BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 az önce gta 2 yi yukledım(rockstar bedava download veriyor) oynadım biraz da yok sarmıyo artık, sıktı yani bi süre sonra. eskisi gibi tad alamıyorum. gta 4 ü sabırla beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ne gangstası, ben victim'den deri biker set giyip çöllere vuruodum freeway ile. san andreas gözümde çok ayrı, wasp dinleyip çölde motor kullanabildiğim başka oyun olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Durotan son cümlene şiddetle katılıyorum hehe orda bitek CJ'in zenci olması bozuyo ambiansı zaten :) [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 22:30 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 san andreas ta kapı komsuna gidince adamın agzında ot ile bahcesinde topragı örttügü (ceset gömmek??) sahne ye falan hastaydım ben zenci sivesiyle ingilizce FTW =P what the fuck you staring at me nigga? hey yo! talkin to me?! you staring at me cuz i am nigga?! bring your whiteass over here =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 valla san andreas hakikaten inanilmaz bi oyundu gerek ruh gerekse atmosfer, daha büyük haritalar daha cok cesit arac falan yetmez gta4 ün san andreasi gecmesi icin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 GTA 4 te Liberty olucak . Bayar bence artık başka bi şehir tipi yapsalar ya. Durum gösteriyoki Vice City ve San Andreas GTA 4 tede cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ya da GTA 4: Complete Edition diye bi şey uydurup, GTA 1'deki her şeyi 4'e uyarlayabilirler. Üç şehir olur işte, LC, VC, SA. GTA 1'de hepsini sırayla açıyoduk, bunda da olabilir. Hem Blu-Ray sağolsun, bunların hepsini bi araya getirmek de o kadar kasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ama 250 milyoncuk olan Disk'in parası biraz kasıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bence GTA3 te ki haritanın güzelliği ve eğlenceliği hiçbirinde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gta ve gta3 mükemmeldi özellikle gta da sırt sırta höylöylöy diye dolaşan turuncu takımlı deliler vardı. onları peşime takar, tank ın oldugu 3. haritaya kapışmaya giderdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ayrıca şifrede bilmezdik tank ı ve değişik araçları görünce aptala dönerdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gta 3 gibisi yok sa ve vc den daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 2.trailer "Looking for that special someone" yolda. 06.28.07'de sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gta3 de dodo yu ucurmak çok eğlenceli idi... kalkana kadar binbir takla attırmıştı.. sonra öğrendikten sonra canavar gibin uçuyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 http://www.joystiq.com/2007/06/26/grand-theft-auto-special-deposit-box-duffel-bag-edition/ 90 dolar cok iyi bir fiyat her ne kadar multi olmayan bir oyuna bu parayi vermek istemesem de insani dusundurmuyor degil =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 aha izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar