ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Yurtdışına çıkış için, avrupa ülkelerine ucuz uçak biletleri ayarlayan firmalar var mı yerli yabancı? Bazı firmaların adı geçiyor ama bunların türkiye bağlantılarına rastlamadım, konuyla ilgili bilgileri olanlar varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim. ingiltere, iskoçya, hollanda, belçika, almanya ağırlıklı diyebilirim şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 http://www.marcopoloturkey.com Cok iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Kendi bulunduğum yerdeki fiyatlarına baktım da pek uygun gözükmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Bi hollanda`ya bakayim dedim 800 euro diyor ya,hemde 5 ay sonrasi icin baktm,yrn icin falan olsa neyse...800 euroya jet alirim be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Arayip sorucaksiniz, bilet yok gozuksede aradiginiz zaman onlar kendi sisteminden buluyor.. :) daha ucuzu olabilir tabii.. :) bildiginiz varsa soyleyin bari.. edit: 800 mu? amsterdam 273 euro gozukuyo ayrica :) [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 20:05 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 http://www.germanwings.com hm firmaymiş aradigin neyse bulunsun bu linkte yazın gidiş donus bileti 400 euro civarinda olur.. yuksek sezon adamlar işi biiliyor ucuz bilet isteyen 6 ay onceden aramaya baslar [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 20:11 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 www.expedia.co.uk www.ucuzabilet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 germanwings almanya icin neredeyse en ucuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 o değil de, türkiyeye ucuz bilet bulmak çok zor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ingiltereye easyjet var, hollanda için corendon ii gibi. tabi epey önce alırsanız biletleri canavar olur.. aksi halde boş yere son dakika bileti, hayat kurtaran gol olarak tarihe geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ayrıca ucuzabilet ilginç bi şekilde opera browserımın spidersense'lerini harekete geçirmiş ve "bu siteye dikkat" uyarısı verdimiştir. bi de ekobilet var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ingiltere easyjet ile geliceksen ucuza alıyosun bileti evet 35 euro veriyorsun ama; sabiha gökçenden kalkıyor ingilterede luton a iniyor. heathrow mesela iyidir luton tercih edilmez pek yemek vermiyorlar koltuklar biraz rahatsız agırlık sınırlaması daha kötü ve sınırı geçince cok yuksek ödeme yapıyosun kilo basına ve bikaç can sıkıcı durum daha olabiliyor british airways le geldim londra ya suan kampanya var 105 euro ya alıyorsun ( tek yön) heathrow havaalanna geliyor kahvaltıda güzeldi begendm. hosteslerde güzeldi :) bavul almada sorunum olmadı hemen geldi falan rötar da yapmadı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 İlerde muhtemel Japonya uçuşum için ne kadar vermem gerekicek diye bakayım dedim de... 2 kişi için 2000-12000€ arası diyince pişman oldum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 genctur'u dene. istiklal uzerinde ofisleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 www.skyscanner.com en ucuzunu cikariyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Kojiroh, Japonya icin Qatar Havayollari ara ara kampanya yapiyor, 1.2 milyardi tek kisi gidis-donus en son. Hos Qatar biraz dandiktir, ama eglencelidirde. Araplar ucak basarili inis yapinca bir alkis tufani koparirlar, pilotu falan alkislarlar. Onunde ki TV'de, uydudan konumunu alip (GPS) ucagin konumuna gore Kible'nin yonunu cizer oklarla.. Guvenlik talimatlarina baslamadan once (hani cikislar surada, acil durumda sunu yapin falan) dua okunur falan. :) Sonra Qatar'da stop-over'in vardir ki, cok dandik bir havaalani :)Ama arastirdigim kadari ile en ucuzu iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 finlandiyadan ucuz bilet bulmak ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Aman yok, ucuza gidicem diye ölmek istemem valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tayland için türkmenistan havayolları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Yakın mesafelere yani Avrupaya ne ile uçtugun çok önemli değil yani nasılsa max 2.5-3 saat suruor yol. Ama daha uzun uçuşlar için düzgün bi havayolu seçmeni tavsiye ederim. Polonyadan ucuz olsun diye noname gibi bi şirketle gelmiştik. En arka koltuktaydık ve yemek yemek için kafamızı belli açı ile yana eğip alçatlmamız lazımdı öndeki koltuğun yakınlığından dolayı :) [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 12:59 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 condor`da sabiha gokcen`e/den ucuyor. arada cok guzel fiyatlar yakalama imkani var. lufthansa`nin sirketi bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 UP! Almanya dusseldorf'a köln'e yada münster'e bilet arıyorum ucuza,tek yön.Önümüzdeki pazartesi olur salı olur,herhangi bigün olur.Hemen hepsine baktım,en ucuz(160 euro civarı) Pegasusta buldum.Buarada bu yazılan sitelerede baktım ama pek bi sonuç elde edemedim.Sizin bildiğiniz böyle son dakika fırsatı falan gibi bi site varmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 up Amerika icin ucuz bilet lazim bana gidis donus, delta mil kartim var aslinda icinde cok fazla mil var ama yinede delta cok ama cok pahali, en ucuz ama o kadar da dandik olmayan havayollari hangileridir?(10 kusur saat havada gecicek cok da dandik olmasin dimi ama) Yilda iki kere gidis donus yapicam, cok seyahat edince hangisi avantajlidir onu da ogreneyim bu arada, bilen varsa yardimci olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bu başlığa sorayım yenisini açmayayım; tombalak(şişko) vatandaşlara en uygun hava yolu hangisi? Koltuk genişliği bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 @korax: condor germanwings en ucuzları oluyor genelde bakmadıysan bak ama christmas zamanı ucuz bilet olmaz önceden alınca ucuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar