oktayca Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 lvl 20 bir wariorum var çok sevdim lvl kasmak için http://www.wowhead.com/?talent=TMhxdhbZVVzVxxoVumoM buildini yaptım ne dersiniz? [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 17:30 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Başkaları ne der bilmiyorum ama şu ana kadar 3-4 tane warrioru 60a 70e kadar kasmış biri olarak 2 hander ms buildin daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 benimde aklımı o karıştırıyo lvl kasmak için 2 hand ms mi yoksa duel w furymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 arms ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 aliyorum 2h baltami cotank cotank koyuyorum gelenin kafasina, ayri bir haz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Fury daha rahat kasar. Pve de swing beklemek kadar saçma bir şey yok 3 80 silah sallıyorsun miss ee? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 dw fury çok daha rahat lvl kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 dps output dedinmi cevap furydir baska bişi değil, ha mesela ilk 5 lvl'ı cruelty alıp sonra weapon masteryie kadar armsa'a sığınmakda bi cözümdür lakin ne zalam flurry geli ro zaman tekrar fury'e dönünmeli, pek ceval bi şekilde balta/cekic sallanmalıdır. şu anda 26/35 buildini kullnıyorum cok mesudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 warrior çok oynadım zamanında gerçekten en zevkli build bence fury ama arms warrior daha dengeli olur ve çoğu instanceta da mortal wound vs atman gerektiği için armsa vermek zorundasın prota çok gitmen gerekmiyor eğer illa prot talent istiyorsa guildin vs 15prot 5 fury geri kalanı arms şeklinde bişi de yapabilirsin ama eğlence ve pvp istiyorsan bence fury ağırlıklı bir spec yapman daha zevkli olacaktır; dual wieldda da güzel damagelar verirsin ama şunu da bil two hand gidiceksen arms spec seçmen daha faydalı olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: Fury daha rahat kasar bu sözden nefret ederim.hayır kerdeşim kim demiş.arm da öle bi area power varki.sweeping strike açıosun whirlwind i bi patlatıyosun herkes yanındakinede vurarak derken daire olarak kişi başı 1er k dan 2k kapatıyosun adam bası.ben armla kasarken hiçte bi sıkıntı çekmedim fury sux asıl.2 vurusunun biri miss psikolojikman bile sux ayrıca fury olupta overpower crit bilmemne bunlar gereksiz şeyler eger dual olucaksan.git al charge ını parry ni overpower kaç vuruyoki dualda.breserker ı 5 le.arm da impale dan baskası yaramaz zaten fury ye bide charge [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 22:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Fury ile kasmak beceri ister.Gear'dan anlamak gerek.Dengeli ama iyi gear toplamak lazım.Düzgün gearın yoksa hiç kasmıycaksın fury filan direk arms olcaksın.Ben TBC'de kasarken bir mob'da 15sn den fazla harcamadım ve fury kastım.Çok da rahat kastım.Senin dediğin gibi misslemiyordum.Bir de Darkmoon trinklet+crusader+bloodthirst level 65 e kadar filan yemek yemişliğim yok.Anlıyana Fury süper farm spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Selam arkadaşlar.. 22 LVL Warrior um war.. ilk 3 talent i arms a verdim ve Heroic Strike a verdim.. Ondan sonra bana Fury ile devam etmemi söylediler.. Two-handed sword ve mace kullanıyorum şuan.. Çok feci şekilde miss verio.. Ne yapmam gerekio, yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 fury vermiycektin bence fury dual wieldda daha iyi arms gitmeni tavsiye ederim mace specialization flm da var arms ağacında [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 18:50 tarihinde, Spiegel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 low lvllarda her zaman miss sorunu yaşanır ondan kurtuluş yok, zaten o lvllarda + to hit itemda yok dolayısıyla cözümde yok. yapabilceğin en iyi cözüm cirt rate'ini yüksük utmaya calısmak olucaktır, mumkunse tiger itemlar kullan. bir atağın hittinden bile önce crit ihtimaline bakılır critse hit roll'unu direk gecer, yanı crit ufak bi ihtimal to hite yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 lvl 20 de hit chance gear bulamayacağın için DW fury gitmenin bir anlamı yok. lvl 15 e kadar 5 puan cruelty daha sonra arms talentına aban. 40 tada Mortal strike açmanı öneririm. Fakat 60 ta toplayabildiğin kadar hit chance gear toplamanı öneririm. BC gelmeden önce uzun süre MC BWL raidlerinde dps warriordum her ne kadar rage nerf gelsede yinede büyük bir uçurum var hit ve crit chance ı dengelenmiş bi DW fury warrior ile arms warriorun lvl kasma hızında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 flurry varken ms cok komik kacıyo pve için... yine sen 2h'ini al eline am ams değil furyle kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ben kendi warrior maceramdan tecrübemle şunu söyleyim adamına bakar arms kasması çok kolay ama eli hızlı bir adamsan furry daha öncede bir arkadaş belirtmiş dengeli itemlarla deli birşey ya anlatılmaz yaşanır ama item çok önemli crit lazım bolca ki çıldır :D ama attack powerda lazım bir yandan tanksın stamina lazım tabi str de lazım :D bir süre oynadıktan sonra zaten insan kendi kendine bir denge kuruyor ama her insan evladı eline whirlwind axe alıp arms olarak savurmanın keyfini birkaç lvl tatmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 da lvl 30 da zaten ms yok bişi yok bari imp slam alırsın, ww azele bone biterla o zaman cosarsın iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Şuanki Talentler bu şekilde.. Dün gece 24 oldum.. http://www.wowhead.com/?talent=phZqV0o Dual Weild takılıyorum şuanda.. Critic damage normalden çok yüksek seviyerlerde.. Damage sayısıda arttı.. Gayet hoşuma gitti.. Edit: Url verememiştim.. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 09:50 tarihinde, Bjork tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ya cuce doru diyo işte.2h enchance shaman hesabu oyna 2h olucak ama flurry de olucak tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 said: ama her insan evladı eline whirlwind axe alıp arms olarak savurmanın keyfini birkaç lvl tatmalı hehe evet ya hey gidi günler. Heralde oyundan en zevk aldığım dönemler elimde whirlwind axe , mortal strike ımı yeni açmışım. oyundan en zevk aldığım dönemlerdi . Her warrior o keyfi yaşamalı bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yeni baslik acmaktansa burdan sorayim. hic instance felan yapmadan 70 e kadar sadece lvl kasacagim, arada pvp felan da olmayacak yani. ona gore nasil bir build onerirsiniz? su an lvl 15 ve cruelty 5/5 yaptim fury de o kadar. arms gidecegim tabi ki 40 a kadar peki sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Amacın sadece level kasmaksa furyden devam et derım ben cok iyi bir 2h weapon bulamazsan armsa donme tabii dedigin gibi sadece level kastıgını varsayıyorum Cruelty - rank 5/5 Unbridled Wrath - rank 5/5 Improved Cleave - rank 3/3 Piercing Howl - rank 1/1 Commanding Presence - rank 1/5 Dual Wield Specialization - rank 5/5 Improved Execute - rank 2/2 Enrage - rank 5/5 Death Wish - rank 1/1 Improved Intercept - rank 2/2 Improved Berserker Rage - rank 2/2 Flurry - rank 5/5 Bloodthirst - rank 1/1 Improved Whirlwind - rank 2/2 Improved Berserker Stance - rank 5/5 Rampage - rank 1/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 xp grind yaparken, cleave imp intercept inp whirlwind hatta rampage ve imp berserkwer stance yalan talentlar. bunların bi kısmı her şekilde yalan zaten. furyde alcıak o kadarda cok şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 xp grind yaparken, cleave imp intercept inp whirlwind hatta rampage ve imp berserkwer stance yalan talentlar. bunların bi kısmı her şekilde yalan zaten. furyde alcıak o kadarda cok şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar