Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kunefeji

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle deme be fistan :)

antakya'da cidden tadında yapıyorlar, diğer yerlerde pek yenilmediğinden önemsenmeden yapıyorlar.
dediğim gibi çoğu yerde donmuş hazır künefeyi çıkartıp mikrodalgada ısıtıp veriyorlar.

bunu şey gibi düşün,
quickfresh midir nedir onun donmuş pizzalarını mı yemek istersin, yoksa pizza hut, domino's pizza gibi yerlerde taze taze hazırlanmış pizzayı mı
Mesaj tarihi:
tüccarbaşınad künefeci yok cızbız köftenin oralarda falan.

kazasker de yeni pastahaneler falan açılsada sen ortalarda bi yerlerde diyorsan orda da yok.

atatürk ya da inönü caddelerinden bahsediyorsan,ki sahrayıcedit diyorsan kesin oralarda bi yerlerde,yien bilmiyorum,ama hatırlamıyorum =)

göztepe civarlarında olabilir belki ya da,marmara üniversitesi kampüsü civarlarında.
Mesaj tarihi:
bilmiyorum da ,ciddi halde bağdat caddesinde olmasından kuşkulanıyorum bu künefejinin,
çiftehavuzlar civarlarında falan,gören var mı,ya da yeni açılan dükkanlara dikkat eden o civarda?
Mesaj tarihi:
said:
said:
birde dondurmalısı var ki off off

zaten dondurmalı künefe yememiş adam, künefe yeyemiş demektir

yanlışsam ray düzeltsin,
dondurmalı künefe diye bir şey olmaz
künefe dediğin üstüne fıstık serpilerek yenir, dondurmayla değil.
Mesaj tarihi:
said:
normalde dondurmalı yenilmez ki zaten

zaten içinde peynir olan şey dondurmayla nasıl olur bilemiyorum. gidin dondurmalı tatlı yiyecekseniz kazandibi yiyin :)
Mesaj tarihi:
said:
zaten içinde peynir olan şey dondurmayla nasıl olur bilemiyorum.

ögrenmek pek fazla zor diil :)

gidip bi deneyin bence, tabi fazla eritmeden yemeniz lazım. süper lezzetli bişi oluo..
Mesaj tarihi:
Dondurma olayı zevk meselesi. İçinde peynir olan şey dondurmayla yenir mi yenir tabi ki sevene... Ben sevemedim bi türlü. Canım dondurma istiyosa giderim yerim zaten senede bir ya da iki defa gidiyorum Antakya'ya onda da bişi karıştırmadan yiyim doyasıya diye koydurtmam ben dondurma
  • Yeni Oluştur...