Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 1.66 yamasını yükledim ama hala inanılmaz derecede takılmalar var. oynanacak gibi değil. geforce 8800 serisiyle yaşanan sorunları aylar sonra hala çözemediler anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o patch zaten aylar önce çıkacaktı hesapta. daha yeni çıkmış. o kadar bekleyince bi yığın araba gelir dedim. sadece 2 tane gelmiş (konsol versiyonları bildiğim kadarıyla araba cenneti) ama grafik hataları büyük ölçüde düzelmiş göründü bana. bayaa bi saçmalıyodu önceden, şimdi rahatlamış. alt tab yapınca hepten gidiyodu abuk subuk poligonlar falan oluyodu... düzelmiş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 aah ah, hala downloadable content aktif edilmedi dimi sictigimin oyununda? sanki pc de oynayanlar insan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Super bi uplayayim ben konuyu simdi; oyuna giriyorum, arabayi kiraliyorum, emlakciya gidip ev aliyorum, sonra araba aliyorum, aldigin arabayla eve git diyo, ona da gidiyorum. "Intro" bitmis oluyo yani bi nevi, Singleplayer / Multiplayer secenegi cikiyo artik. Oradan sonra ne secersem seciyim otesi yok, yani Race desem girmiyo oyuna, Multiplayer'i secsem Back secenegine tiklayamiyorum, tek secenek oyundan cikmak. Oyunu bastan kurup ustune 1.66A patch'ini kurdum, eski save'i sildim nolur nolmaz diye, aldigim araba/ev kombinasyonlarini degistirdim ama hicbiseye yaramadi. Var mi basina gelen veya fikri olan? Patch ile R34 gelmis, oynamam lazim :p edit: "TDU Servers Unavailable" var bi de tepede bunlar olurken, sadece multiplayer icin gereklidir diye dusundum ama oynamak icin bizzat gerekli mi baglanti hedesi yoksa? edit 2: Gayrimesru sebeplerden dolayi oluyormus sorun, halloldu neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kırak mırak olayı yüzündn oluyo o olay edit: ha editini görmedin halletmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 çok zevkli oyun. 3 gündür başka oyun oynatmıyor saolsun. hakkaten unlimited bi oyun olmuş. nfs serisinden çok daha iyi bence. önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 heee ben de uzun süredir oynuyorum up yapacak adam arıyordum :F moto nasıl açılıyor diye soracaktım ama sen up yapana kadar buldum taaa adanın diğer ucundaki araba satıcılarına da gittim fln araç kullanmak daha zor nfs ye göre ama bence daha gerçekçi öyle hayvani hızlarda viraj dönülmüyor fln güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 O motor olayı çok eblek ya, adadaki tüm showroomları bulman gerekiyo diyo. Googledan haritaya bakıyorum, eşşek gibi harita zaten, aha da o da nesi Lexus mağazası var kuzeylerde bi yerde. Ulan dolanıyorum, arasokak da yok zaten merkezi bi mekan değil fazla geçmediim yol kalmıyo, sonradan ööreniyorum ki o konsol sürümünde varmış orada. (sonradan haritada gözükmesine rağmen önünden geçmediim için bi showroomu saymıyomuş onu farkettim, bu nası oldu hiç bi fikrim de yok) Redogski said: bende analogla hiç oyun oynuyamıom nası becerionuz şaşırıom valla :D. bide tdu2 mi geliyor acaba?:D gelmezse döverim atariyi Bi de şey var, kuzey-doğuda ufak bi ada var, hani hiç bi şekilde ulaşılamıyo güya. Buraya gitmek için, o adanın hizasında haritadan baktığında tam güneyinde kalan hizadaki dağın tepesine çıkınca, orada atari logosu görüyoruz :D o logonuniçine 40-50 km ile girince ulaşılmaz adaya ışınlıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Disappear said: aah ah, hala downloadable content aktif edilmedi dimi sictigimin oyununda? sanki pc de oynayanlar insan degil. Mr_Hand said: patch çıktı, yükle heralde düzelir... 2 tane de araba ekliyo oh mis :P (audi RS4 ve Skyline R34) ehe sana bu patchten haber edeyim demiştim, şimdi öylesine bakınırken bak ne gördüm. Test Drive Unlimited Mega Pack said: Alfa Brera Kawasaki Ninja ZX-12R Audi RS4 quattro Saloon Koenigsegg CCR Audi S6 Lamborghini Countach 25th anniversary Chrysler Crossfire SRT-6 coupe Lamborghini Gallardo Coupe Chrysler Crossfire SRT-6 Roadster Lamborghini Murci?lago Roadster Dino 246 GT Lexus GS 450h Dodge Challenger RT Lexus IS 350 Dodge Charger Super Bee Lexus LS 460 L Dodge Viper SRT-10 coupe Lexus LS 600h L Edonis Lexus SC 430 Ferrari 250 GTO McLaren F1 GT Ferrari 308 GTS Quattrovalvole McLaren F1 LM Ferrari 512 TR Mercedes CL CLK GTR Ferrari 612 Scaglietti Nissan Skyline GTR R34 Ferrari Challenge Stradale Noble M400 Ferrari F40 Pagani Zonda C12S Roadster GM (Cadillac) Cien Concept RUF RGT GM (Cadillac) CTS-V RUF RK Spyder GM (Chevrolet) Corvette C1 1957 RUF Rt 12 GM (Chevrolet) Corvette C6 Convertible RUF Rturbo GM (Chevrolet) Corvette Stingray Convertible 1971 Spyker C8 Spyder GM (Saturn) Curve Concept Spyker C8 Spyder Holden Efigy Concept TVR T440R 200 MB civarı boyutu olan patchte bu araçlar var. O YE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yazin cikti o patch ya sagolasin genede. satin aldim direk ama adamlar anca popolarini kaldirip yapabildi oyunun ciksiindan 1,5 sene sonra. atariden nefret ediyorum zaten ne kadar guzel oyun varsa bi sekilde sicmayi basariyolar icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 e yazsana peç çıktı diye. bende oynayacak bilgisayar yok diye ilgilenmiyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 8800'deki ağır takılma, kare atlama sorunu çözüldü mü acaba nihayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 oha 6600GTde bile çözünürlüğü abartmadan full oynanıyo oyun yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 işte 8800'lere özel sorun vardı meşhur, millet köpürüyordu forumlarda geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sdf çok garip yaw. 1.66a patchi çıktı sora bi de üstüne bu çıktı. düzelmiştir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 1.66a'da hala düzelmemişti de oyun yüklü olmadığından sorayım dedim, neyse sonra bakarım forumuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ya yıllardır oynayamadım arkadaş şu oyunu ne torrent ne rapid ne zaman almak indirmek istesem yarıda kaldı bi hayırsever bana yollasa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Vitality dosyasında arabaların fiyatlarını indirmek için gerekli olan dosyalar var bunu nereye yapıstırıcam ben ? (Evet enzo için o kadar da kasamam abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 edik. evet yatıp biraz uyumam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 typo. edik.yanlıs thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o dediin olay bazı ilaçlarda öyle sorun oluyo. Normalde 10 milyon dolar deil bi enzo. fiyatı 100000 doları geçen arabalar ne alakaysa bi sıfır ekstra oluyo... bunun düzeltildiği ilaç var ama. ara bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mega pack denendi ve cok super otesi arabalar ^^ bu arada fiyatları da patch i yükledikten sonra düzeliyor 3m lik ev oldu 500 k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu arada arabaların farlarını nasıl yakabiliyoruz ve convertable arabaların üstünü acma gibi bi opsiyon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 arabanın farını yakma diye bişey direkt olarak yok da, entera basarken yanıyo. üstü açık arabalar direkt üstü açık kullanılıyo, hava bozmuyo çünkü hiç eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 evet o geyiği ben de farkettim bi kararıyo yağacak gibi oluyor o kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar