matama Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Beyler bu anadolu yakasinda sahrayicedid civarinda gormussunuzdur. Kunefeji diye bir yer acilmis burasi kunefe mi satiyor ? :) satiyorsa numarasi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tam olarak nerede olduğunu biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ya kazaskerle sahrayicedid arasinda cizbiz kofteye gelmeden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tüccarbaşı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ya her neyse var mi bilen aa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 sen daha nerde bilmiyosun sonra giden var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 İşin dalgası bi yana sitesi olan: www.kunefeji.com yattara olmuş o yüzden bi bilgiye ulaşamıyoruz. Ki şöyle bişi de var ben bi Antakya'lı ve künefe manyaa olaraktan Hatay il sınırları dışında künefe yiyemiyorum. Diceksin banane, ben de bilmiyorum içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben de bi Antakya'lı ve künefe manyaa olaraktan Ankara'da ve Kıbrıs'ta künefe bulamıyorum. bulsam da, dondurulmuş gıda alıp onu mikrodalgada ısıtıyorlar, çok dandirik oluyor. ancak ismi kunefeji olan bir yerde hayır yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 isminin ne önemi var, ticari taktikler bunlar. adam iyi yapıyorsa yapıyordur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bi kere ismi kunefejiyse sahibi ya yabancı ya da özentidir. her iki durumda da gaydir. gayse pistir. ordan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 gay olmak da bir tercih meselesidir hem nerden biliyosun pis oldugunu, gaylerle bi yakınlıgın mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 o değilde hataya gittiğimde arkadaşlarla bi ferah künefe vardı. günde 5 posta künefe yiyoduk orda. tepsi tepsi künefe çıkıyordu saat başı. süferdi. şeker komasına girecektik. ama banane. seviyorum üleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bende iskenderunluyum hatay dısında kunefe bulmazsınız.Kunefejinin calısma mantıgını anlatım sıze. Kunefe hatayda yapılır,dondurulur ve dısarıya gonderılır tabı donan kunefenın peynırıde bı halta benzemez.Ayrıca bı porsıyon dunyanın parası ben iskenderunda o paraya yarım kılo kunefe yerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Antalyada mükemmel bi künefeci var, dönerciler çarşısı içinde balık ekmek satan yerin yanında.adını unuttum.şampiyon kokorecin arkasındaki sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 antalyaya geldiğimizde bizi götür fistan, bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 valla antakya'da bulunmadım hiç ama bu künefe antakya dışında yapılamıyor mu yani ille donmuş olarak oradan mı getirtilecek. antakyalı biri gelir istanbula yapar künefesini ne var yani bunda. bakırköy gelik, bilen bilir büyük bir et lokantasıdır. tuzludur da fiyatı ama herşeyi ile kusursuzdur. geçen gün yedim orda valla çok da güzeldi. tabi antakya'dakini yemediğim için bilemiyorum tam olarak güzel mi değil mi ama hoşuma gittiğine göre farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Künefe mersinde yenir. Çok güzel künefe yediririm gelin lan! Antakya da bi künefeci var Kral Antakya mı ne öyle bişey en iyi o yapıyor künefeyi. Ben burda hergün bir adet yiyorum :P birde dondurmalısı var ki off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Ferah Künefe'deki dayıyla çok pis muhabbet kurmuştuk hatırlıyorum herif bi ara gaza gelip "Bak abi burası direk babaoğlunun dükkanı karşı taraf ise emmioğlunun dükkanı asıl yer burası" diye geyiğe girmişti... Bu arada Bone hemşerim olduğunu bilmiyodum :) Künefe Mersin'de yenir demek de hakkaten abes kaçar böyle bi durumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bu arada toggie dediğin olayın olmamasının başlıca nedenlerinden biri tuzsuz peynirin İstanbulda bulunma zorluğu diğeri de gerek duyulmadığı... Nasıl olsa Antakya'ya gitmediği halde künefenin favori tatlısı olduğu binlerce insan var İstanbul'da. Hatay il sınırları dışında her yerde aynı kalite olunca bişey değişmiyo edik: typo edik2: canım deli künefe çekti... Haziran'a daha 3 ay var... Allah bana kolaylık versin [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:30 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:31 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Hemserım ray (hemen hemserıcılık :) ) cok guzel acıklamıs hatay dısında bulamazsınız malzmelerı.Nasıl ıskender tereyagı bursada varsa buda oyle bırsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 eğer orijinal künefejiyse bizim burdan yani hataydan açılmıştır ama sanmam eğer öyleyse yemeyin künede düşmanı olmayın... xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 aha bı hataylı daha :) sahıbını tanıyorum ben kunefejı zıncırının.(cıddı cıddı zıncır :) ) Turk vatandası adam.jinin sebebı dıceksınız oda bıze kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 sorun şu ki, kaç yıldır antakya'ya gidemiyorum :) humus, künefe, tırnaklı pide olacak. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 okul tatıle gırınce gıdıyorum bende anca yoksa bolunun daglarında mahsurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar