Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına ucuz uçak bileti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Yurtdışına çıkış için, avrupa ülkelerine ucuz uçak biletleri ayarlayan firmalar var mı yerli yabancı?

Bazı firmaların adı geçiyor ama bunların türkiye bağlantılarına rastlamadım, konuyla ilgili bilgileri olanlar varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim.

ingiltere, iskoçya, hollanda, belçika, almanya ağırlıklı diyebilirim şu an için.
Sosyal ağlarda paylaş

Arayip sorucaksiniz, bilet yok gozuksede aradiginiz zaman onlar kendi sisteminden buluyor.. :)

daha ucuzu olabilir tabii.. :) bildiginiz varsa soyleyin bari..

edit: 800 mu? amsterdam 273 euro gozukuyo ayrica :)

[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 20:05 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ingiltere easyjet ile geliceksen ucuza alıyosun bileti evet
35 euro veriyorsun

ama;

sabiha gökçenden kalkıyor
ingilterede luton a iniyor. heathrow mesela iyidir luton tercih edilmez pek
yemek vermiyorlar
koltuklar biraz rahatsız
agırlık sınırlaması daha kötü ve sınırı geçince cok yuksek ödeme yapıyosun kilo basına
ve bikaç can sıkıcı durum daha olabiliyor

british airways le geldim londra ya suan kampanya var 105 euro ya alıyorsun ( tek yön)

heathrow havaalanna geliyor kahvaltıda güzeldi begendm. hosteslerde güzeldi :)
bavul almada sorunum olmadı hemen geldi falan
rötar da yapmadı hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh, Japonya icin Qatar Havayollari ara ara kampanya yapiyor, 1.2 milyardi tek kisi gidis-donus en son.

Hos Qatar biraz dandiktir, ama eglencelidirde. Araplar ucak basarili inis yapinca bir alkis tufani koparirlar, pilotu falan alkislarlar. Onunde ki TV'de, uydudan konumunu alip (GPS) ucagin konumuna gore Kible'nin yonunu cizer oklarla.. Guvenlik talimatlarina baslamadan once (hani cikislar surada, acil durumda sunu yapin falan) dua okunur falan. :)
Sonra Qatar'da stop-over'in vardir ki, cok dandik bir havaalani :)Ama arastirdigim kadari ile en ucuzu iste..
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın mesafelere yani Avrupaya ne ile uçtugun çok önemli değil yani nasılsa max 2.5-3 saat suruor yol. Ama daha uzun uçuşlar için düzgün bi havayolu seçmeni tavsiye ederim.
Polonyadan ucuz olsun diye noname gibi bi şirketle gelmiştik. En arka koltuktaydık ve yemek yemek için kafamızı belli açı ile yana eğip alçatlmamız lazımdı öndeki koltuğun yakınlığından dolayı :)

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 12:59 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
UP!

Almanya dusseldorf'a köln'e yada münster'e bilet arıyorum ucuza,tek yön.Önümüzdeki pazartesi olur salı olur,herhangi bigün olur.Hemen hepsine baktım,en ucuz(160 euro civarı) Pegasusta buldum.Buarada bu yazılan sitelerede baktım ama pek bi sonuç elde edemedim.Sizin bildiğiniz böyle son dakika fırsatı falan gibi bi site varmı acep?
Sosyal ağlarda paylaş

up

Amerika icin ucuz bilet lazim bana gidis donus, delta mil kartim var aslinda icinde cok fazla mil var ama yinede delta cok ama cok pahali, en ucuz ama o kadar da dandik olmayan havayollari hangileridir?(10 kusur saat havada gecicek cok da dandik olmasin dimi ama)

Yilda iki kere gidis donus yapicam, cok seyahat edince hangisi avantajlidir onu da ogreneyim bu arada, bilen varsa yardimci olsun pls.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...