Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Açsakmı açmasak mı diye düşüncedeyiz. Cecil in world & scriptleri elimizde Ne yapsak diye planlıyoruz. Nasıl olur ? Bi fikir alışverişi yapalım.
Pluton Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Açın işte pati pvp turnuvası yaparız :D
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Scp ler ingilizce. Açsak ing bilmeyen bi dünya insan var adamlar skillerin ne işe yaradıgını biliyo ama speeclerdeki ingilizce dalgaları anlamıyo :D nası olucak şimdi o iş ben cok merak edıyorum beklıyorum walla acabiliriz her an.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 walla ben cok istedim ama ortağım yok fln dedi. makina host onun o yüzden bende sesimi çıkarmadım. hazır scp lerimiz falan var yazılmış onları değerlendiricez artık :) Alışılmış server tarzında olur ama artık millet dakka başı kapanmayan serverlardan hoşlanıyo :) bizde ona göre sistem yaptık. bakalm hayırlısı.
Pluton Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Yardıma ihtiyacınız olursa çağırın benide :D 4 yıldır felan yazmıyom kod ama bikaç pratikle öğrenirim geri
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ben de yardımcı olabilirim ingilizce cevirilerde falan uo'yu bırakalı oldu 1-2 yıl gerçi maksat yardımım dokunsun eger düsünürseniz açmayı...
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 koy ceviririm almanca da varsa onuda ceviririm fransızcada az cok :) kahretsn dilim cok kullanılışlı lütfen başka yere kaydırmayın :D
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 lan lan cecil arena vardı lan hatırladım. süfer dengeli bi serverdı yav. magical yok özel item yok. açın abi öyle bişi damlarım hemen
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 UO'yu bırakalı uzun zaman oldu ama pvp,uo yazısı görünce içim bir garip oluyor.Bu oyundan aldığım zevki başka bir oyundan daha alamam herhalde. Her oyunun bir sunucusu açıldı bir uo sunucusu eksik kaldı.Açılsın bari eski anılarım canlanır...
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Açtık ta tam bi özveri ile çalışamıyoruz.. Okul,ilişkiler cart curt araya giriyor. Cecil için çok kastım da açılmadı daha dogrusu açamadık.. neyse artık başka bahara.. Ama ahdım var. Ben ölmeden bir kez herşeyini ayarlayıp açıcam Cecil i TR Olarak..
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 valla coktur oynamıyorum ama pvp yaparım hertürlü
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 biz açtık arcanum başta cecil'in aynısıydı sonraları ufak tefek farklar yaptık ama bayağı bir tutmuştu. sonra host falan sorunları yüzünden kapamak zorunda kaldık.
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 arcanum? playerı boldu çoğu zaman ama o playerları topla 5 para etmezdi.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 @Fransuxa site falan var mi bi bakayim. once uo yu uninstall etmis miyim ona bakayim bi de:)
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 millet wow oynuo çatır çatır o kadar ingilizceyide bi şekilde çözerler :D
Öne çıkan mesajlar