Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 çikolatada isviçreden başka yerde yapılmıyo zaten, oranın çikolatasını tutmuyo hiç. çünkü alplerdeki koca memeli kadınlar sagıyor inekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 öyle deme be fistan :) antakya'da cidden tadında yapıyorlar, diğer yerlerde pek yenilmediğinden önemsenmeden yapıyorlar. dediğim gibi çoğu yerde donmuş hazır künefeyi çıkartıp mikrodalgada ısıtıp veriyorlar. bunu şey gibi düşün, quickfresh midir nedir onun donmuş pizzalarını mı yemek istersin, yoksa pizza hut, domino's pizza gibi yerlerde taze taze hazırlanmış pizzayı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kafa iyiyken isim alınmamalı ya künefeji yonja ben sarhoj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bone sen uzulme dominos pizza hut gibi yerlerde donmustan yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 olm bir saatir konusuyonuz nedir lan telefonu aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Kunefeji ne abi ? yaz adam gibi Künefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 işkembede satıyolardır belki? hani sempati kurduk sizinle sarhoş arkdaşlar yapına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 "abijim burda künefeji varmıjj" diye gelen sarhoşlara çorba servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Pati Antakyalılar toplantısı falan yapsak ortalığın.. :P eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 tüccarbaşınad künefeci yok cızbız köftenin oralarda falan. kazasker de yeni pastahaneler falan açılsada sen ortalarda bi yerlerde diyorsan orda da yok. atatürk ya da inönü caddelerinden bahsediyorsan,ki sahrayıcedit diyorsan kesin oralarda bi yerlerde,yien bilmiyorum,ama hatırlamıyorum =) göztepe civarlarında olabilir belki ya da,marmara üniversitesi kampüsü civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: birde dondurmalısı var ki off off zaten dondurmalı künefe yememiş adam, künefe yeyemiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bilmiyorum da ,ciddi halde bağdat caddesinde olmasından kuşkulanıyorum bu künefejinin, çiftehavuzlar civarlarında falan,gören var mı,ya da yeni açılan dükkanlara dikkat eden o civarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: said: birde dondurmalısı var ki off off zaten dondurmalı künefe yememiş adam, künefe yeyemiş demektir yanlışsam ray düzeltsin, dondurmalı künefe diye bir şey olmaz künefe dediğin üstüne fıstık serpilerek yenir, dondurmayla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ben de ilk defa künefenin dondurmalısını burda duyuyorum. künefe yememişim demek ki ben hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 normalde dondurmalı yenilmez ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 iskenderun'luyum sevemedim gitti künefe :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: normalde dondurmalı yenilmez ki zaten zaten içinde peynir olan şey dondurmayla nasıl olur bilemiyorum. gidin dondurmalı tatlı yiyecekseniz kazandibi yiyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bolulu Hasan Usta'dan dondurmalı krem şokola veya profiterol de yiyebilirsiniz. Hatta gidin yiyin, durmayın burda. Pis reklam çakarım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: zaten içinde peynir olan şey dondurmayla nasıl olur bilemiyorum. ögrenmek pek fazla zor diil :) gidip bi deneyin bence, tabi fazla eritmeden yemeniz lazım. süper lezzetli bişi oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 doğrudur denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Dondurma olayı zevk meselesi. İçinde peynir olan şey dondurmayla yenir mi yenir tabi ki sevene... Ben sevemedim bi türlü. Canım dondurma istiyosa giderim yerim zaten senede bir ya da iki defa gidiyorum Antakya'ya onda da bişi karıştırmadan yiyim doyasıya diye koydurtmam ben dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar