Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evet Venom'un JJ'in oğlu ile gelmesi lazım dünyaya. Öyle lap diye gökyüzünden iniveriyor. Çok saçma, Amerikada öyle bir olay olsa daha yere düşmeden incelemeye gelirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bence sadece cocuklar icin olmalı 12- yazmaları lazım çünki harbiden son sahne hariç uykum geldi filmde birde jj yin oldugu sahnelerde gülmedim degil gerisi yalan cocuk filmi bence [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 23:33 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Filmin dörtte üçü aglamakli geçti,güya aksiyon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 az önce izledim ve çok büyük beklentilerle gidilip hüsrana uğranan filmler sırasında 1.sırayı aldı bence.. beğenmedim.. duygusal-komedi denmiş? sekreter kızın zıııırt yaptığı yer hariç tebessüm bile ettirmedi,nasıl bir komediymiş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 shrek 3 gibi bu da diğer ikisnin yanında rezalet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu nedir hoca ya, böyle peter parker mı olurmuş... http://img704.imageshack.us/img704/2357/sm3pp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ow yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 rebootla beraber bu filmlerinde tarihten silinmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 geçen tv de çıkınca ben bunu nie izlememişim diyip indirdim.indirmez olsaydım haturladım niye izlemediğimi 2. yi beğenmemiştim ve 3 ü izlemicem lan demiştim kendi kendime.bir film bu kadar kötü olabilirdi yani yazık ya koskoca spider çocukluğumun kahramanı :( hergün 15 dk izleyerek bitirebildim filmi sırf konuştuum adamlar "abi film ilk yarısından sonra iyiydi""filmin sonu züperdi" diyemesin die.bu filmi yazan,yöneten,oynayan hatta sete çay poaça getiren adamın bile bi çukura atılıp benzin dökülerek yakılmasını istiyorum. özet: film kötü izlemeyin. inanın örümceği böyle hatırlamak istemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 en über spiderman http://www.youtube.com/watch?v=GMvs0aSfFLs alt yazıları alamancadan çevirse birisi çogüzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dasaaa said: alt yazıları alamancadan çevirse birisi çogüzel olur lol In der Finsternis der Hochhäuser leuchten seine hasserfüllten Augen Er findet keinen Frieden und opfert alles Er verfolgt das Böse un fliegt durch die Lüfte Verwandel dich, Leopardon! Warum du? Warum.. Kämpfst du weiter und riskierst dein Leben? So verzweifelt So bestrebt Der Unbesiegbare Spider-Man In the darkness of the skyscrapers light up his eyes full of hate He finds no peace and sacrifices everything He pursues the evil un flies through the air Change yourself, Leopardon! Why do not you? Why .. You fight on and risking your life? So desperate Sun strives The Invincible Spider-Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar