Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kunefeji

matama

Öne çıkan mesajlar

Bende iskenderunluyum hatay dısında kunefe bulmazsınız.Kunefejinin calısma mantıgını anlatım sıze.
Kunefe hatayda yapılır,dondurulur ve dısarıya gonderılır tabı donan kunefenın peynırıde bı halta benzemez.Ayrıca bı porsıyon dunyanın parası ben iskenderunda o paraya yarım kılo kunefe yerım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla antakya'da bulunmadım hiç ama bu künefe antakya dışında yapılamıyor mu yani ille donmuş olarak oradan mı getirtilecek. antakyalı biri gelir istanbula yapar künefesini ne var yani bunda.

bakırköy gelik, bilen bilir büyük bir et lokantasıdır. tuzludur da fiyatı ama herşeyi ile kusursuzdur. geçen gün yedim orda valla çok da güzeldi. tabi antakya'dakini yemediğim için bilemiyorum tam olarak güzel mi değil mi ama hoşuma gittiğine göre farketmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ferah Künefe'deki dayıyla çok pis muhabbet kurmuştuk hatırlıyorum herif bi ara gaza gelip "Bak abi burası direk babaoğlunun dükkanı karşı taraf ise emmioğlunun dükkanı asıl yer burası" diye geyiğe girmişti... Bu arada Bone hemşerim olduğunu bilmiyodum :) Künefe Mersin'de yenir demek de hakkaten abes kaçar böyle bi durumda....
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada toggie dediğin olayın olmamasının başlıca nedenlerinden biri tuzsuz peynirin İstanbulda bulunma zorluğu diğeri de gerek duyulmadığı... Nasıl olsa Antakya'ya gitmediği halde künefenin favori tatlısı olduğu binlerce insan var İstanbul'da. Hatay il sınırları dışında her yerde aynı kalite olunca bişey değişmiyo
edik: typo
edik2: canım deli künefe çekti... Haziran'a daha 3 ay var... Allah bana kolaylık versin

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:30 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:31 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...