Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiçeklerle özür dilemek

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

walla fazla kızdıgını dusunuyosan biraz zamana yay derım cıcek işini , ilk gun bı tane beyaz gul , ikinci gun 2 tane bu boyle +sonsuza gıtmesın tabı , 7. gunde bı demet beyaz gul al hala affetmıosa ayıp eder zaten o zaman da meşe odunu ver... yumusuyacagı warsa yumusar zaten ama boyle zamana yayarsan daha bi hos olur sankı yumusaması
Sosyal ağlarda paylaş

kaktüs ya da gül alma sakin. kafana atarsa kirpi gibi dolasmak zorunda kalma aman... sakat. kendini özel hissettirecek birsey yap. ne bileyim ona özel bi wallpaper yap (ben öyle yapmistim:)) , biseyler kazi, agaca isimlerinizi yaz, etrafinda kosun oynayin Türk filmi tadinda, sonra senin baban zengin benim anam fakir ama gururluyum moduna...

*dizzzt dizzzzt (kisa devre)*
Sosyal ağlarda paylaş

boşver çiçeği falan direk git arbalet falan al.. okunu belki kıçına atar ama siniri geçer hemen. Ben sinirlenince hemen sağa sola atıyorum bi iki ok sonra valla melek gibi bi insan oluveriyorum.. bööle rahatlıyo insan

ama yayın yanına ok yerine çiçekte verebilirsin. hippi olayı olur o da.. wu huuuu çiçkeler atıyorum heeey peace..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe gerek kalmadı abi ölmedim :D abi atatürk orman çiftliğinde bikaç arkadaş 2 tane yüzlük rakı bi 70lik şarap artı bi tane 70lik binboa yapmıştık. ben telefonla biraz mallık yapmıştım ama 5.5 saat uyudum sanarken yarım saat uyuyup mallık yapmışım :D neyse :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...