Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited

Disappear

Öne çıkan mesajlar

o patch zaten aylar önce çıkacaktı hesapta. daha yeni çıkmış. o kadar bekleyince bi yığın araba gelir dedim. sadece 2 tane gelmiş (konsol versiyonları bildiğim kadarıyla araba cenneti) ama grafik hataları büyük ölçüde düzelmiş göründü bana. bayaa bi saçmalıyodu önceden, şimdi rahatlamış. alt tab yapınca hepten gidiyodu abuk subuk poligonlar falan oluyodu... düzelmiş hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Super bi uplayayim ben konuyu simdi; oyuna giriyorum, arabayi kiraliyorum, emlakciya gidip ev aliyorum, sonra araba aliyorum, aldigin arabayla eve git diyo, ona da gidiyorum.

"Intro" bitmis oluyo yani bi nevi, Singleplayer / Multiplayer secenegi cikiyo artik. Oradan sonra ne secersem seciyim otesi yok, yani Race desem girmiyo oyuna, Multiplayer'i secsem Back secenegine tiklayamiyorum, tek secenek oyundan cikmak.

Oyunu bastan kurup ustune 1.66A patch'ini kurdum, eski save'i sildim nolur nolmaz diye, aldigim araba/ev kombinasyonlarini degistirdim ama hicbiseye yaramadi.

Var mi basina gelen veya fikri olan? Patch ile R34 gelmis, oynamam lazim :p

edit: "TDU Servers Unavailable" var bi de tepede bunlar olurken, sadece multiplayer icin gereklidir diye dusundum ama oynamak icin bizzat gerekli mi baglanti hedesi yoksa?

edit 2: Gayrimesru sebeplerden dolayi oluyormus sorun, halloldu neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
heee ben de uzun süredir oynuyorum up yapacak adam arıyordum :F moto nasıl açılıyor diye soracaktım ama sen up yapana kadar buldum taaa adanın diğer ucundaki araba satıcılarına da gittim fln araç kullanmak daha zor nfs ye göre ama bence daha gerçekçi öyle hayvani hızlarda viraj dönülmüyor fln güzel
Sosyal ağlarda paylaş

O motor olayı çok eblek ya, adadaki tüm showroomları bulman gerekiyo diyo. Googledan haritaya bakıyorum, eşşek gibi harita zaten, aha da o da nesi Lexus mağazası var kuzeylerde bi yerde. Ulan dolanıyorum, arasokak da yok zaten merkezi bi mekan değil fazla geçmediim yol kalmıyo, sonradan ööreniyorum ki o konsol sürümünde varmış orada. (sonradan haritada gözükmesine rağmen önünden geçmediim için bi showroomu saymıyomuş onu farkettim, bu nası oldu hiç bi fikrim de yok)
Redogski said:
bende analogla hiç oyun oynuyamıom nası becerionuz şaşırıom valla :D.
bide tdu2 mi geliyor acaba?:D

gelmezse döverim atariyi

Bi de şey var, kuzey-doğuda ufak bi ada var, hani hiç bi şekilde ulaşılamıyo güya. Buraya gitmek için, o adanın hizasında haritadan baktığında tam güneyinde kalan hizadaki dağın tepesine çıkınca, orada atari logosu görüyoruz :D o logonuniçine 40-50 km ile girince ulaşılmaz adaya ışınlıyo :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Disappear said:
aah ah, hala downloadable content aktif edilmedi dimi sictigimin oyununda? sanki pc de oynayanlar insan degil.

Mr_Hand said:
patch çıktı, yükle heralde düzelir... 2 tane de araba ekliyo oh mis :P (audi RS4 ve Skyline R34)

ehe sana bu patchten haber edeyim demiştim, şimdi öylesine bakınırken bak ne gördüm.

Test Drive Unlimited Mega Pack
said:

Alfa Brera
Kawasaki Ninja ZX-12R

Audi RS4 quattro Saloon
Koenigsegg CCR

Audi S6
Lamborghini Countach 25th anniversary

Chrysler Crossfire SRT-6 coupe
Lamborghini Gallardo Coupe

Chrysler Crossfire SRT-6 Roadster
Lamborghini Murci?lago Roadster

Dino 246 GT
Lexus GS 450h

Dodge Challenger RT
Lexus IS 350

Dodge Charger Super Bee
Lexus LS 460 L

Dodge Viper SRT-10 coupe
Lexus LS 600h L

Edonis
Lexus SC 430

Ferrari 250 GTO
McLaren F1 GT

Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
McLaren F1 LM

Ferrari 512 TR
Mercedes CL CLK GTR

Ferrari 612 Scaglietti
Nissan Skyline GTR R34

Ferrari Challenge Stradale
Noble M400

Ferrari F40
Pagani Zonda C12S Roadster

GM (Cadillac) Cien Concept
RUF RGT

GM (Cadillac) CTS-V
RUF RK Spyder

GM (Chevrolet) Corvette C1 1957
RUF Rt 12

GM (Chevrolet) Corvette C6 Convertible
RUF Rturbo

GM (Chevrolet) Corvette Stingray Convertible 1971
Spyker C8 Spyder

GM (Saturn) Curve Concept
Spyker C8 Spyder

Holden Efigy Concept
TVR T440R

200 MB civarı boyutu olan patchte bu araçlar var. O YE.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...