Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarife degisikligi DSL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar tarifeyi tel den degistirebiliyo muyuz ? hangi no yu hangi dahiliyi aricaz ? bu 444 0 375 i aradin mi 3 dk bos bos bekletiyo uyuz oluyorum .. Mal bi karinin sesini koymuslar habire reklam yapiyo istedigimi hizli sekilde alamiyorum,hatta hic alamiyorum...
Mesaj tarihi:
256 adsl in 6 aylığına 1024 olmasında yapılan tarife değişikliği telefonla oluyordu,müşteri hizmetleri bağlandığında bağlantı sahibinin annesinin kızlık soyadını sordular,ama kaydederken öyle bir şey yazmadığımız için geçirememiştik hey gidi..
Mesaj tarihi:
@ Masteis , Tarifede olmak ne demek ?

Arttiricam , 3 gb benim kota 6 ya gecmeyi dusunorm,yani tel den yapmalari lazim ozel sirket sonucta ugrastirmamalari lazim... 444 0 375 mi diosunz yani simdi ?
Mesaj tarihi:
ayın ortasında üst bir tarfiye gecersiniz direk büyün ayı o tarifeden kullanmıs gibi mi ödüosunuz?

bu konuda bir bilgisi olan var mıdır?

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1 Nisan pazar'a denk geldi haliyle 2 Nisan'a kaldık. Önce telefon açtım telefondaki eleman telekom şubesinden yapmam gerektiğini söyledi. Kısa bir işlem 5 dakika bile sürmüyor ama yine de telefonla yapmak daha iyi olurdu :)

256 49
512 79
1024 99

şeklinde fiyatlar.
Mesaj tarihi:
Geçen aradık paso,açmadılar,geçmiycem üst tarifeye faalan ayda 10 YTL tt ye verceğime rapid e vericem..Hatta 2 kişi alırsak 5 ytl edıo ayda rapıdshare.com Okuldan somururuz premium alıp ( free acc le okuldan olmuyo , ip mip değişmediği için) TT kazancağina rapid kazansın bari
  • Yeni Oluştur...