Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cecil türü bir pvp shard.. Şimdi ne dersiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Scp ler ingilizce. Açsak ing bilmeyen bi dünya insan var adamlar skillerin ne işe yaradıgını biliyo ama speeclerdeki ingilizce dalgaları anlamıyo :D nası olucak şimdi o iş ben cok merak edıyorum beklıyorum walla acabiliriz her an.
Mesaj tarihi:
walla ben cok istedim ama ortağım yok fln dedi. makina host onun o yüzden bende sesimi çıkarmadım. hazır scp lerimiz falan var yazılmış onları değerlendiricez artık :) Alışılmış server tarzında olur ama artık millet dakka başı kapanmayan serverlardan hoşlanıyo :) bizde ona göre sistem yaptık. bakalm hayırlısı.
Mesaj tarihi:
UO'yu bırakalı uzun zaman oldu ama pvp,uo yazısı görünce içim bir garip oluyor.Bu oyundan aldığım zevki başka bir oyundan daha alamam herhalde.
Her oyunun bir sunucusu açıldı bir uo sunucusu eksik kaldı.Açılsın bari eski anılarım canlanır...
Mesaj tarihi:
Açtık ta tam bi özveri ile çalışamıyoruz.. Okul,ilişkiler cart curt araya giriyor. Cecil için çok kastım da açılmadı daha dogrusu açamadık.. neyse artık başka bahara.. Ama ahdım var. Ben ölmeden bir kez herşeyini ayarlayıp açıcam Cecil i TR Olarak..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biz açtık arcanum başta cecil'in aynısıydı sonraları ufak tefek farklar yaptık ama bayağı bir tutmuştu. sonra host falan sorunları yüzünden kapamak zorunda kaldık.
  • Yeni Oluştur...