Angelotti Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 zuhuhuaaaaa euhaeuheaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 et benli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Ben hic begenmedim garbage in yeni halini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 aklınıza gelen her cümle ile topic açarsanız aaa :) senlibenli ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hıhı hehe hmmm heeeee anlamadım gülmem mi gerekiyor? Yada birşeylermi demem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 sokağa çıkın biraz BİLLBOARD görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Yaa o billboardlardan midem kalktı kaç gündür. Neyse bilmeyenler için özet geçelim: Gudubet gudubet tipleri toplayıp resimlerini çekmişler yazılarda da güzel olmak için hede hödö şart mı diye bişiyler yazmışlar billboard olarak asmışlar herbiyere. Dove un bi kampanyasıymış Aslında ilk görüşte komik geliyo ama aynı konseptte 20 tane gördükten sonra bayıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: hıhı hehe hmmm heeeee anlamadım gülmem mi gerekiyor? Yada birşeylermi demem gerekiyor kaptan bu laf o kadar eski di ki eskinin coolları bile bıraktı bu işi. Pazarda limon satmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 benli senli onlu bizli sizli onlarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar