Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiçeklerle özür dilemek

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Bence git bir gül al... Sağını solunuda kendi elinle buda... Sonrada "Bak ben bunu evde kendim yetiştirdim" diye kolpala, inanır! :) kesin inanır...
Hatta şey de: "yıldönümümüzde filan verecektim ama... " (sonra gözlerini yere kaçır.. derin bir nefes al 3 saniye bekle ve devam et "şimdi affedilmem için tek şansım bu.. çünkü... " (1 saniye bekle ve tekrar gözüne bak) "..çünkü ben bunu aşkla büyüttüm.. aşkınla.. Belki kokladığında üzerine sinen aşkım uğruna affedersin" de ve ver çiçeği... uahuahau çok salak oldu ama olsun kızlarda salaktır uahau :)
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan olan iyi niyet.. çiçek önemli değil. ama "çiçek önemli değilmiş haydar abüü! oradan bana bi devedikeni bi kaktüs bi de ornitorenk kapıp küçük bi aranjman yapsana!!" dersen işler sarpa sarabilir elbet.. yoksa haydar abüü nereden bulacak ornitorenki di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bence git bir gül al... Sağını solunuda kendi elinle buda... Sonrada "Bak ben bunu evde kendim yetiştirdim" diye kolpala, inanır! :) kesin inanır...
Hatta şey de: "yıldönümümüzde filan verecektim ama... " (sonra gözlerini yere kaçır.. derin bir nefes al 3 saniye bekle ve devam et "şimdi affedilmem için tek şansım bu.. çünkü... " (1 saniye bekle ve tekrar gözüne bak) "..çünkü ben bunu aşkla büyüttüm.. aşkınla.. Belki kokladığında üzerine sinen aşkım uğruna affedersin" de ve ver çiçeği... uahuahau çok salak oldu ama olsun kızlarda salaktır uahau :)

Sakın bunu yapma. (Sensin salak terbiyesiz adam >.> ) :P

Git bi dolu orkide al çok güzellerdir onlar.. İçinden gelenleri falan söyle..

[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 02:14 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ama doğruyu söyle.. yoksa daha beter batarsın (çok pis bi halt yediysen yalan söyle.. misal:
ayça sen beni aradığında açmadım telefonu biliyorum kızdın buna.. ama sor bi neden açmadım.. ben o sırada betül ile yatağı kırıyordum da..
gibi bir olayda mümkünse betül yatak ve kırmak kısımlarına hiç girmeden direk olarak telefonu açmama üzerine bir savunma yapılmalıdır.
ha bunu sen de düşünürsün elbet.. maksat muahbbet olsundur)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...