Quardon Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Arkadaslar suan resto shammyim.Lvl 70 karakterim var ve karazhan denemelerine giriyoruz. Ama shaman healırlıı sanırım prıestlerde ezılıyor acaba elemental mı olsam dıyorum ne dersınız sabredıp resto mu kalayım yoksa dpsyemı yoneleım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bi kez şahsi fikrim enhancement shamanların ciddi manasponge olmaları, ve gerekince baska rollere bürünemedikleri için 10 manlerde raidde kısırlık yarattıklarıdır. elemental shamanlar ise, yine resto shamanlar gibi yuksek mana spirit +spelldmg/heal ve cirt ratinge sahip oldukları için healingdede iş görürler. shmanın prieste karşı ezilmesine gelirsek healda, evet totalde shamn priesten daha az healler aa kağıt üzerinde iş böledir, keza bir resto shamanın büyüleri %70 ihtimalle inrtupt olmaz slince bla bla resistance'ı vardır, sonra ne biliyim manası priest kadar hızlı bitmez, totemlerle ciddi mana kazandırır, earthen shiedle tank'ın yaslnız kaldığı anlarda (ki oldukca cok yasanan bi durum bu) raide zaman kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 mana gayet hızlı biter.priest noob hesabı flash healdan elini çekmezse onun shamandan önce biter.earth shileddan başka bahane görmüyorum resto olmaya elementalda gayet güzel heallıyor + 3k ya varan critlerle mükemmel dmg veriyor.lightning overload saysinde wf gibi 2 kere bolt atabiliyor.falan filan.critlersen clearcast...ench shaman raidlerde lüzumsuz hızlı mana harcar shamanistic rage le biraz toparlar manayı sora yine harcar yine harcar her combatta su içersin elemental own iyi gearı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Speclerini sormamama rağmen resto olduklarını düşündüğüm 2 adet shamanımız var. Totemler , sağa sola bir iki heal falan hoşlar yani. Bir rogue olarak koydugu totemlerle ilgilensemde, heal meter ı raid chat'e pasteleyip övündüklerini hatırlar gibiyim. :P Resto iyidir , resto iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 resto iide, shaman SUX abi o nası olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 shamanlar healdan bıktı.aslında çok iyi dps potansiyeli var.bana sorarsanız paladinler otursun heallasın 1 tane elemental shaman alırsın karazhana oraya buraya dmg verir oturur kalkar [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 22:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 şu sux bu nerf olaylarını artık bıraksanız resto shammy heal olarak tercih etme taidlerde rol almak istiyorsan elemental tavsiye ediyorum, yok benim işim HP diyorsan clothda giyiceksin leatherda gearını güzel ayarlıcaksın.Şuanki statların gearın nasılki memnun kalmadın bazı şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Shaman'ın 3 spec'i de Karazhanda yer buluyor. Shaman forumlarında bunu tartışıyorlar sürekli ve söylenenler hep shamanların Caster melee ya da healer shaman olarak verilen göreve uydukları yönünde. Mesela Aran'da Melee shamanlar casterlardan daha iyi iş yapıyorlar ve rank 1 earth shock ile cast yapmasına izin vermiyorlar. Elementaller zaten duruma göre heal'e de destek verebiliyorlar. Ayrıca Priest'e göre nasıl manası daha çok dayanıyor shaman'ın anlamadım. Healleri priestlerden 2 kat daha fazla mana harcıyor bildiğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 şöle daha cok dayanıyor, ikisini ayrı yerlere koyarsan priest shamnın totemlerinden feydalanamıyosa, mana regeni cücük kalıyo. Shamanın manapool'u ve mana costu yuksek olmasına rağmen mana regenle kurtarıyo durumu. Ha tabiki aptal değil insanlar shamanla priesti aynı yere koyuyo ikiside coşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Shaman'in Healer Meter'da kimse geçemez bu bir Shaman'siz raid olmaz bu iki. Shaman'da mana bitmez sen istmedigin surece bu üç. Shaman'nın enchament'de bug war bu yuzden raidlerde meleee dps shaman almıyorlar. (eger unshaled rage warsa) Shaman ne kadar healer gibi olsada aslindan butun dps'yi onlar veriyor. Bknz : Wind Fury Totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Wind Fury rlz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Zergling sen en yaptın shaman gayet gecilebilirnir heal meterda veya butun raid adam gibi oynuyoken shaman overheal yapmıitır. butun dps'ı shaman vermez o ne demek öle? bunca zaman alliance blessing of mightlamı dps yaptı? bu casterlar hiç mi dpsyapmaz? butun roguelar combatmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 benim bildiim kitle olarak bakarsak horde lar raidlerde hep daha başarılı bence bunun sebebi shaman ve 'alliance iyiler aa' diye hemen alliance a atlayan bebelerin olmamasıdır.holy deilde nature healerlar yani druid shaman gayette iyi heallıyo isteseler geçemezler overhealla alakası yok.holy ler 2.5 saniyede atar bilmemkaç saniyede atar shield açar pala priest bu yani.druid 3.5 saniyede koyuyo ama 9.5k basan gördüm ben öle bi matah gearıda yoktu.bastımı basıyo yani zamanlamanı iyi tutarsan.elemental shaman mage den iyi dps verir ayrıca.windfury melee lerin dmg i nerdeyse 2 ye katlıyo evet o yapılan dps ler shaman sayesinde shaman en ii dps tir yaradıgı işleri hesaba katarsak.raidlerde paladinden çok işe yarar en azından.size şöle diyim horde a paladin gelmesede olurdu ama alliance a shaman gelmese olmazdı bi süre sora eksikliği olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Elemental shamanlar şu an fire magelerle beraber oyunun en iyi 2.dps classı(birincisi locklar), ayrıca totemlerle falan caster grupların dpsini coşturuyoruz, bide clearcasting buffından sonra manam çok zor bitiyor. elemental shaman varken rogue veya hunter almak gereksiz bence raide: ) hem daha fazla dps yapıyoruz hem gruba katkımız var. Resto shamanlar ise en iyi healerlar bana göre oyundaki. Holy priestlerle heroic yaparken trash moblarda bile offheal yapmak zorunda kalıyorum ama resto shamanla yaparken sadece bazı bosslarda offheal yapıyorum, tabi iyi gearlılardan bahsediyorum çok rezil resto shamanlarda var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hunter hala en iyi dps mage le birlikte ama lock un birinci olması combatlardan kaynaklanıyo.adam dotu atıyo tam dot bitince 30 sn sora combatta bitiyo.eskidenki gibi 15 dk boss encounter olsa hunter yine geçer yani autoshot çay demle filan magelerde.lock sux bana sorarsan pve de olmazsa olmaz bi char değil yani.lock u ss kurtarıyo yoksa alınmicaklar raid e =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bu ne kardeşim pve build kullanan rog çıkmadımı karşınıza fire mage den sonra shamanmış dps peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ya şöyle bi kanı var herkeste shaman dps yapamaz diye, senin karşına düzgün elemental shaman çıkmamış heralde:) dpsde beni geçebilen rogue görmedim diyorum ya, lightninglerde %36 crit chance var bide her crit 3500 vuruyor. elemental shaman oyundaki en sağlam dps classlardan biri, eskiden manamız bitiyodu hemen, clearcast olayıyla oda dengelendi baya. ama tabi 5 dakkadan uzun encounterlarda tükeniyorum doğru, rogueların olayıda o non-stop dps:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 azının ortasına dönüp yapıştırdımı boss filan görüyo non stop ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ben shaman dps yapamaz demedim seninde belirttiğin gibi mana sorunu vardı her zaman...Ama sen birincil dps sınıflarının üstünde görünce ondan celallendim. [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 03:47 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 millet shamanı düzgün kullanmayı bilmiyo sonra shaman sux oluyo xD he ayrıca shaman (enhancement) asla ve asla birincil dps class değil harbi rogue görmemişsin. elemental bilemiycem clearcast çok farkettirdi. hfp'de bi totem questi var onu alınca rank 1 LByi beleşe atıyosn critleyince en yüksek rank LB atıosun. sonra tekrar crit çıkana kadar rank 1 LB imba yav [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 13:11 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: Shaman'in Healer Meter'da kimse geçemez bu bir Healing meter dediginiz zımbırtıyı baz alırsanız wipe sonrasi herkesi tek healda fulleyen druidde kral olabilir. Yada sağa sola overheal yapanda (her ne kadar full cana heal atmanız healing done ı etkilemesede). Bu söz öyle yanlış ki uzatmaya gerek yok. Shamanların healing kapasiteleri oldukça iyi. Totemleri sayesinde mana regenleri yeterli.(tabi aynı partiye koyulan diğer healerlarda çok güzel faydalanıyorlar) Priest e gelen shadow fiend biraz daha toparlanırsa (baya bi buglı kendisi) priestlerde eğer efficient heallamayı biliyosa, healing meterda tavan yapıyım diye overhealda kral olmuyorsa, o flash heal a bel bağlamıyorsa, öyle manası kolay kolay bitmez. Elemental shamanlara gelince dpsleri çok çok iyi, kalityeli bir elemental shaman tozu dumana katabilir raidde. Clearcast ile birlikte mana durumuda nispeten dengelenen elemental shaman bu aralar raidlerde iyi işler çıkarıyor. Healer olmak biraz sabır ister. Olurum zevkle yaparım diyosan buyur ol. Yoksa elemental olmanı tavsiye ederim, oldukçada zevkli bir build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar