimsin ???? ne yetkin var.. bakınız: üstteki yazım. emin bey kim? gazeteci. hesap sormak onun hakkı. gökçek kim? belediye başkanı. hesap vermek de onun görevi. said: i nokta melih yazıyosun ben adını yazdım diyosun. Ayıp be. hadi seviyesizce kufrediyosun bide uzerine niye yalan soyluyosun. niye yazdıgının arkasında durmuyorsun?? işte gazeteci.. şehrin sokaklarının anasını ağlatıyorsun. insanlarına çektirmediğin çile kalıyor. niye işini doğru dürüst yapmıyorsun?? işte belediye başkanı.. said: melih gökçek tam bir yılan oldugunu bir kez daha kanıtladı. said: Bence de seviyesizlik. Gökçeği sevmese de makamı gereği saygılı olması lazım, hadi onu da geçtim saygısızlık yapmaması lazım. Zaten 57 tane dava kaybetmişsin, bari arkasında dur, mahkeme o davaları sen o "i" yi İbrahim manasında kullandın diye mi verdi? said: güldüğüm yerlerden biri de çölaşanın bi dava ile ilgili bi iki cumleyi okuyup bundan dava açılırmı be kardeşim demesi idi.. sonra melih davanın notlarını istediğinde vermemek için elinden geleni yapması orada bi hinlik olduğunu zati gosteriyo. bunu ufak cocuk bile anlar. birrr sen o davada kaybetmişsin. hukuk oyle basit bisi icin sana ceza ödettirmez. ikii o davada da başka gerekceler varmış zati kacırmandan belliydi :D bu kadar övüp durduğunuz melih gökçek abimiz çok şerefli sanki. sorular sorduğu için oturup emin çölaşan'a etmediğiniz laf kalmamış. helal olsun. sanki ankara'nın şu anki halinden emin çölaşan sorumlu. heh. saygısızlıkmış, önce saygıyı haketsin. said: Gene de Çölaşan biraz daha yararlı bi insan, yani Gökçek direk süne zararlısı. Gökçeke açılan dava ne olursa olsun açanın tarafındayım bunu diyorum. Sevmiyorum , nefret ediyorum, hobim benim Gökçekten nefret etmek. absolut'u öpüyorum. melih gökçek elini kolunu sallıyarak istediğini yapıyor, en azından karşısında bir tek çölaşan var. gerçi refah partisine ve akp'ye laf ediyor diye çölaşan hiç sevilmiyor ya, o ayrı mesele. said: Konuya mesaj yazanlardan kaç kişi yazılarını okuyo Emin Çölaşan'ın merak ettim. ben her gün okuyorum mesela. Hürriyet'i almamın iki nedeni var, biri Bekir Coşkun, diğeri Emin Çölaşan. ne ilginç ki, ikisi de Ankaralı köşe yazarları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ben de bunu anlamıyorum işte; madem bütün Ankara belediyeden para yediğini biliyor neden kimse elindeki belgeyi mahkemeye götürüp ya da gazetelere, tvlere verip bizlerle de bu bilgiyi paylaşmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 programi izlemedim ama eksi`ye dakika dakika yazmislar neredeyse. gokcek bizim ilkokuldaki serkan`a cok benziyor. ogretmenler bile dovmezdi cocugu pislik olup eline bulasirdi cunku. rezil adamin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 amerikaninda irak da savas suclari isledigini biliyoruz haksiz yere savas acip ulkeye saddamin yaptiginin 10 kati aci cektirdiginide ama neden kimse dur demiyor? israil insanlik suclari isliyor kanitlari ortada neden kimse BM de kulagini cekmiyor? neden yargilanmiyor? i. melih gokcek bu paralari tek basinami yiyor? dunyada tek basina rusvet yiyebilen politikaci varmi? belgeleriyle ortaya kondu yimpas rezaleti ve AKP nin nasil kilit oldugu neden hasiralti edildi hemen? cunki bu yiyiciler yemeden once baskalarinada yediriyorlarki sessiz kalsinlar ornek bikisim medya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 gokcekin rusvet ağı ankaranın en ucra koselerıne kadar gıdıyor.hanı sevsem bile tipine gıcıgım colasanda hep nabız konularda yazıp yandas topluyor.ikiside fason eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Gökçeke bulaşmaya korkuyoruz da ondan. Karşındaki Belediye başkanı ise ve cidden pis bir insan ise normal halin ile bulaşırsan ne işin kalıp ne de evin. Amerika Büyükelçiliğine dahi geçen hafta 100.000YTL ceza kesti bi konuda istediği olmadı diye yani sanada illa bişi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 rte bile buna asik atamiyor diger belediye baskanlariyla oynadigi gibi gerisini siz dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Absolutla aynı fıkırdeyım.Ben hurrıyet gazetesını emın colasan ıcın okuyorum.Sorulamayanları soruyor.Servetınıde acıklıyamadı falan denmıs.Yanlıs bırkac yazısında kendısını malıyeye sıkayet etmıstı mal servetının arastırılmasını ıstemıs ve temız olduguna daır yazı almıstı. Ankaralı değilim bu yuzden uzaktan melıh gokcek hakkında yorum yapmamam lazım.Ancak rte ıle ılıskılerınde aklıma su atasozu gelıyor : şıracının şahidi bozacı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 enteresan geldi burda i. melih gökçeği savunan insanları görmek : ) emin çölaşan benim en sevdiğim köşe yazarıdır, sebebi de en doğru (çoğunlukla belgelerle), en korkusuz (örnek olarak herkes kimden bahsettiğini biliyor yazılarında, bunu açık açık yazmamasının tek sebebi melih'in o durumda dava açıp tazminat alması) ve en yararlı şeyleri yazmasıdır. hakkaten ülkede kötü giden şeyleri eleştiriyor bazı lümpenler gibi hükümete yaranayım diye kasmıyor, yıllardır eleştiriyor, abuk sabuk konulardan bahsetmiyor. türkiye'de emin çölaşan kadar vatansever 3-5 gazeteci daha olsa bile bazı şeyler daha farklı olurdu. öte yandan melih paragöz ve yararsız bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 canlı yayında emin çölaşan'ın "aaaaa!" demesine karşılık "beeee.... hadi sana alfabeyi öğreteyim... beeee, ceeee, deeee..!" diyen adamı hala savunabilen birileri varsa daha fazla yoruma gerek yok kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Su Emin Colasani hic bir zaman sevemedim. Gazetecilik hakkini hic bir zaman verememistir gozumde.. Karanlik islerin adami.. Ha birde komik birsey var.. Surekli Turkiye'de konu bulma sikintisi olmadigindan bahseder. (Hatta eksisozlukde'ki emin colasan gibi yazi yazma kilavuzunda da vardir degizmezler arasinda) Ama birde boyle feci ayar alir .. :) Eksisozlukden alintidir.. # 23.12.2004 'colasan bugun kubilay yazacak', taha kivanc, bkz: http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/aralik/23/tkivanc.html 23.12.2004 'kubilay olayini unutmayin', emin colasan, bkz: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=283378&yazarid=5 24.12.2004 'çölaşan ‘kubilay’ yazısı yazdı', taha kivanc, bkz: http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/aralik/24/tkivanc.html 24.12.2004 'bu kafalar', emin colasan, bkz: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=283706&yazarid=5 25.12.2004 taha kivanc'in emin colasan'in hakaret ve iddialarina cevabi bkz: http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/aralik/25/tkivanc.html 28.12.2004 taha kivanc'in emin colasan'in mustear ismini* acik etmesi bkz: http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/aralik/28/tkivanc.html (hani emin bey onu yukarida takma isimle yazmakla suclamisti ya, ona cevaben) (tesekkurler #8967682) 19.05.2005 emin colasan sutununda taha kivanc'in tekzip metni bkz: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=320460&yazarid=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 melih ownladı dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Danıştay üyelerinin fotoğraflarını ilk sayfadan göstererek hedef gösteren yeni şafak ve orada yazı yazan insanları mı bize örnek gösteriyorsun emin çölaşanın kişiliği hakkında nedanko? Hele memenen olayı ile ilgili böyle yalan ve iftira dolu yazıyı kaleme alan taha kıvanç adlı şahıs bize dersler verecek?buyrun menemen hakkında bu adam neler yazmış okuyalım.. [spo]Bunca yıl içerisinde 'Kubilay Olayı' ile ilgili bir yazı yazmış olacağımı akıl etmesi gerekirdi. Yazdım da. Yazımın tarihi 27 Aralık 1994. Başlığı "Menemen'de ne olmuştu?" O başlıklı yazımı "Taha Kıvanç'ın Not Defteri" (Timaş Yayınları) adlı kitabıma (s. 171-174) da almışım. Yani, istenirse kolayca ulaşılabilecek durumda. Hüküm cümlelerini kitaptan aktarayım: "Menemenli olmayan, işsiz-güçsüz, nerede akşam-orada sabah takımından (esrarkeş) altı kişinin yolu bir gün Menemen'e düşer... İçlerinden birinin aklına Müftü Camii'ne uğramak gelir. Mimberin önünde asılı yeşil örtüyü kopartıp ellerine alırlar... Dışarı çıkınca, gözleri dehşetle açılmış Menemenlileri tehdide başlarlar... Üzerlerine gelen iki ayrı manga, esrardan gözleri dönmüş tipleri görünce orayı terkeder... Kubilay adlı tecrübesiz yedek teğmen ise, esrarkeşler tarafından önce topuğundan yaralanır, sonra da başı bağ bıçağıyla kopartılır... (..) Gazetelerin üçüncü sayfalarında hemen hergün okumaya alıştığımız türden menfur ve sapıkça bir olay... " [/spo] [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 12:45 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 emin colasan sonucta bir gazetecidir. maas ile calisir. kalemi kuvetli bir adamdir. img ise belediye baskani, kamu kaynaklarini bizim adimiza kullanma hakkina sahip bir insan. bazi arkadaslar bu basit gercegi unutuyor galiba. kubilay olayi ile emin colasan`i elestirmek ise asla anlayamadigim bir seydir. dusunebilen bir insan eger gudulmuyorsa burada emin colasan`i elestirecek bir nokta bulamaz. ha adamin yazar olarak elestirilecek bir cok tarafi vardir, eger bunlar sizi rahatsiz ediyorsa okumazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 sil rezil adam sil [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 13:35 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ... [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 13:50 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Melihi seven aydın insanlar olması cidden beni şaşırttı yani biraz şehircilik bilen birinin Melihi savunmaması lazım, diğer şahsi konularına girmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 melih gökçek denen adam ankarayı terketmeden rahatlamayacağım ben. ankaranın içine etti ya. bu adamın da terketmeye niyeti yok zaten. çankaya bağımsızlığını ilan etsin ya çankaya il olsun istemiyorum ben melih gökçeki de diğer ilçeleri de :) çankaya il olsun kampanyası başlatalım harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: komik olmus alinti ve cikartilan sonuc. bak dusunebilen insanlar demisim. okumak, okudugunu anlamak ve uzerinde yorum yapabilmek guzel seyler. Doğru demişsin yarısını bile okumamışım neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Soyle birsey ekleme ihtiyaci duydum.. Emin Colasan'i sevmiyorum demek onun butun yazdiklarini redediyorum anlamina gelmez. Degindigi bir cok konuda hemfikirimdir. Ama gazeteci degildir gozumde.. Fehmi Koru'nun ayar vermesinin guldurmesi demek, Fehmi Koru'yu cok sevdigim anlamina da gelmez. Gerci kendisi Harvard mezunudur, keske onun ideolojisinde olan herkes onun gibi olsa derim.. Melih Gokcek'i hic sevmem bu ayri bir konu.. Ayrica Fehmi Koru'nun menemen olayi hakkindaki dusuncelerinin aynisni Can Dundar'da tasir. Fazla abartildigini dusunur, hatta bununla ilgili , ropartajlari falanda kapsayan arastirma yazisi vardir.. Bizde ki fanatizmide sevmem. Yani bir insani seviyorsan sonuna kadar sevmek, sevmiyorsanda tum dediklerini redetmek en sevmedigim seyler arasindadir. Ben isime geldigi icin insanlari, dusunceleri desteklemem. Bugun 12 Eylul'u nasil desteklemiyorsam, 28 Subat'i da desteklemem. Sine-i Milletide desteklemem. Ama R.T.E. nin Cumhurbaskani olmasinida desteklemem.. Demokrasiyi sindirmek gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Kısaca ben kılım desen harften tasarruf etmiş olurdun :P Şaka tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 normalde ben de abartıldığına bile inansam bazı şeylerin, bu kadar vatan haini, dinci, şucu bucu varken yine ben de onlara karşılık abartırım icabında bu olayları. propaganda tek taraflı olacak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ikiside kurallara uymayan belatina vuran sahsiyetler. Ilginctir ikisininde seveninden cok sevmeyeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Melih Gokceki savunan kişinin ben önce aklından suphe ederim.. Eger aklı yerindeyse samimiyetinden suphe ederim kendisi karşımızda oturur bahçesine yaptırdığı havuzdaki inşaatta belediye işcilerini çalıştırıp havuzdada şehir sebekesinden su aldıgı gun oha dedirtmistır kendisi.. Ayrıca yasak olmasına rağmen 24 saat boyunca calısma olmustur insaat sırasında.. Böyle bir adamı gelip savunacak olan varsa özel mesaj atsın konusalım. İkna etmek gibi bir çabam olmaz ama en azından karşıt fikirlerim ile herifi savunmanın ne kadar salakça oldugunu anlatabilirim belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar