Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1024 9GB

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Beyler aklımda bir soru kaldı.

1024 9gb adsl 50 ytl kadar bişi.

Evde ablam ve ben toplam yaklaşık ayda 20gb'ta yakın dl yapıyoruz. Aylık fatura bize ne kadara patlar ortalama olarak?

GB aşımı ücretinde değişiklik oldumu?

Bu arada hala 1024 olup tarifeden yararlananlara 31 mart sınır verildi değiştirmek için.

[ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 16:50 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kotalı alıp da limiti hayli aşanları anlamıyorum.
"öğrenciyim ben kotalı alırım" diye düşünüyor herkes.
ama gene herkesten duyduğum gibi "her ay kotayı aşıyorum, daha fazla ödüyorum"

bu hadise bana "ben öğrenci adamım, kontörlü telefon kullanırım" diyip, önüne gelene "abi kontör bitiyor, kontör yolla bana" şeklinde dilenmeyi andırtıyor.

şöyle diyim.
sana önerim, sınırsız alman.
kotalıları sadece günde 10-20 dakika kullanan kişiler için tavsiye ederim ben.
ucuz olsun kotalı olsun diye düşünmek yerine gidip paşa paşa sınırsız al :)
1024 ile ben günde 9 gb indiririm :)
yetmez yani kotalı limiti. hele her ay minimum 20gb indiriyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache çok haklı valla. Bende ilk kotalı almıştım 3 GB ertesi gün 2.5 GB doluydu zaten neyse gittim 256 sınırsız yaptırdım şimdi ogünleri arıyom 100 KB ile indirmek varken 20 KB ile indirmek ne demek bilirmisiniz ey pati halkı

256 ile günde 3gb indirebilecekken, 1024 3gb'lı kotayla bir ayda 3gb'i planlı planlı kullanmak çok sıkıcı oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hattım bundan 3 sene önce falan 256 tarifesindeydi.

Hat annemin üzerine kayıtlı. Bundan 1 yıl önce falan annemin kimlik fotokopisini aldım bağlı olduğum telekoma gidip hattımı 512 sınırsız yaptırdım.

Bundan 1 ay önce de yine annemin kimlik fotokopisini alıp telekoma gittim hattımı 1024 sınırsıza yükseltmek istiyorum dedim annenin kendisi gelmesi lazım dediler. Şu an çalışıyor ama gelemez kimlik fotokopisini getirdim dedim olmaz iş yerinden faks çeksin dediler. Aradım valideyi faks çektirdim iş yerinden.

Oradan hemen 15 dk da hattını istediğin tarifeye yükseltiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...