Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hangi güldü ne renkti hatırlayamadım. bi eşeklik için af dileyeceğim de, şöyle çiçeklerle olmasını istiyorum. yardım ey patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 zeytin dalı dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ben direk bi kutu marmara birlik zeytin vereyim istersen :) abi ben sıçmışım iyice sen ne diyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 fulya : sevgilim geri dön çiçeğiymiş ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 1 kutu orkide almanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 paso gösteriyo muyuz orkide alırken. orkide pahalıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Isvec'te cicek yok abi saksiyla cicek alcam ben bugun haha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ben de çiçek isimlerini hiç bilmem çok ayıyım o konuda.. gül lale papatya falan tamam o kadar da değil de.. ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Güllerde özür anlamı yok sanırsam. Biraz nete baktım ama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Orkide al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 sen burdan çiçeğin anlamını öğrenip gönderecen ama karşındaki biliyo mu bakalım?Aaa fulya almış bana geri dön diyo bak falan mı dicek.Bence o kadar önemli deil çiçeğin ne oldu herhangi bi çiçek alıp git adam gibi özür dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hatta çiçek de alma, git direk özür dile ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 lilium al lilium güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 orkide ya da beyaz gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bilmiyorum bence çiçekler hakkında araştırma yapmak yerine söz konusu kişi hakkında araştırma yapman lazım. Ne tür çiçek sever, daha doğrusu çiçek severmi? Daha da önemlisi polene alerjisi varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bence git bir gül al... Sağını solunuda kendi elinle buda... Sonrada "Bak ben bunu evde kendim yetiştirdim" diye kolpala, inanır! :) kesin inanır... Hatta şey de: "yıldönümümüzde filan verecektim ama... " (sonra gözlerini yere kaçır.. derin bir nefes al 3 saniye bekle ve devam et "şimdi affedilmem için tek şansım bu.. çünkü... " (1 saniye bekle ve tekrar gözüne bak) "..çünkü ben bunu aşkla büyüttüm.. aşkınla.. Belki kokladığında üzerine sinen aşkım uğruna affedersin" de ve ver çiçeği... uahuahau çok salak oldu ama olsun kızlarda salaktır uahau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 önemli olan olan iyi niyet.. çiçek önemli değil. ama "çiçek önemli değilmiş haydar abüü! oradan bana bi devedikeni bi kaktüs bi de ornitorenk kapıp küçük bi aranjman yapsana!!" dersen işler sarpa sarabilir elbet.. yoksa haydar abüü nereden bulacak ornitorenki di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 beyaz kocaman güllerden bir düzine götür ama kokusu 1 metreden alınsın o dandik hormonlu büyütülen kokusuz güllerden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 said: Bence git bir gül al... Sağını solunuda kendi elinle buda... Sonrada "Bak ben bunu evde kendim yetiştirdim" diye kolpala, inanır! :) kesin inanır... Hatta şey de: "yıldönümümüzde filan verecektim ama... " (sonra gözlerini yere kaçır.. derin bir nefes al 3 saniye bekle ve devam et "şimdi affedilmem için tek şansım bu.. çünkü... " (1 saniye bekle ve tekrar gözüne bak) "..çünkü ben bunu aşkla büyüttüm.. aşkınla.. Belki kokladığında üzerine sinen aşkım uğruna affedersin" de ve ver çiçeği... uahuahau çok salak oldu ama olsun kızlarda salaktır uahau :) Sakın bunu yapma. (Sensin salak terbiyesiz adam >.> ) :P Git bi dolu orkide al çok güzellerdir onlar.. İçinden gelenleri falan söyle.. [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 02:14 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ama doğruyu söyle.. yoksa daha beter batarsın (çok pis bi halt yediysen yalan söyle.. misal: ayça sen beni aradığında açmadım telefonu biliyorum kızdın buna.. ama sor bi neden açmadım.. ben o sırada betül ile yatağı kırıyordum da.. gibi bir olayda mümkünse betül yatak ve kırmak kısımlarına hiç girmeden direk olarak telefonu açmama üzerine bir savunma yapılmalıdır. ha bunu sen de düşünürsün elbet.. maksat muahbbet olsundur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 betül ile kırıyorsa iyi, betülü kullanmıyor en azından kırma işleminde. beraber kırıyolar. orda suç yatağın, kırılması icap ediyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 en sevdiği çiçek kavramı yok mu bu kızın? yoksa ama kaktüs sonsuz aşkın sembolü diye biliyorum. ben bile biliyorsam muhtemelen o da biliyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 orkideden aşağısı kurtarmaz bence d: bir de her zaman doğru olan, ne kadar az konuşursan saçmalama veya pot kırma olasılığın o kadar az olur hehe [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 gerçek erkekler çiçeklerle değil aile-içi şiddetle özür diler. meşe odunu lazım gül falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 papatya al bence sade güzel şirin sempatik... ama sakın oyle suslu cumleler kullanma rahat ol duzzgunce ozur dile,çok buyuk bır sey yapmadıysan affedıcektır emınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar