taz Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi ekran kartının fanını ekran kartının derecesine göre otomatik ayarlayan bir program lazım bana. 8800GTS var kartın fanı çok ses çıkarıyor %100 çalışma hızında. normalde %60'ta çalışıyor, o da oyunlara girince ısınma sorunu yaratıyor. her oyuna girişte fanın hızını ayarlamak da zor geliyor. bu işlemi sıcaklığa göre otomatik olarak halleden bir program varsa yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 8800gts'iniz varsa sanırım daha iyi ve sessiz bir soğutucuya bütçe ayırabilirsiniz.. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Markası nedir? Asus'un Smartdoctor diye bir programı var o işi yapıyor. Ama her kartta çalışır mı, çalışırsa ne kadar güvenli olur bilemiyorum. Onun dışında RivaTuner ve Speedfan diye programlar var ama bahsettiğin özellikleri var mı hatırlamıyorum. Araştırman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 aktiftablet; sadece ekran kartı için ayrı fan (var mı o da bilmiyorum ya) almak ne kadar doğru ki? işlemci için zalman fan aldım baya büyük sessiz falan güzel bir şey. mirage; markası MSI, asus değil. belki bilen kullanan veya kendisi yazan vardır diye sordum ama sanırım pek işime yarayacak bir program yok. herkes gibi %75'e sabitleyip 65 derecelerde oyun oynayacağım galiba. 8800 GTS'te fan %60 ta iken neredeyse hiç ses çıkarmıyor. %70 e alınca fark yok denecek kadar az. %80'de biraz ses hissediliyor. %100'e getirince VUUUUU elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyor. o yüzden en makulu %75 falan. aradığım tarz bir program bulamazsam %75 yapacağım artık : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 o ekran kartı için ayrı bir fan almak gayet doğru bir hareket olur. zira en üst seviye kart kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Bence de fan takmak çok mantıklı olur. Aslında Asusun su soğutmalı 8800 ünden alıcaksın ya da kendin öyle bişiler yapıcaksın sonra of diyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ver bi 300ytl döşe su soğutmayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 300 ytl ona vereceğime %60 ta sessiz bir şekilde çalıştırır, üstüne doğalgaz faturasını da hafifletirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 belki de kasan soğumuyordur? onu da bir kontrol et istersen. (kasa açık dene misal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 abi 700 dolar 8800 alıyosun 300ytl de veriver hem gelecek için yatırım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar