Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çölaşan & Gökçek

Aragorn

Öne çıkan mesajlar

Çölaşan'ın serverini açıklayamaması rezillikti bence, Gökçek'in ise Çölaşan'a attığı iddaları kanıtlayamama nedeni rezillikti. Yalnız 57 kez dava kaybetmekte yenilir yutulur birşey değil. Tabi bir de Çölaşan'ın yazılarının sansürlenmesi halinde istifa ederim demesi ve yazıların sansürlenmesine rağmen istifa etmeme gerekçesi olarak yöneticinin özür dilemesini neden olarak göstermesi. Bu tartışma hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Edik: Türkçeye özen...

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 01:38 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

en garibi de ne biliyormusunuz ; çölaşanın bizi salak yerine koyması. bi yazı yazıyorsun bu yazıda bi belediye başkanından bahsediyorsun ve sonra bunu soylemekten kaçıyorsun. ve millette bunu yiyo. bide önüne atılan gayet adil olan iki kişilik ortak mal beyan belgesini imzalamamak icin olaya bakanları başbakanı üst düzey yöneticileri katmaya çalışıyorsun.. bide uzerine ikide bir melih e soruyosun sen kim sin ki benden hesap soruyorsun diee. Emin bey sen kimsin ???? ne yetkin var..

i nokta melih yazıyosun ben adını yazdım diyosun. Ayıp be. hadi seviyesizce kufrediyosun bide uzerine niye yalan soyluyosun. niye yazdıgının arkasında durmuyorsun?? işte gazeteci..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de seviyesizlik. Gökçeği sevmese de makamı gereği saygılı olması lazım, hadi onu da geçtim saygısızlık yapmaması lazım. Zaten 57 tane dava kaybetmişsin, bari arkasında dur, mahkeme o davaları sen o "i" yi İbrahim manasında kullandın diye mi verdi?
Sosyal ağlarda paylaş

güldüğüm yerlerden biri de çölaşanın bi dava ile ilgili bi iki cumleyi okuyup bundan dava açılırmı be kardeşim demesi idi.. sonra melih davanın notlarını istediğinde vermemek için elinden geleni yapması orada bi hinlik olduğunu zati gosteriyo. bunu ufak cocuk bile anlar.

birrr sen o davada kaybetmişsin. hukuk oyle basit bisi icin sana ceza ödettirmez. ikii o davada da başka gerekceler varmış zati kacırmandan belliydi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Konu, dava ne olursa olsun Çölaşanı tutarım Gökçeke karşı.
Türkiyede Tayyipten sonra gelen en tilki ve tehlikeli siyasetçi Gökçektir. Ankarada ne kadar iş, alışveriş merkezi, belediye taşeronu varsa ne hikmet Gökçekle bi alakası oluyor.

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 02:16 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Gene de Çölaşan biraz daha yararlı bi insan, yani Gökçek direk süne zararlısı.
Gökçeke açılan dava ne olursa olsun açanın tarafındayım bunu diyorum. Sevmiyorum , nefret ediyorum, hobim benim Gökçekten nefret etmek.

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 02:20 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Konu, dava ne olursa olsun Çölaşanı tutarım Gökçeke karşı.

Nedir bu saçma sapan fanatik laflar ? Hep bu yüzden kaybtti bu ülke!
Hem kimseyi tutmak zorunda değilsin ki. İlla ki biri "tutulacak" mı ? Tutmak nedir ya ? Herkese her şeye eleştirisel gözle bakabilsek.. İdeolojilerimize kitleniyoruz ona laf söyletmiyoruz takım tutar gibi düşünüyoruz. Çok gerideyiz çok bağnazız çoook !

Ne olursa olsun diye bir laf olabilir mi ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

iki fuzuli insanın tartışmasını izledik baya bir güldüm açıkcası Mustafa Emin Çölaşan kıvırmak için gülüyor kafasını oraya buraya savırıyor İbrahim Melih Gökçek'de mumunu söndürücem senin havasında saçma bilgiler sunuyor en sonundada cinsiyetin kız kimliğinde düzelt diyor ve program bitiyor.Medya patronu Aydın Doğan'ada toz kondurmadı ikiside (çıkarlar konuşur olayı).Birinin yazıları okunuyor diğeride seçiliyor,okuma zevkimiz bozuk ve seçmeyi bilmiyoruz aslında bu iki insan prototipine bakarsak diğerleride bunlardan farklı değil hani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...