bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 tavsiyelerinize uyup 1 kutu orkid aldım kovdu beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 papatya yapraklarını cektigin sürece özür dile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bence en güzeli ÇELENK. şöle civardaki yavşak bir çiçekciden bol karanfilli çelenk yaptırıp station kartalla kapısına dayan kızın.üstünde ÖZÜR DİLERİM BEBEEEM. yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 station olmayan kartal var dimi bide.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 walla fazla kızdıgını dusunuyosan biraz zamana yay derım cıcek işini , ilk gun bı tane beyaz gul , ikinci gun 2 tane bu boyle +sonsuza gıtmesın tabı , 7. gunde bı demet beyaz gul al hala affetmıosa ayıp eder zaten o zaman da meşe odunu ver... yumusuyacagı warsa yumusar zaten ama boyle zamana yayarsan daha bi hos olur sankı yumusaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kaktüs ya da gül alma sakin. kafana atarsa kirpi gibi dolasmak zorunda kalma aman... sakat. kendini özel hissettirecek birsey yap. ne bileyim ona özel bi wallpaper yap (ben öyle yapmistim:)) , biseyler kazi, agaca isimlerinizi yaz, etrafinda kosun oynayin Türk filmi tadinda, sonra senin baban zengin benim anam fakir ama gururluyum moduna... *dizzzt dizzzzt (kisa devre)* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 boşver çiçeği falan direk git arbalet falan al.. okunu belki kıçına atar ama siniri geçer hemen. Ben sinirlenince hemen sağa sola atıyorum bi iki ok sonra valla melek gibi bi insan oluveriyorum.. bööle rahatlıyo insan ama yayın yanına ok yerine çiçekte verebilirsin. hippi olayı olur o da.. wu huuuu çiçkeler atıyorum heeey peace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kızın apartmanının önündeki ağacı işaret ederek ben sana bunu aldım de... yerse artık.. ekonomik olur.. şirin olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 LoL tremo Allah cezanı verecek :D edit:özür dilerken kız eternali öldürdü herhalde naabtın olum millet 3 gündür cvp yazıyo sana bi haber ver edit2:ne 3 ü 5 gün olmuş kesin öldürdü [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 02:55 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 hehe gerek kalmadı abi ölmedim :D abi atatürk orman çiftliğinde bikaç arkadaş 2 tane yüzlük rakı bi 70lik şarap artı bi tane 70lik binboa yapmıştık. ben telefonla biraz mallık yapmıştım ama 5.5 saat uyudum sanarken yarım saat uyuyup mallık yapmışım :D neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar