bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Yönetmen Jaume Collet-Serra Senaryo Adrian Butchart Mike Jefferies Terry Loane Oyuncular : Kuno Becker (Santiago) Alessandro Nivola (Gavin) Anna Friel (Roz) Stephen Dillane (Glen) Rutger Hauer (Rudi Van Der Merwe) İlk filmde LA deki amatör kümeden eski bir futbolcu tarafından keşfedilip Newcastle Utd. da deneme sürecine girdikten sonra takıma seçilen ve son maçta Liverpool'a karşı kullandığı frikik ile Newcastle Utd. ı şampiyonlar ligine taşıyan adamımız Santiago, bu defa Real Madrid tarafından transfer edilip şampiyonlar liginde zirveye oynuyor. / Serinin ikinci filmi pek bi sessiz geldi ülkemizde.Ben açıkcası geçen gün aklıma takılıp araştırmam sonucu ulaştım filme :) 2 si çıkıcaktı çıktımı diye. Bakalım 2. film 1. si kadar başarılı olabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ilginçmiş 1. izlemiştimde ikinci cikicak hic bilmiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 3.sü de cıkacak daha ilginci =) bir de birşey sormak istiyorum. film vizyonda mı? [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 07:36 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 film vizyonda sanırım torrent sitelerinde kamera cekimi var. dvdrip cikmamis henuz bide kamera cekimler yukleneli baya olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 İlkini çok beğenmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ilk film beklediğim kadar güzel değildi.umarım 1. filmden daha iyidir,çünkü genelde böyle seri yapma gayretlerinde hep 1. film en iyi olarak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ilk filmi beğendinize inanamıyorum cidden. neyse emeğe saygı falan diyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 fena değildi 2.si,$ahsen ilk filme göre daha iyi diyebilirim.en azından izlerseniz bo$a zaman kaybı demezsiniz.ayrıyetten iki filmde de anna friel e hastayım.dün izlerken yine a$ık oldum kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 konuşunca daha dabi çekici oluyo..az kızda bulunur bu özellik=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hatun süper de goal2 bence goal1 den daha başarısız yani filmin sonundaki maç çok yapmacık olmş. goal1 deki liverpool-newcastle maçı daha bir belliydi bu maç çok komik olmş filan bence. ama tabi friel için izlenir film (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar