loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Aha buraya yazıyorum.. Starcraft 2 çıktı... Bir kaç yıl sonrada World of Starcraft çıkacak ve yine wow gibi deprem etkisi yapacak... Bilgisayarın yanından geçmeyen insanlar bile oynayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Guild Wars - Lubi Lux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 cabal online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 warhammer online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arada wow-pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 wow u bırakalı bayaa oluyo.anarchy online a,metin 2 ye,conquer online a filan baktım.anarchy güzel oyunmuş vaktinde.takdir ettim funcomu :) diğerleri hiç sarmadı ama.lunia yı bayaa sevdim ama arcade olduğu için en ufak lag da ölüyosun :P sildim bende sinir olup.wow hariç hepsi yarıyıl tatili içinde oldu :P bi arada beta sından beri bakmadığım dnd online la eve e bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ben PATCH OF CONAN oynuyorum size de tavsiye ederim. Özellikle beta zamanları çok cinnet zevkli. Tam beta saatinde 500mblık patchler indiriyorum, indiriyorum bir türlü oyuna giremiyorum inanın işte oyunun burası zevkli. Sürekli bilgisayar başında o patchleri indiriyorsunuz. Yapımcısı da Fukcom. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 MMO oynamayalı baya uzun oluyor. bu zaman zarfında öyle uzak kalmısım ki; Makina Mühendisleri Odası diye okuyorum bu başlığı hep ama hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gw, wow, vanguard, lotro oynadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 lotro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Nomak said: arada wow-pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 World of Warcraft Grim Batol Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 wow delinda - insanely hot draenei warrior server: aszune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Age of Conan Server Soulstorm charname eraybab+eraycan Voyage Century Online Server Colombus Charname eraybaba Warhammer çıkış tarihine göre alınıp oynanacaktır kısmetse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 WoW Sylvanas Eu - SoTC Esculope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 WAAAGHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2.5 sene kadar Knight Online oynadım. Yaklaşık 2 senedir WOW oynamaktayım. Jaedenar EU realm'indeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben oynamıyorum MMORPG, zamanım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Gangren said: WAR WoW :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Eve Online. Guild wars 2 içinde beklemedeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 football manager live, bağımlı etti ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mczaga Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 WoW dayım 2 yıldır hep UO oynamak istemişimdir gerçeksiliği için Şu Darkfall olayı ii ise oraya akıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bu aralar can sıkıntısından Atlantica Onlinea başladım argos serverındayım ismim DareJedi ordada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar