RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Az önce fırından gittim ekmek aldım. Yemeğimi yaptım, şuanda yiyorum yemeğimi, yanlız birkaç günden beri dikkatimi çeken birşey var. Bakkaldan, fırından ekmek aldıgımda nedense içi hep boş çıkıyor. Ekmeğin içinde böyle kocaman bir delik. Ya bende göz var, ekmek falım öyle çıkıyor yada artık saygıdeğer fırıncılarımız ekmek arası peynir domates yemeye yönlendiriyor bizleri.. Ekmeğin içinde öyle bir delik varki rahatlıkla ekmeği kenarından kesmeden içine birşeyler doldurulabilir... bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Hazır sandviçlik ekmektir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Yok yahu bildiğimiz ekmek. İkisini ayırt edicek levelı geçtim ben. [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 14:38 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 statlara vermemişsin demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yaparlar abi, beklerim adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 @ Apaçi Verildi Canım...Hepsi Tamam Yerinde Gıcır Gıcır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Knowledge - Ekmek almamışsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 başlığı erkeğimin içi boş diye okudum asdfasd tabi içeriği okuyunca ceton düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yani ekmek tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama hepsi aynı hamur kütlesi atıyorlar fırına pişerken kabarıyor, böle arada bazı yerler hava alıyor :D sendeki şans..fakat ekmegin gramından bir kaybı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ayrıca beyaz degil kepekli ekmek yiyin arkadaşlar akldşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Ekmeğin içindeki boşluk etil alkol fermantasyonundan oluyor. Bira mayası katıyorlar ekeğin hamuruna sonra o pişerken önce etil alkolle birlikte karbondioksit açığa çıkıyor. Karbondioksit ekmeğin içindeki küçük küçük boşlukları (bazen büyük de olabilir) oluşturuyor yani kabartıyor. Etil alkol ise daha sonra ısı ile değişerek başka maddelere dönüşüyor. Eğer ekmeğin az olduğunu düşünyorsan, ekmeği bi yerde tarttır bence. Gerçi hamuru için bir miktar veriliyordur ama piştikten sonra da çok aman aman bi değişiklik olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yoğun talep üzerine bu ahlaksız mesajım editlendi [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 17:11 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Malzemeden çalıntı var,belediyeye şikayet etmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: statlara vermemişsin demekki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bi arada poşette satılıyordu ekmekler, süpermarketler harici bakkallar gene acık satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 malzemeden çalıntı olamaz ağırlığına fiyat biçiyolar. yani dolu ve boş ekmeği alıp tart aynı çıkacaktır gramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Half-Cow o etil alkol kalıyomu sonra. Neyse kısacası ekmek kafa yapar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Yok etil alkol parçalanıyo falan başka maddelere dönüşüyor. Şimdiye kadar kafa olan biri görmedim mayalı ekmek yediği için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Hamurdan çalıp mayasını bol koyuyolardır o yüzden hamurdan çok hava oluyodur içinde. En azından benim teorim bu yöndeydi Ama hamur mayadan pahalımıdır değilmidir onu düşünmedim hiç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 öle ekmeklere bazen bende şahit oluorum saçma sapan boşluklar oluo bazen küfür ediorum genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: Apache 29 March 2007, Thursday - 14:35 tarihinde demiş ki: statlara vermemişsin demekki şu mesajdan sonra okumayı bıraktım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: bi arada poşette satılıyordu ekmekler, süpermarketler harici bakkallar gene acık satıyor. Pahalı gelmiş daha önemli ya para sağlıktan ondan heralde zaten poşette değilmiş onlar böyle değişik üstünde hava filtresi filan olan küçük noktalar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ya ben ısrar edip okudum ama gecenin bu saatinde çok kötü bir kahkaha patlaması oldu o mesajı takiben, hoş olmadı. evliliğimi yıkacaksınız lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ahah Apache, esas allah senin statlerine vermemis, terbiyesiz adam. yalniz baslikta sosyal bir kaygi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 lol harbi şaban filmleri geldi aklıma 80 li 70 li dönemle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar